Resim Galerisi ve Türkçe Açıklamalar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Artemis Entreri wrote:Efla şöyle birşey mümkün mü? Foto değiştirdiğimizde tüm site tekrardan yükleniyor, sadece fotonun olduğu kısım tekrardan yüklenebilir mi?
Mümkün mü sorularının cevabı aslında genellikle "Teorik olarak evet" Yani ajax diye güzel bişey var ki sayfanın sadece ilgili kısmının yüklenmesini sağlıyor.

Ama gelin görün ki ben phpnuke ile entegre bir ajax resim galerisi bilmiyorum. Biliyorsanız bir deneyebiliriz

Web teknolojileriyle pek fazla proje geliştirmemiş birisi olduğumdan benden baştan bi galeri yazmamı istemek de haksızlık olur değil mi :D Ama bi yerden bulunursa ya da yazmaya gönüllü ola n olursa ben de siteye koymaya gönüllü olabilirim =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaslar cok ayrintili olarak bakamadim. Ancak baktigim kadariyla cok hosuma gitti resimler...

Possesed senin resimlerden ikisi yeni resim degil mi?

Bir de aklinda olsun frpworld un 2008 almanagini duzenlemeyi dusunuyorum. Resim destegine korkunc ihtiyacim var... Boyle bir destek verebilirsen cok sevinirim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet Firble, 2 tane yeni eklendi; ama tarihlerine bakarsan onlar da çok yeni değil. Bir süredir fantastik çizmiyorum.

Hmm, sanırım yardımcı olabilirim, pm'den konuşalım detayları. Neler yapabiliriz ya da yapamayız, belirleriz.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Efla ben çizixmlerimi direk nasıl koyabilirim siteye..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

bana yollayabilirsin ben koyabilirim.

efla {at} frpworld.com a e-posta atabilirsin.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Tamam hepsini toparlıyım tarayıcıdan gçirip en kısa zamanda sana atarım.:D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Epey guzel resimler yeniden eklenmis arkadaslar...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Daha bakmadım ama eminim hepsi güzeldir.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ben de bir çizimimi yolladım efla'ya. umarım beğenirsiniz =) pek iyi olduğumu söyleyemem çizim konusunda ama...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Lugtarias, çizimini göndermene sevindim. Eklendiği zaman bakıp yorumlarız :D Daha çizdikçe atarsın. Çok iyi çizememen önemli değil, önemli olan isteyerek yapmak. Ben de öyleyim, çize çize geliştim.

Bu arada sen miydin diğer önemli çizerlerin resimlerini Efla'ya atacak olan? Eğer elinde hazırlarsa onları da gönder, onlar da eklensin. Sadece 2 galeri gözüküyor koskoca galeride =/

---

Diğer arkadaşları da galeriye desteğe bekliyoruz..
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

Fantastik dünya edebiyattan ibaret değildir . Hatta görsel fantastik dünya çok daha iyi etkliyebilir insanı diye düşünüyorum. Ayrı bir bölüm açılsa fantastik çizimlerle ilgili fena olmazmı?İyisiyle kötüsüyle eskizlerini eklemek isteyecek birsürü kişi vardır tahminimce..
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

blindguardian wrote:Fantastik dünya edebiyattan ibaret değildir .
Buna aynen katılıyorum, sitemiz edebiyat yönünden zengin ve bu da bizi mutlu ediyor; ama diğer kollarda aynı sevinci paylaşamıyoruz. Sadece resim konusunda değil, müzik önerim de vardı benim. Neyse, şimdi konumuz resim. Aslında bir galerimiz var blindguardian:

http://www.frpworld.com/modules.php?name=coppermine

şu galerinin hali beni üzüyor, 2 galeri mi ne duruyor sadece. Diğer galerilerdeki resimler görüntülenemiyor ne yazık ki. Bir ara bazı galerilerin geri getirilebilineceği konuşuluyordu; bence gelen varsa gelsin, gelemeyen galeriler komple kaldırılsın. Benim dışımda da kullanıcıların galeri açmasını çok isterim.

Bu konuyu tekrar gündeme getirdiğin için teşekkür ederim blindguardian.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Haklısın ama indirilecekler bölümünü geri getirdik açıkçası bu bile beni epey sevindirdi çünkü onun nasıl bir emekle oluşturulduğunu biliyorum. Galeride bulunan ressamlarından hepsinin izni alınmıştı aslında... Bilmiyorum ufak da olsa resimler için de bir umut var mı?

Siteye bu konulardan birinde birisinin katkı sağlaması cidde süper olurdu.
HARBE GİDEN
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet, "İndirilecekler Bölümü"nün geri gelmesi çok güzel oldu. Bence bir sonraki aşama bu bölümü zenginleştirmek olmalıdır. Yeni şeyler ekleyerek orayı canlı tutmalıyız. Forumda belki bir başlık açılabilir, ne bileyim konuşuruz. Konudan kaydık neyse :D

Umut var mı bilmiyorum işte. Eski iletilere göre galerilerin bazıları geri gelebilecekti ama kimseden ses yok şu anda. Ben de diyorum ki; şu anda olmayan galerilerin hepsi temizlensin, galeriler geldikçe eklenilir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Benim de defter dolusu resimlerim var fantezi olsun, karalama olsun. Tarayıcıya ihtiyacım var sadece.
Image
Post Reply