Dediğim gibi, bir melek her zaman ilgimi çeker, hele hele ölüm meleğiyse.Belki yakında Azrail olur Sevgi onun yerine geçer
Ölüm Zamanı (Yorum)
Ben de Aziz bey dedim, hâl ve davranışlarıyla (!) en çok hoşuma giden karakter o. Zaten bütün romanlarda Azrail karakteri hoşuma gider.Asildir, güçlüdür, hatta neredeyse -ama neredeyse- en güçlüdür bu Dünya üzerindeki.Ã?teki Dünya'yı bilemem.Ama galiba Cebrail Azrail'den daha üstün
Tabiî hikayeden hikayeye değişir
(Bazı dinlerde ve hikayelerde en baş melek Micheal olarak geçiyor, o da garip, ama tabiî bizde de Cebrail (Gebrael'di yanlış hatırlamıyorsam) olması onlara garip gelir)
Dediğim gibi, bir melek her zaman ilgimi çeker, hele hele ölüm meleğiyse.Belki yakında Azrail olur Sevgi onun yerine geçer
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Dort melegin dordu de ayni gucte diye biliyorum ben. Ancak elbette Azrail bizler icin muhtemelen en onemli gorunen melek ozellikle bugunku yasantimizda..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ölüm Zamanı öykümdeki karakterlerin kafamda kurguladığıma benzer gerçek hayattaki karşılıklarını buldum hepsi olmasa da bir kaçını paylaşmak istiyorum.
Ashriel:

Ashriel:
Last edited by catboy on Wed Dec 10, 2008 8:47 am, edited 1 time in total.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Vay be, Ahu'nun kız kardeşini öldürenin Emre olduğunu ilk anda anlayamamıştım
Orası hoş bir olay oldu.
Ama muazzam ölçüde yazım hatası yapmışsın.Saymadım, fakat Yeni düştü demişsin bir yerde Yenik düştü diyeceğine.Daha neler neler
Ve en son sahne mükemmeldi.Uçan bir eleman, iki tarafında iki kardeş, bir de melek, çok fantastik
Ama muazzam ölçüde yazım hatası yapmışsın.Saymadım, fakat Yeni düştü demişsin bir yerde Yenik düştü diyeceğine.Daha neler neler
Ve en son sahne mükemmeldi.Uçan bir eleman, iki tarafında iki kardeş, bir de melek, çok fantastik
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Acikcasi ben de biraz daha Turk tarzi resimler bekliyordum. Bu resimlerdekiler de tabii Turk olabilir ancak daha Amerikali havasi var... Ozellikle Meral Hanimin yasli halini ben klasik ogluna asiri duskun anne gibi dusunmustum... Ne bileyim aklimda oyle canlandi...
Bu arada Alperen karakterinin resmini de merak ettim onu da koysana.. : ) )
Bu arada Alperen karakterinin resmini de merak ettim onu da koysana.. : ) )
HARBE GİDEN
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ben saka olarak soylemistim... Tabii temsili resim varsa aklinda koy... Ama ne bileyim sitede bizlerin resimlerinin yayinlanmasi hep bana tuhaf gelmistir. Gerci zamaninda bulusma resimlerini galeriye koyarlardi site yoneticilerimiz... : ) )
HARBE GİDEN
O kadar istiyorsanız bir resmimi atarım
Ama harbiden neye benzediğimi merak ettim
Ã?ünkü şu an çocukluk (hönk!) dönemimde olduğum için ileride neye benzeyeceğimi biliyorum, Ahu abla ile Damla ablanın resimlerini görmüşlüğümüz var, onların kendi resimlerini koyabilirsin siteye, ama benimkini koyamazsın, ben daha kamerayı taşıyamayacak kadar çocuğum
Ama harbiden neye benzediğimi merak ettim
Ã?ünkü şu an çocukluk (hönk!) dönemimde olduğum için ileride neye benzeyeceğimi biliyorum, Ahu abla ile Damla ablanın resimlerini görmüşlüğümüz var, onların kendi resimlerini koyabilirsin siteye, ama benimkini koyamazsın, ben daha kamerayı taşıyamayacak kadar çocuğum
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury