Ya aslında skill challange'lara bayılıyorum ama şimdi gemi kullanmak konusunda hiç bilgisi olmayan bir avuç köylü ne yapacak ki? Bence en iyisi yürümek.
AlenthasLeasess wrote:Ya aslında skill challange'lara bayılıyorum ama şimdi gemi kullanmak konusunda hiç bilgisi olmayan bir avuç köylü ne yapacak ki? Bence en iyisi yürümek.
Denizden mi, bana uyar ama siz biraz zorlanabilirsiniz
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Yalnız ilerde o gemiden satın almaya kalkarsanız fiyatı 1800gp. Gerçi ille de gemi sahibi olmanız gerekmez yolcu olarak başkalarının gemilerinde de seyahat edebilirsiniz.
AlenthasLeasess wrote:Vay anam vay Ordaki adam ben miyim
Bir adet: Lev-6alchemist fire
Bir adet: Lev-6alchemist acid
Bir adet: Lev-6alchemist frost İki adet: Smokestick
rica ediyorum
Tamam da merak ettim; smokestick'i sigara filan mı zannettin?
Peki o zaman. Kaptan Duma'nın gemisini tamir etmesine yardım etseydiniz +50 exp kazanacaktınız, eğer bunu Orbis "Make Whole" ritüeliyle yapmayı akıl etseydi +100
Arkadaşlar umarım herkes en azından bir müsvette kağıdına karakterini not etmiştir ve eşyalarını filan da not ediyordur. Alenthas kendine aldığı eşyaları bildirdi. almak istediğiniz eşyalar varsa (gerçi hepsi gemide duruyor ama) bana bildirin yoksa şehirde satarsınız 1/5 parasını alırsınız.