.
Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Magistrate'in Jelly'yi mimleyerek Winter'i koruma çabasını takdir ettim doğrusu. Ama bu yaratık 4 kare shift yapabiliyor, kayarak ilerliyor; yani aslında Winter'in ipini çekebilirdim (hatta çekecektim de) ama düşününce bu ilkel zekası düşük yaratığın en yakındakine saldırması daha normal geldi bana. Winter şansına hayatta kalıyor; ongoing dmg save kurtarmasa yine de giderdi bir dahaki turda.
.
.
CLiCKs wrote:4 kare shift ne demek yahu move action sankiDwaxer şimdi bu 2ye bölündü ya hasarlarıda bölündü mü?
Birde daha sonra bunları da 2ye böldürtme çok yer kaplıyorlar
![]()
(daha doğrusu alanı kısıtlıyorlar)
.
Dwaxer oraya charge yapamayacağını söyled(akmenostan dolayı)i ve ayrıca oraya geçmezsem onun magistrateye değilde yine bana vurucağını düşünüyorum. Ã?ünkü aralarında kalmış olucaktım
Kısaca 2side bana vurabilirdi. Crit yeme gibi bir alışkanlığımda avr arada. Mantıklı olanı yaptım 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Doğru bak sen ölenden dolayı 1 hp daha kazandın değil mi? :schemes:Mark wrote:Valla en rahat benim, emiyom yaşamları
Yahu size rakipler zayıf geliyor ha; bu ikisi biri level3, biri level-5'ti!
Ama bütün daily powerlarınızı da harcadınız; biraz daha ilerlediğinizde bakalım karşınıza ne çıkacak? :schemes:
-
Mark
- Kullanıcı

Ya, bu tünel nereye gidiyor. Daha aşağı insek, drowlarla karşılaşıcaz nerdeyse 
Direk iniyoz mu ne?
şu kristalleri almadan hiç bir yere gitmeyelim
Paramız olur.
Rest de çekebiliriz burda, uygun...?
Direk iniyoz mu ne?
şu kristalleri almadan hiç bir yere gitmeyelim
Rest de çekebiliriz burda, uygun...?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Ya şu HPleri hep tekrar tekrar kopyaladığımdan oluyor böyle.
Arkadaşlar bu mağaralar kilometrelerce uzayıp gidiyor. Bazen sağa sola kısa çıkmaz sokaklar oluyor ama onları belirtmeye gerek yok. Nereye gideceğiniz ve ne kadar gideceğiniz süpriz tabii ama şunu belirteyim zombilerle olan kısımda hatırlarsanız iki yol ayrımı vardı;(aslında 3 taneydi) ta o zamandan beri gidilecek alternatif yolların sonunda nerelere çıkacağı belliydi. Yani daha önünüzde yol ayrımı çıkacaktır (ip ucu) Yani ihtimalleri ben biliyorum ama neresi olduğunu tabii bilemem henüz. Fakat zombilerin orda diğer halatlı yerden karşıya geçerek gitseydiniz başka ihtimallere doğru gidecektiniz, hatta o uçuruma inip de başka bir yoldan devam edebilirdiniz. Vs, vs...
Arama tarama yapmayı daima hatırlayın; ben Perception Checklerinizi Take-10 yapıyorum; o da asla bir şeyi gördürmüyor size! Winter'in lap diye yaratığın üzerine basması gibi...
.
Ya şu HPleri hep tekrar tekrar kopyaladığımdan oluyor böyle.
Arkadaşlar bu mağaralar kilometrelerce uzayıp gidiyor. Bazen sağa sola kısa çıkmaz sokaklar oluyor ama onları belirtmeye gerek yok. Nereye gideceğiniz ve ne kadar gideceğiniz süpriz tabii ama şunu belirteyim zombilerle olan kısımda hatırlarsanız iki yol ayrımı vardı;(aslında 3 taneydi) ta o zamandan beri gidilecek alternatif yolların sonunda nerelere çıkacağı belliydi. Yani daha önünüzde yol ayrımı çıkacaktır (ip ucu) Yani ihtimalleri ben biliyorum ama neresi olduğunu tabii bilemem henüz. Fakat zombilerin orda diğer halatlı yerden karşıya geçerek gitseydiniz başka ihtimallere doğru gidecektiniz, hatta o uçuruma inip de başka bir yoldan devam edebilirdiniz. Vs, vs...
Arama tarama yapmayı daima hatırlayın; ben Perception Checklerinizi Take-10 yapıyorum; o da asla bir şeyi gördürmüyor size! Winter'in lap diye yaratığın üzerine basması gibi...
.