Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Bilgi Bankasındaki başlığa arada bir tekrar göz atabilirsiniz arkadaşlar.Quarion wrote:Ben harcamadım ama kalsın gerek yok bana göre.Bu arada Action Pointler her encounter doluyormu?
Action pointler extended rest yapmadan 2 encounter tamamlarsan geliyor.(milestone) Ama biriktirip ertesi güne sarkıtamazsınız; her yeni güne 1 action pointle başlanır.
Magistrate'e verdiğim bonus action pointi 2 gün daha saklayabilirsin, o özel bir durum.
.
-
Mark
- Kullanıcı

Edmond hala fey step yapmadı, yapabilir.
Hem, akmenos'un çantasına attığım 2 ip ile bendeki ipi birbirine bağlayıp, birini aşağı sarkıtabiliriz. Bence keşif yapacak olan kişi stealth bilmeli yani ya ben yada akmenos olmalı. Ã?ünkü o delikte kesin daha undead vardır.
Quarion karşıya geçtiğinde, ipi kazığa bağlayabilir. Bir tane daha ucu atarız bir de aynı kazıpa aşağıdan başlar. Ã?nceki ipe tutunup ayağımızı alttakine koyup karşıya geçebiliriz. Ama ben ipi arkamızda bırakmak istemiyorum. Kontrol ettikten sonra gelip almalıyız.
Hem, akmenos'un çantasına attığım 2 ip ile bendeki ipi birbirine bağlayıp, birini aşağı sarkıtabiliriz. Bence keşif yapacak olan kişi stealth bilmeli yani ya ben yada akmenos olmalı. Ã?ünkü o delikte kesin daha undead vardır.
Quarion karşıya geçtiğinde, ipi kazığa bağlayabilir. Bir tane daha ucu atarız bir de aynı kazıpa aşağıdan başlar. Ã?nceki ipe tutunup ayağımızı alttakine koyup karşıya geçebiliriz. Ama ben ipi arkamızda bırakmak istemiyorum. Kontrol ettikten sonra gelip almalıyız.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Fey step encounter power, Winter her 5 dakikada bir yapabilir bunu.Mark wrote:Edmond hala fey step yapmadı, yapabilir.
Mark güzel fikirlerin var 10 exp kazandınız, fikir ödülü olarak.
.
.
Bir defaya mahsus bir hatırlatma yapayım: Atlamalarınızdan önce (Jump) gerilip 2 kare koşarsanız 2 misli daha iyi atlarsınız. Yani koşmadan, hız almadan atlarsanız yarı yarıya az uzağa gidebilirsiniz.
Tabii bunun istisnası bazı featler, magic itemler var o başka bir konu.
Sadece "atladı" yazarsan kötü olur; onun yerine "gerildi, koştu ve atladı" yazarsan çok daha iyi olur.
.
Bir defaya mahsus bir hatırlatma yapayım: Atlamalarınızdan önce (Jump) gerilip 2 kare koşarsanız 2 misli daha iyi atlarsınız. Yani koşmadan, hız almadan atlarsanız yarı yarıya az uzağa gidebilirsiniz.
Tabii bunun istisnası bazı featler, magic itemler var o başka bir konu.
Sadece "atladı" yazarsan kötü olur; onun yerine "gerildi, koştu ve atladı" yazarsan çok daha iyi olur.
.
3 yetiyor senin karşıya geçmene; ayrıca 1-2 bile gelse karşı tarafa tutunma şansın var yine de.dwaxer wrote:Quarion wrote:Long jump featim var benim üstüme alınmıyorum.Ooo, evet sen koşmadan da atlayabilirsin, eski atlayıcılardansın ne de olsa.
Ama koşarsan +1 daha veriyim ben senin Athleticine. Yine de bele ip bağlamak iyi fikirdi.