Magistrate zombi1'den Opp attack yiyecek yanından geçtiği için. Düşmanın yanındaki kareye girdiğin anda Opp yemezsin ama o kareyi terkedersen yersin Opp attackı! şöyle düşünmüş olabilirsin: "ama ben hâlâ aynı düşmanın bitişiğinde duruyorum, uzaklaşmadım ki ondan!" diyebilirsin ama olmaz öyle. O zaman sen adamın etrafında tur at, nasılsa uzaklaşmadım diye rakip seni seyretsin aval aval, olur mu öyle?
Daima bitişikteki girdiğin ilk kare baz alınır; o kareden ayrılmaya kalktığın anda Opp attack yersin.
dwaxer wrote:.
Bir de zombiler kritik darbe yiyince anında ölüyorlar; bak ben unuttum onu; Zombi3'ü de ölmüş kabul edin sadece gravehound kalmış gibi oynayın lütfen
.
Off, mesajımı yolladıktan sonra gördüm bu yazını :S Neyse zaten sorun yok, mesajımda her şey gayet açık ve net idi.
Quarion wrote:Mantıklı bir şey yaptığımı düşünüyorum
Abi çok komik bir şey yaptın bence Yani sonuçta onu öldürememe, ve hatta daha kötüsü ölme ihtimalimiz var, tek turda en fazla hasarı vermeliydik bence Ve zaten sana vurmaz, Darthu'ya vurur Kötü oldu
Darthu da total defansa çekilecek, az bir canı kaldı çünkü; Sen Magistrate, second wind yapsan daha iyiydi. Senin AC yüksek zaten. Bi de ayağa kalktın herhalde (move action)
Darthu'yamı vurur oha haritayı bi gözden geçir istiyorsan yaratık canı az olana vuracak kadar zeki değil ve bence Akmenos, Darthu ve Hope 14 can koyabilecek yetenekte.