Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs
Muhahahahaha, işte ben! "Bütün Genasi'lerin güçlerine sahip olup, hepsini tek çatı altında toplamakdwaxer wrote:.
Bu arada bütün oyuncuların kendi ırklarına göre genç karakterleri canlandırdığını farz ediyorum; güya hepiniz çocukluğu geride bırakmışsınız ama henüz ciddi bir maceraya atılamamış ve hatta yaşadığınız kasabadan pek de fazla ayrılamamışsınız. Ama her birinizin içinde bir serüvenci ruhu yatıyor; sanki hayatınızda bir şeyler eksik, yaşamanız gereken sıradışı, "önemli" olaylar olmalıymış gibi hissediyorsunuz.
Bu bağlamda, karakterinizin geleceğe yönelik bir hayali ya da hayalleri varsa, bir iki cümleyle belirtebilirsiniz; özgeçmiş hazırlarken dikkate alırım bunu.
Gelecek hayallerine örnekler: "Bir gün kral olmak istiyorum, korsanlar kralı olmak, ünlü bir savaşçı, ünlü bir büyücü, çok zengin olmak, ölümsüz olmak, en güçlüsü olmak, gemimin olması ya da gemilerimin olması, hava gemisi kaptanı olmak, filo sahibi olmak, vs...[/b]
.
Bütün güçlere sahip olmak zor değil de bütün genasileri mi tek çatı altında toplayacaksın? Yine ırk ayrımcılığı ha! :schemes: Biraz zor be; genasilerin karakteristiklerini bir daha okursan anlarsın neden zor olduğunu. Ama imkansız diye bir şey yok!Edmond wrote:Muhahahahaha, işte ben! "Bütün Genasi'lerin güçlerine sahip olup, hepsini tek çatı altında toplamakdwaxer wrote:.
Bu arada bütün oyuncuların kendi ırklarına göre genç karakterleri canlandırdığını farz ediyorum; güya hepiniz çocukluğu geride bırakmışsınız ama henüz ciddi bir maceraya atılamamış ve hatta yaşadığınız kasabadan pek de fazla ayrılamamışsınız. Ama her birinizin içinde bir serüvenci ruhu yatıyor; sanki hayatınızda bir şeyler eksik, yaşamanız gereken sıradışı, "önemli" olaylar olmalıymış gibi hissediyorsunuz.
Bu bağlamda, karakterinizin geleceğe yönelik bir hayali ya da hayalleri varsa, bir iki cümleyle belirtebilirsiniz; özgeçmiş hazırlarken dikkate alırım bunu.
Gelecek hayallerine örnekler: "Bir gün kral olmak istiyorum, korsanlar kralı olmak, ünlü bir savaşçı, ünlü bir büyücü, çok zengin olmak, ölümsüz olmak, en güçlüsü olmak, gemimin olması ya da gemilerimin olması, hava gemisi kaptanı olmak, filo sahibi olmak, vs...
."
.
Edmonddwaxer wrote:.
Edmond; 200 gp daha verirsen senin broadsworda güzel, süprüz bir magic yüklerim; ne dersin razı mısın? O da bu sefer karakterine güzel bir isim bulduğun için. Kaddim Kai..
senin initiative neden +1
Skillerin toplam 4 tane değil de neden 5 tane? acaba...
Bir de broadswordu two-handed mi kullanacaksın ki Swordmage Warding sadece AC:+1 olmuş?
.
Birincisinde, müthiş bir hata yaptım, önceki karakterin üstüne, yenisini yazdığım için çeviklik +1 olarak kaldıdwaxer wrote:Edmonddwaxer wrote:.
Edmond; 200 gp daha verirsen senin broadsworda güzel, süprüz bir magic yüklerim; ne dersin razı mısın? O da bu sefer karakterine güzel bir isim bulduğun için. Kaddim Kai..
senin initiative neden +1
Skillerin toplam 4 tane değil de neden 5 tane? acaba...
Bir de broadswordu two-handed mi kullanacaksın ki Swordmage Warding sadece AC:+1 olmuş?
.
İkinci olarak, skillerimin 3'ü trained, kalan ikisi ırksal.
Üçüncüye gelince:
This field provides a +1 bonus to AC, or a +3 bonus
if you are wielding a blade in one hand and have your
other hand free (not carrying a shield, an off-hand
weapon, a two-handed weapon, or anything else).
Yanlış anlamadıysam, ya +1 AC, ya da +3 silaha.Fakat bunun için silahın tek elli olması ve diğer elin boş olması gerekiyor.Yani doğru yaptığıma inanıyorum :S
Abi ben Magic Broadsword'u nereden bulayımdwaxer wrote:Edmond tek elin boşta kalırsa AC:+3 alıyorsun ama two-handed weapon kullanırsan AC:+1 alıyorsun.
magic Broadsword konusunda ne diyorsun?
Hakkatten masus mu yapıyorsun diye düşünüyorum bazen!.. :schemes: Sana diyorum 200gp karşılığında magic yapcam kılıcını işte, implement de olur böylece!Edmond wrote:Abi ben Magic Broadsword'u nereden bulayımBulsam eğer, onu Implement olarak kullanabileceğim
(yani galiba öyle) Magic Sword hakkında bir şey diyemem, diyebiliyor muyum yoks a.D
.