Mark wrote:Burada warlocklar, magic rod kullanıyor diye prof falan eklemesi varmı?
Damage:
Magic Rod +1: feat(fire&fear=+1dmg)Doğru mu?
Senin rodu kullanma şeklin implementtir, profi bonusu yok. Ama örneğin staff kullanan wizardlar quarter staff profi bonusundan yararlanıyor. warlockların da pact blade diye bir implement bıçağı var vs. Neyse ben senin bonuslarını ekledim zaten attack+1 ve dmg+1 ayrıca fire ya da fear kullandığında da (örnek: Hellish rebuke) +1 daha ekliyorum.
Mark wrote:Burada warlocklar, magic rod kullanıyor diye prof falan eklemesi varmı?
Damage:
Magic Rod +1: feat(fire&fear=+1dmg)Doğru mu?
Senin rodu kullanma şeklin implementtir, profi bonusu yok. Ama örneğin staff kullanan wizardlar quarter staff profi bonusundan yararlanıyor. warlockların da pact blade diye bir implement bıçağı var vs. Neyse ben senin bonuslarını ekledim zaten attack+1 ve dmg+1 ayrıca fire ya da fear kullandığında da (örnek: Hellish rebuke) +1 daha ekliyorum.
.
Masa üstü olsa keşke
Sağol eklediğin için, bir ara masa üstü oynatsana...
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Abi benim sormak istediğim bir şey var, biz kapıyı açtığımızda Darthu dışardaydı ve kolyeyi aldığımı görmemesi lazım ayrıca kesinlikle darthunun başka yere baktığından emin olduğum zaman takıcam dedim ve görmüş oluyor nasıl oldu anlamadım abi ben.
Quarion wrote:Abi benim sormak istediğim bir şey var, biz kapıyı açtığımızda Darthu dışardaydı ve kolyeyi aldığımı görmemesi lazım ayrıca kesinlikle darthunun başka yere baktığından emin olduğum zaman takıcam dedim ve görmüş oluyor nasıl oldu anlamadım abi ben.
Darthu dışarıda değildi aslında ama bu konuyu şöyle çözebiliriz: Magistrate'e bluff ya da stealth check (hangisi yüksekse) yaptıracağım, Darthu'ya da Perception check yaptıracağım. Darthu kazanırsa görmüş demektir.
Demek ki görmüş çaktırmadan. Quarion, Magistrate çaktırmadan aldığını sansa da meğerse Darthu görmüş kolyeyi aldığını. Lütfen Rol Playini ona göre yap.
(Clicks şu sıralar internete pek giremeyebilirmiş; o yüzden ben oynayabilirim onun yerine)
Edmond wrote:Hahahaha Savaştan kaçmanın daha kısa bir yolunu bulamazdım
Edmond sen mesajını değiştirebilirsin, zombilerden sonraydın zaten ve o söylediğin yer kapılmış! Defter karıştırmayı bırak da harekete geçin, savaşçını9z orada can çekişiyor!
Hope ve Magistrate; siz minor action hareket yapıp standart action yapmamışsınız cık cık cık, vah vah vah...
Quarion wrote:Action pointler geldi ya dailylerde geldimi?
Ne alakası var? Senin yaptığın "Unstopable" minor actiondır. Standart ve Move actionlarını kullanmadın. Unuttun mu yoksa 1 turda kaç çeşit action yaptığımızı?
Bakınız Darthu 2 saldırı yaptı bir turda ve action point filan da kullanmadı.
Alakası yok, ben sadece dailylerde geldimi diye sordum. Onla ilgili demedim ben, biliyorum yanlış yaptık utility sanki standart action gibi aklımda kalmış.
Quarion wrote:Alakası yok, ben sadece dailylerde geldimi diye sordum. Onla ilgili demedim ben, biliyorum yanlış yaptık utility sanki standart action gibi aklımda kalmış.
Yok daily powerlar ancak bildi,ğiniz gibi extended rest yaptıktan sonra gelecek. Uyumanız, uzun uzun dinlenmeniz lazım. :schemes: