Kenderler
- serinafairuza
- Kullanıcı

Kenderleri korkunç yapan sürekli bi "macera"ya çatmaları galiba. Ne demiş büyüklerimiz " Bir kenderle yolculuğa çıkmaktan daha kötü olan şey kenderin gruptan ayrılıp kendi başına macera aramaya karar vermesidir. Ã?ünkü kenderler geri dönerken macerayı da beraberlerinde getirip arkadaşlarıyla paylaşırlar. Arkadaşları istese de istemese de!" Tabi bir de bir kenderden duyulduğunda "Canım sıkıldı"dan daha korkunç olabilecek tek sözcük vardır: "Oppss"
Kenderleri seviyorum. Kender sevmeyen kimseyi de tanımadım şimdiye kadar. Hiç fantastik kurgu okumamış kuzinime Yaz Alevi Ejderhaları'nı vermiştim okusun diye. Pek anlamasa da çok sevmiş. Efsaneler serisini okumak istedi. "lk sorusu da "Bu kitapta da Tas var di mi?" oldu.
Kenderleri seviyorum. Kender sevmeyen kimseyi de tanımadım şimdiye kadar. Hiç fantastik kurgu okumamış kuzinime Yaz Alevi Ejderhaları'nı vermiştim okusun diye. Pek anlamasa da çok sevmiş. Efsaneler serisini okumak istedi. "lk sorusu da "Bu kitapta da Tas var di mi?" oldu.
Nature protects me, cause I serve her.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
evet yaz alevinde ölüyor ama
gerçekten de görünüş aldatıcı olabilir
Margaret Weis ve Tracy Hickman'ın "bütün kenderler birbirinin aynısıysa
neden başka bir kender karekter yaratmak zorundayız ki?" mantığını göz önünde bulundurmak gerekli
ve tabii Tas'ın zaman yolculuğu yapabilen bir kender olduğunu da !
gerçekten de görünüş aldatıcı olabilir
Margaret Weis ve Tracy Hickman'ın "bütün kenderler birbirinin aynısıysa
neden başka bir kender karekter yaratmak zorundayız ki?" mantığını göz önünde bulundurmak gerekli
ve tabii Tas'ın zaman yolculuğu yapabilen bir kender olduğunu da !
Tek zaman seyahati yapabilen o değil ki. Gnimsh de yapabiliyordu, hem de kendi yarattığı aletle. Neden o geri gelip de dünyayı ele geçirmiyor? 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
ama hepiniz kenderlerin bir özelliğini unuttunuz.
Kenderlerin hepsinin soyu Trapspringer Amcalarına kadar gider ve hepsi yakın akrabadır. (Bkz. Ruhdöveni)
bide Ruhdöveni'nde bi yerde hapse girmiş 20 kenderin muhafızın anahtarlarını çaldığı ve kapı kilidini bozduğu, adamların bu yüzden kapıya sürgü ve zincir takmalarını okuduğumda gülmekten gözlerimden yaş geldi
Kenderlerin hepsinin soyu Trapspringer Amcalarına kadar gider ve hepsi yakın akrabadır. (Bkz. Ruhdöveni)
bide Ruhdöveni'nde bi yerde hapse girmiş 20 kenderin muhafızın anahtarlarını çaldığı ve kapı kilidini bozduğu, adamların bu yüzden kapıya sürgü ve zincir takmalarını okuduğumda gülmekten gözlerimden yaş geldi
-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

-
Cyan Bloodbane
- Kullanıcı

Onu şöyle Dedim ya Doğru biraz mantıga aykırı ama şu bakımdan düşünürsen fazla derine girmezsen güzel oluyor 
Kenderler Saf Saf konuşurlar ama kendilerine zarar gelebilcek şeyleri hep düşünürler korkmazlar ama temkinli ilerlerler Hırsızlık konusunda üstlerine yoktur bu bakımdan bakılıncada anlaşılıyor...Hırsızlık konusundaki en taktikleri onlar yapıyor ama en aptalca konuşmalarıda onlar yapıyor değişik Karakterler
Kenderler Saf Saf konuşurlar ama kendilerine zarar gelebilcek şeyleri hep düşünürler korkmazlar ama temkinli ilerlerler Hırsızlık konusunda üstlerine yoktur bu bakımdan bakılıncada anlaşılıyor...Hırsızlık konusundaki en taktikleri onlar yapıyor ama en aptalca konuşmalarıda onlar yapıyor değişik Karakterler
I cry.when angels deserved to die
bu arada Tales of Uncle Trapspringer bu güne kadar okuduğum en komik frp romanlarından biridirKenderlerin hepsinin soyu Trapspringer Amcalarına kadar gider
kitap, trapspringer amca, onun kızkardeşi, 2lağım cücesi ve trapspringerin konsantrasyonunu bozduğu bir büyücü tarafından yanlışlıkla ansalona düşen yavru bir iblisten oluşan grup etrafında geçiyor. peşlerinde bir death knight var ve amaçları iblisin annesi yavrusu için ansalonu fethetmeye kalkmadan iblisi cehenneme geri yollamak...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

heheh kendermi dediniz işte orda durun valla en sevdiğim kelimelerle bile tarif edemediğim sevimlilik ötesi ırk ya çok sevilesi şeyler yaa keşke şuanda yanımda bi kender olsa benim eşyalarım o bakmazken kesesine düşsün farketmz " aa bak bu eşyanı buluduğum iyi oldu yoksa bunun üzerine basıp düşebilirdin" 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..