Harita gibi basit bir konu üzerine çok fazla tartışmışsınız. Oysa harita için en klay kısmı. Eninde sonunda çizilecek nası olsa. Siz yazılı bilgiler üzerinde yağunlaşın. Hikayesi ne dünyanın?? Irklar neler?? Birbirleri ile ilişkileri ne?? Ã?nce bunlar belirlensin...
Bu arada yazılan kanatlı elf profili çok fazla hata içermekte. Ã?yle bir ırk olamaz...
Bu arada yaratım konusunda her türlü yardımı yapabilirim. Hatat playtest konusunda da yardım etmek isterim...
Ben de destekliyorum seni Oren niye kendi dünyamızı yaratamayalım. Hep başkalarının kalıpları içinde kalarak mı hayal kuracağız. Unutulmuş diyarlara saygım var ama gerektiğinde kendi kurallarımın geçerli olduğu bana ait bir dünyanın da olmasını isterim. Sadece benim ve ben ve arkadaşlarımız için yaratılmış. Tabii sonra başkaları da bu dünyadan hoşlanırsa onların da dünyası olabilir ama bu olmasa da benim için çok problem olmaz.
Kanatlı elf yaptıktan sonra olur elbet. Ama o yazılan istatistikler hatalı olmuş. Yada dengesiz demek daha doğru olabilir.
Aslında asıl hata şu:
Bir ırk yaratırken illaki dengeli yapcam diye de düşünmeyin. Yapın gitsin. şu özelliği var, şurdan bonus alıyo, şurdan da penaty alıyo diye hazırlayın. Dengeleme işlemi en son yapılır. Ayrıca ırk değil her tür yaratım için böyle yapılmalı.
Bu arada kanatlı elf olmamalı onun adı. Her ırk a kanat koyulabilir. Oyuncuya bunun biraz zararı olacaktır ama başka herhangi birşey yaratılmış olunmaz bu işin sonunda. Yani +1/-1 =0 durumu.
Half celestial diye bir olay var mesela. Bunun gibi bişi mi düşündün sen??
zaten isim yanında yazıo Averial diye. +1-1=0 olayı herzaman olmayabiliyor..
ama bi yerden artısı varken.. başka yerden eksisi oluyor tabiki..
çok iyi okçu ve tepeden(higher ground) atma şansı var melee den kaçma ihtimali var.. ama bunun yanında klostrofobik kanatları çok yanıcı ve 3 ayda düzelmiyor..gibi durumları var...
İşte her zaman dengeli olmak zorunda değil demek istiyorum ben de. Sadece artısı olsun. Birkaç da eksisi olsun. Neden dengelemeye çalışıyorsun ki. Ayrıca kanatlarının olması +1 ise kanatlarının çabuk yanması ve 3 ay içinde çıkması -1 olmuyor. Denge için yaptıysan bunlar birbirini dengelemiyorlar...
yazim icin ozur dilerim.,
Dun cok kotu bir kaza gecirdim ve her iki bilegimde catladi,.
Bu yuzden kendim girip fikir beyan edemedim,
Yoksa konuyla ilgili herzaman arkanizdayim