Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Scale'ı almama izin verirlerse ben onu alırım.Ona göre editlersin sen AC yi yazmıyayım?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Scale'ı almama izin verirlerse ben onu alırım.Ona göre editlersin sen AC yi yazmıyayım?
Önemli değil sen yaz, değişiklik olursa sonradan editlerim ben. Darthu Maulu aldı sen de Scaleyi al adaletli olur. :-P Gerçi o da diyebilir ki; ben çift el maul kullanıyorum, sen ise kalkan kullanarak +1 daha AC kazanabilirsin scale'i ben alayım da diyebilir. Neyse ama anlaşamazsanız bilek güreşi filan yaparsınız, kazanan alır istediğini. :schemes:

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Maulu versin scale istiosa :D
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Eğer scaleyi alıcaksan kalkanı almaman lazım doğal olarak 'ayıp' olur :D Ama sen kalkanla idare edersin bide longsword :)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Eğer scaleyi alıcaksan kalkanı almaman lazım doğal olarak 'ayıp' olur :D Ama sen kalkanla idare edersin bide longsword :)
Kalkan iki tane var. Ayrıca maul kullanan kalkan kullanamaz çünkü maul two-handed weapon yani iki elinle ancak tutabiliyorsun koskoca tokmağı.
Neyse kapanın elinde kaldı bence :-P

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

E zaten maulun two handed olduğunu bildiğim için ona kalkanla long swordu alsın diyorum :D Ama sorun çıkartabilirim :) Nedenini de tartışırken söylerim zaten rpde.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Çok güzel tartışıyorsunuz arkadaşlar; tam belalı tipler gibi.

Winter'in 250 altını 5'e bölme tekniğine hayran kaldım! :-P Bazıları kazıklanıyor anladığım kadarıyla.

Askerlerin elbiselerini giymek güzel fikirdi; 40 exp fikir ödülü kazandınız!

Esirlerinizin sesi yukarıya gitmez arkadaşlar, gitseydi çoktan gitmişti zaten o kadar gürültü patırtı. Kelepçelerle bağlayabilirsiniz ama Hope öldürmeyi seçti olabilir. Ama şahit bırakma olayıyla alakası olamaz çünkü sizin buraya transfer edildiğiniz biliniyor zaten. Yani bütün kaledeki herkesi katletseniz dahi suçlunun siz olduğu anlaşılacaktır eninde sonunda.

Devam edin ben izliyorum sizi. Yapmak istediğiniz şeyleri belirtin muhakkak.

Quarion 1/2 level bonuslarını eklememişsin gerekli yerlere.

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Evet ya unutmuşum onu
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Fighter arkadaşlar; size ben silah türü seçtirmişim ama bu yanlış olmuş. Aslında seçiminizi one-handed ya da two-handed (1 elle kullanılan ya da 2 elle kullanılan) olarak yapmanız lazım hangisini seçerseniz o silahla +1 attack bonus alacaksınız. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam ikinizin de isteği two-handed büyük silahlardı. (Darthu'nun maul ile yaptığı vuruşlara +1 attack eklemem gerekirmiş meğerse :mrgreen: görseydiniz bu hatayı exp ödülü alacaktınız bak! :-P ) O hâlde sizin "Fighter Weapon Talent: Two Handed Weapon" şeklinde düzenliyoruz. şimdi maul için kavga etmezsiniz inşallah. İpucu: Orası kale olduğuna göre etrafta bir sürü silah olması lazım! :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar karakter kağıtlarınızı inceleyeceğim tek tek. Yaptığımyorumları lütfen dikkate alıp elinizdeki notları düzeltiniz. Herkesin karakter dosyası var değil mi bilgisayarında ya da not defterinde! :-P

Darthu:
Utility L-2 powerini seçmemişsin sanırım?
İnitiative’e +1 daha level bonusu eklendi.
Zırh giydiğin zaman artık AC değerine Dex bonusu ekleyemezsin AC:17 oldu senin.
Ayrıca chainmail zırhından dolayı hızın 5’e düştü ve skill checklerin -1 ceza alacak
Last edited by dwaxer on Thu Nov 06, 2008 9:15 pm, edited 1 time in total.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Cross2 nin yere düşen cesedini bulalım. Onu yerden çekmeliyiz. Gelen devriye onu görmemeli.

Edmond, bu arada darılma yok dimi:D Liderliğini kolayca kabul edemezdik :D

Dwaxer, şu ikinci kilitli deponun anahtarına sahip olan subay haritanın neresinde? Ve cross2 nin cesedi nerde?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Cross2 nin yere düşen cesedini bulalım. Onu yerden çekmeliyiz. Gelen devriye onu görmemeli.
Dwaxer, şu ikinci kilitli deponun anahtarına sahip olan subay haritanın neresinde? Ve cross2 nin cesedi nerde?
Cross2'nin cesedi hemen bir yandaki salonda, masanın bulunduğu giriş bölümünde. Yani devriyeler aşağı gelmeden bulamaz, zaten aşağıya geldilerse bir terslik olduğunu anlamışlardır.
Deponun anahtarı olan subay, pek çok kişi gibi kasabadaki festivale gitmiş.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar şu kalenin geniş haritasını sağ tıklayıp farklı kaydet yaparak bilgisayarınıza indirirseniz, daha rahat inceleyebilirsiniz, zum filan yaparsınız. Kuzeydeki (üst) odalarda daha çok düşük rütbeli askerler, güneye indikçe de daha yüksek rütbeli ve subay odaları var. ÇOK yazdığım odalar genelde yatak odaları ve askerler içeride uyuyor. Uyuyanlar normal sesleri duymaz ama bağırtı, çağırtı, savaş sesleri olursa duyma ve uyanıp ne olduğuna bakma ihtimalleri var. Elinizdeki esirler subay tarafında ya da yatak odalarında tam olarak kaç kişi olduğunu size söyleyemez çünkü çoğu kişi festivale gittiğinden kaç kişi kaldığını bilmek zor. Hemen her odada işe yarayacak bir şeyler var (haritaya bakıp neyin nerde olduğunu az çok anlamanız lazım) üst kata çıktığınızda hemen merdivenlerin bitimindeki odada da dikkat edin duvara yapışık kilitli dolap var 4 tane. Bunlarda da basit eşyalar, silh ve zırhlar var.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

:D
O zaman şu dolaplara bir bakalım, sonra aynen plana göre hareket edelim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Mark wrote::D
O zaman şu dolaplara bir bakalım, sonra aynen plana göre hareket edelim.
Hayır, adam duyabilir. Ã?nce işini bitirelim. Giycez, konuşcaz vs.
Post Reply