Musibet Öetesi .......... OYUN.....

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
1-Akmenos:
Akmenos, bulunduğu yerden Winter'ın dediklerini rahatça duyabiliyordur. Hırıldamayla karışık, Darthu'dan özür diledi. şimdi, nedense, o ilk yardım kursuna gitmiş olmayı deniyordu.
Bıçağı elinde, crossbow3'ün arkasına geçti. Bıçağını adamın boğazına gelecek şekilde havada tutarak, adamın omzuna dikkat çekmek istercesine dokundu. Adam arkasını dönecek olursa, adamı tırnaklar gibi yapacak, sonra bıçağını saplayacaktı! (Sly Flourish ve weapon talent sayesinde saldırı atışında +1)
Ne yani, bir başka tiefling adam öldürürken, o boş mu duracaktı!
DexvsAC attack(8 ):15 başarısız
Ancak kıl payı ıskalamıştır hedefini Akmenos.

2-Darthu:
(x13/y12) noktasına geçerek yapar saldırısını. (Reapent Strike) (Dragonb.Fury att:+1)
StrvsAC attack(16):23 başarılı – Hit:2d6+Str modif=2+4=6
Darthu tokmağı indirmiştir crossbow3’e!

3-Hope:
(x15/y11)’e geçerek yerde yatan, ölüm döşeğindeki Magistrate’i iyileştirmeye çalışır. (Stabilize Dying; DC:15)
Heal Check(7):7 başarısız.
Ancak faydası olmaz.

...........
6-Swordman2:
(x13/y11)’e geçerek Darthu’ya saldırır.
StrvsAttack(11):17 başarılı – Hit:1d8+3=1+3=4
Biraz daha yaralayarak ölümün nefesini hissettirir savaşçıya.

9-Crossbow3:
Kısa kılıcıyla, boğazını kesmeye kalkan Akmenos’a saldırır.
StrvsAC attack(6):12 başarısız
Rogue iyi bir refleksle sıyrılır bu ataktan.

10-Crossbow4:
(x14/y6)’ya geçerek Okunu Darthu’ya gönderir.
DexvsAttack(3):6 başarısız
Iskalamıştır atışında okçu asker.

...........
11-Winter:
Winter etrafa bakar, 3'e 3 kalmışlardır ama, Darthu ve Akmenos pek bir işe yarayacak gibi görünmemektedir.Hope'a bakar.
"Seninle beraber öleceğiz galiba!"
SOnra sırıtır.Bir kare geri shift eder.[X16 - Y10]
Sonra da Hope'un karşısındaki okçuyu halledebileceğini farkeder.Kendisine kılıçlı eleman düşmüştür artık.Ayrıca Darthu da Cross 3'e saldıracaktır geri dönerken.Fakat Sword'a saldıran pek kimse olmayacaktır.
Magic Missile Sword2
IntvsAC attack(14):18 başarılı – Hit:2d4+Int modif=4+4=8
Büyüsel enerji kılıçlı askere şiddetli bir biçimde çarpar ve zaten ağır yaralı askeri ölümün eşiğine getirir. Ancak asker hâlâ devrilmez.

12-Magistrate:
Death Saving Throw: 19 başarılı.
Talihsiz savaşçı kuvvetle direnmektedir ölüme karşı.

Hit Points:
Akmenos: 22-8=14
Darthu: 34-11=23-8-9=6+8=14-9=5-4= 1
Magistrate: 33...= 0 öldü, ölecek
Winter: 21-11=10-11=-1+5=4+5= 9
Hope: 30-6=24-4-9=11-2+1= 10
..........
Komutan: öldü
Swordman1: ağır yaralı, teslim oldu
Swordman2: 31-10=21-12=9-8= 1
Crossbow1: 31...= 0 öldü
Crossbow2: 0 öldü
Crossbow3: 31-7=24-6=18
Crossbow4: 31-10=21

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Winter kavganın başında bütün gücünü harcamış olmasının hüznüyle düşmanlara bakar, 2. kılıçlı ölmek üzeredir, fakat kimsenin onunla uğraşacak hâli yoktur, düşmanlara bakar, yine en mantıklısı 2. kılıçlıdır.

"Heey, kısa kılıçlıyı halledin.Uzaktaki okçuya uçun sonra."

Magic Missile Swordsman 2
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Hope

Shift ile bir adım geri çekilir.
İnsiyatifini kullanarak, sword2 ye saldırır. ( Hellish Rebuke )
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Belki ölücektir ama en azından yinede vurmayı dener. Yaralarının acısından ve sinirinden inleyerek crossbow3(x:14, y:12)'e saldırır. (Reapent Strike)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Eh, yeter be! Bir vuramadım sana da... Zaten savaşın başından beri anca bir kapı açtık!" diye demin vurduğu adamın dikkatini dağıtmaya çalıştı Akemnos. Sonunda: "Aa! Bak arkanda!" dedi ve bıçağıyla sert bir hamle yaptı. (Sly flourish, crossbow3'e,weapon talent)
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

1-Akmenos:
"Eh, yeter be! Bir vuramadım sana da... Zaten savaşın başından beri anca bir kapı açtık!" diye demin vurduğu adamın dikkatini dağıtmaya çalıştı Akemnos. Sonunda: "Aa! Bak arkanda!" dedi ve bıçağıyla sert bir hamle yaptı. (Sly flourish, crossbow3'e,weapon talent)
DexvsAC attack(14):21 başarılı – Hit:1d4+Dex modif+Cha modif=1+3+3=7
Hançerle başarılı bir vuruş yapar tiefling rogue!

2-Darthu:
Belki ölücektir ama en azından yinede vurmayı dener. Yaralarının acısından ve sinirinden inleyerek crossbow3(x:14, y:12)'e saldırır. (Reapent Strike)
StrvsAC attack(18 ):24 başarılı – Hit:2d6+Str modif=6+4=10
“Ã?atırt!!” diye kafasına geçirdiği tokmakla crossbow3’ü ölümün eşiğine getirir savaşçı!

3-Hope:
Shift ile bir adım geri çekilir.
İnsiyatifini kullanarak, sword2 ye saldırır. ( Hellish Rebuke )(aradaki cross3’den dolayı swordsman2 +2 cover bonusu aldı)
ConvsRef attack(20): Kritik vuruş!!
Warlockun gönderdiği alev enerjisi, zaten çok ağır yaralı adamın işini hemencecik bitirir.

...........
9-Crossbow3:
Silahlarını atarak yere kapanır. (prone) Bu da swordsman1 gibi canının bağışlanmasını dileyerek teslim olur.

10-Crossbow4:
Akmenos’a atar okunu.
DexvsAC attack(8 ):11 başarısız
Iskalamıştır okçu “İmdaat, imdaatt!.. Durun teslim oluyorum canıma kıymayın ne olur!” diyerek elindeki tatar yayını yere atar.

3 asker teslim oldu, gerisi öldü.

Hit Points:
Akmenos: 22-8=14
Darthu: 34-11=23-8-9=6+8=14-9=5-4= 1
Magistrate: 33...= 0 öldü, ölecek
Winter: 21-11=10-11=-1+5=4+5= 9
Hope: 30-6=24-4-9=11-2+1= 10
..........
Komutan: öldü
Swordman1: ağır yaralı, teslim oldu
Swordman2: 31-10=21-12=9-8= öldü
Crossbow1: 31...= 0 öldü
Crossbow2: 0 öldü
Crossbow3: 31-7=24-6=18-7-10= 1
Crossbow4: 31-10=21

..................

Diğerleri Magistrate’yi iyileştirir ve daha sonra herkesin bütün yaraları iyileştirilir.

Harcanan healing surge’ler: (adet)
Akmenos: 2
Darthu: 4
Hope: 3
Winter: 3
Magistrate: 5
....
Hit Points:
Akmenos: 22
Darthu: 34...=33
Magistrate: 33...=32
Winter: 21...=19
Hope: 30

Askerlerin üzerinden çıkan eşyalar: (zaten bazılarını aldınız, toplamını yazıyorum)
1 Scale armor
7 Chainmail armor
2 Light Shield
1 Maul
2 Long sword
4 Short sword
4 crossbow ve 80 bolt
10 dagger
250 gp

Image

.
Last edited by dwaxer on Tue Nov 04, 2008 4:12 am, edited 1 time in total.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Büyücü somurttu, en kötü anında onu kurtaran Tanrı'sı değil, bir tieflingti.Bu onun bütün inanışlarını değiştirecekti.

Sonra diğerlerine baktı.Herkes yaşıyordu ki bu şans eseri olarak müthiş bir şeydi.Onun dışında ellerinde rehineler vardı.

"Bunların ağızlarını tıkamak ve çıkarken kapıyı kitlemek gerek.Öldürmek de bir seçenek ama yapmayız diye düşünüyorum."
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Hmm..." diye boynuzlu çenesini kaşıdı Akmenos. "O ağızları tıkamadan, ses tellerini kesmeden önce bildikleri ne var öğrenmeye çalışalım derim. Bizi aynı hücrelere koyarak salaklık yaptıkları doğru, ama kaçış önleyici önlemler almadan da zindan olmaz ki! Bu adamlar biliyorlardır.Asıl komutan ölmeseydi..."
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Astil bir an etrafına bakındı,

"Az kalsın öleceğim sanmıştım, lanet olasılar neyse bunları öldürsekmi diyorum, başımıza bela açabilirler."

Komutanın üstündeki zırh tam istediği gibiydi.Yerde yatan komutanın yanına gitti ve üstündekini çıkarmaya başladı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Esir askerler yalvarırlar. Hepsi de bakmaları gereken aileleri, çoluk çoçuğu olduğunu anlatır. Ayrıca söylediklerine göre yarım saate kadar ölen çavuş, nöbetçi teğmene gidip rapor vermezse (ki veremeyecek) bu sefer teğmenin ortada garip şeyler döndüğünü anlayarak daha güçlü bir asker grubuyla aşağıya gelme ihtimali vardır.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Eğer scale maili'de alıp shield'i de almayı düşünüyorsan dur derim. İkisini alman garip olmaz mı? Ne de olsa ölene kadar savaşan bendim senin yerine." dedi adama kaşlarını çatarak.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Büyücü sırıttı.İlerleyip yerden bir bıçağı aldı ve elinde salladı.Daha sonra oradan 55 altın aldı.Gülümseyerek.

"Galiba Hope, ben ve hırsız dostumuzun bir bıçak alması.Darthu'nun Maul'u ve zırhlardan birini alması, Magis'in ise uzun bir kılıç ve bir zırh alması, en mantıklısı.Ayrıca Hope, ben ve Akmenos, 55'er, Darthu 40, Magis ise 50 altın alırsa bence sorun halloluyor.Fakat daha iyi fikirlere açığım."

Ardından daha büyük bir sorunları olduğunu farketti.

"Galiba bunları öldürmemiz bir işe yaramaz.şimdi tek çaremiz yarım saat içinde yok olmak.Veya savaşa savaşa ilerlemek ki ben buna seçenek gözüyle bile bakmıyorum.Galiba susacaklarına emin olmamızı sağlayıp çekip gitmek en mantıklısı.Ki asıl sorun nasıl gideceğimizde."
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Ben neden en az altını aldığımı anlayamadım. Bu adam bütün savaştığımız süreç boyunca ya bir adamın boğazına sarıldı ya da yerde ölü gibi yattı. Karşılığında ise en iyi zırhı alıyor ve bendende fazla para alıyor. Aslında hepiniz alıyorsunuz. Bu arada hayatımız sen ve senin saçma hayalet büyün yüzünden sonlanıyordu büyücü. Sorun da işte burda başlıyor." dedi. Herbirinin de çıkarcı oldukları belliydi.
Albert Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Hope

" Zırhı Magistrate alıyor. "
" Sen de, haklısın. " Darthu'ya dönüp. " Büyücü artık oyun oynama. "
Hücreden, dışarı bir adım attı.

" Arkamızda şahit bırakmamalıyız. Gerekeni yapın. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Büyücü sırıttı:

"En az parayı sen alırsın diye düşündüm, çünkü Scale zırh, ya da dev balyoz, buradaki en pahalı eşya.Yani ben basit bir bıçak alacağım, sen de zırh ya da balyoz alacaksın, üstelik benimle aynı parayı alacaksın.MÃ?MKÃ?N DEğİL."

Sonra Hope'a baktı.

"Yoo, bunları öldürmek bir işimize yaramaz, gereksiz ayrıntılardan kaçınmamız gerek, ayrıca vaktimiz de yok.Hem eğer bunları ölü görürlerse anında alarmı basarlar, fakat eğer diri görürlerse önce konuştururlar.Vakit kazanırız.
Post Reply