Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

uzun zamandır yoklar. ( bildğime göre )
Image
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ã?niversiteyi kazanıp ayrıldılar demek ki :) Neyse gidene dur denilmez.Belki ileride dönerler
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Darktimes wrote:Sanki böyle bir Kadir abi potansiyeli var :D (Saygısızlık etmiş olucam ama hadi yine söyleyeyim Kadir İnanır'dan kastım)
:D Saol daha önce kimse benzetmemişti ilk oldu geçen gün çocuğun teki beni yolda durdurdu abi sen spiderman'a benziyosun dedi.Ben nasıı yani diye düşünürken çocuk çoktan gitmişti. Ama o zaman sakalım yoktu :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Starfell wrote:
Darktimes wrote:Sanki böyle bir Kadir abi potansiyeli var :D (Saygısızlık etmiş olucam ama hadi yine söyleyeyim Kadir İnanır'dan kastım)
:D Saol daha önce kimse benzetmemişti ilk oldu geçen gün çocuğun teki beni yolda durdurdu abi sen spiderman'a benziyosun dedi.Ben nasıı yani diye düşünürken çocuk çoktan gitmişti. Ama o zaman sakalım yoktu :D
Puhahahahaha :D Öldüm gülmekten :D
Darkgnome wrote:Aletnhas: Sen Ombuspider'ın burun ameliyatı geçirmiş hali gibiymişsin :D Kaş, bakış felan bu kadar benzer yani.
Ã?nceki sayfalardan baktım ama pek bir benzerlik göremedim (baygın bakan gözler dışında :D ). Bilemiyorum insanları birbirine benzetmekte pek bir beceriksizimdir, belki ondan benzetemedim :D
Image
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Darkgnome wrote:Ya sen orada Sacithan'la bana gelip meraba felan demiştin de benim aklımda bir sürü şey vardır ilk geldiğinde kendini tanıttığında duyamadım ne dediğini, seni tanıyamadım. Daha uzun boylu kahverengi gözlü, kahverengi saçlı sanıyordum seni. Biraz soğuk davrandım kusura bakma. Hatta dedim dedim ne kadar da sıcak kanlı hemen kaynaştı :D Sonra jeton düştü dedim Saco'ya "Ya bu wizard of quarks mıydı?" diye.

Daha sonraki günde gördüm ama yanımda bulunan başkası vardı orada çok bulunmak istemiyordu. Ayrıldım bende mecbur.
Önemli değil Darkgnome. Sen sadece resmimi görmüştün önceden. Bu saçlarla annem bile beni ilk gördüğünde tanıyamamıştı. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Darktimes wrote:Ã?niversiteyi kazanıp ayrıldılar demek ki :) Neyse gidene dur denilmez.Belki ileride dönerler
Burdayız canım gitmedik bi yere . Sadece gerçekten uzun bi süredir forumlarda aktif değiliz . Arada bir girip kimler aktif diye bakıyodum ama dediğim gibi forumlara yazmıyodum. Nedenini ben de bilmiyorum ama aktif olmasak da, uğramasak da burası bizimdir ; böyle düşünmekteyiz. Hepinize selam ederim hazır girmişken. Siz daha bizi evericekseniz pehey ...
Konuyla da alakasız olmayayım dedim ;

Ombuspider kişisi :

Image

Celeraen kişisi :

Image

Yine Celeraen kişisi :

Image

p.s : şu an içimde çok aşırı derecede Selami şahin tarzı espri yapma isteği var ama sizi bu işkenceye maruz bırakmak istemiyorum .
Elimde sadece bu fotoraflar var şimdilik, Hd - bad sector - format - veri kaybı - yedekleme şansı olmaması vs.. Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bu aralar sitede öyle birşeyler var.Arasıra bende giriyorum ama yazacak birşey bulamadığımdan mıdır yoksa yazmak istemediğimden midir bilmiyorum ama yazmıyorum.Neyse hala aramızda olduğunuzu görmek hoş :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Darktimes wrote:Bu aralar sitede öyle birşeyler var.Arasıra bende giriyorum ama yazacak birşey bulamadığımdan mıdır yoksa yazmak istemediğimden midir bilmiyorum ama yazmıyorum.Neyse hala aramızda olduğunuzu görmek hoş :)
Sanırım bu durum hepimizin başına geliyor.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote:
Darktimes wrote:Bu aralar sitede öyle birşeyler var.Arasıra bende giriyorum ama yazacak birşey bulamadığımdan mıdır yoksa yazmak istemediğimden midir bilmiyorum ama yazmıyorum.Neyse hala aramızda olduğunuzu görmek hoş :)
Sanırım bu durum hepimizin başına geliyor.
Yazacak bir şey yoksa üretin yahu :D Benim başımda öyle bir şey yok :D Oyun olmadığından şikayetçi olan açsın bir oyun :D Sitede şu an benim olmadığım hiçbir oyun yok, olmayacak da :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya kusura bakmayın benim pek resmim yoktur, kolay kolay kimse resmimi çekmez benim, eh, ben de kendi resmimi çekmem :D

Image

Burda da beni değil boynumdaki altın madalyayı çektiler zaten.

Dostum diye işaretlediğim elemanda beni turnuvaya zorla sokan ve önceki sene satranç birincisi olan eleman.Bu sefer ben kaptım :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Resmimi koyup koymama konusunda kararsız kaldım. Uzun zamandır beni tanıyorsunuz, nasılsa :|
Image

Edmond, linki yanlış atmışsın bak seninkini de düzeltiyorum :)

Image
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

yanlış oldu yaw...
Last edited by Starfell on Tue Dec 02, 2008 12:24 am, edited 1 time in total.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Image

Bunuda koymak istedim temaya uygun :D
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Image

hayır bu ben değilim :D ama ben çizdim 8)
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Image

aha bak bu benim işte :D

Image

bu biraz runes to my memory atmosferinden arak oldu..

Image

bi tane normal resim yokmuş bilgisayarda :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Post Reply