Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Gitmezsende edmondun damagesini yersin. Edmond gene kafaya buyruk bir iş yaptın. Adam ölürse sana ne diyim...
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Doğru yerden atarsa bir şey olmaz. Swordman2'nin dibine yaklaşıp 3 düşman değil de swordman2 ve crossbow4'ü kapsayacak şekilde iki kişiye çaprazdan atabilirsin close blast tunder büyüsünü. Ama crossbow3'ü de kapsasın dersen arkadaşını vurursun tabii. Koordinat yaz ki arkadaşını mı vurdun bilelim :schemes: Ya da bazı arkadaşlarımızın yaptıkları gibi; "(x12/y14)e geliyorum ve swordman2 ve arkasındaki düşmanları kendi arkadaşımı vurmayacak şekilde büyümü atıyorum!" diyebilir. O zaman DM "ha bu arkadaşını vurmadan atacakmış büyüsünü," diyerek hesaplarını ona göre yapar.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion ve arkadaşlar; elinde ranged weapon tutan karakter ya da NPC'lere Opp attack hakkı vermiyorum. Yani bir okçunun yanından Opp attack yemeden uzaklaşabilirsiniz. Ã?ünkü Opp attack bir melee attacktır ve elinde crossbow ya da bow tutan kişinin Opp attack yapmak için hemen anında silah değiştirmeye kalkamayacağını varsayıyorum.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Quarion, Shift yapıp bir adım geri çekil. O zaman opp yapamazlar.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Shift 1 adım, 1 adım geri çekilsem ne olur büyü gene işler alan atarsa, o yüzden bence alan atmasın yoksa bende yatıcam.Bu arada büyüyü bizde yiyoruz değilmi?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Madem sadece 1'i opp yapacak, razı oluruz geri çekilip second wind yaparım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Madem sadece 1'i opp yapacak, razı oluruz geri çekilip second wind yaparım.
Ya ben anlamadım ne yapacağınızı ama zaten Mgistrate'nin sırası askerlerden sonra! O 3 askerden yiyeceğin melee attacklardan mucize eseri eğer ölmeden kurtulabilirsen 1 kare shift edersin hiç Opp attack filan yemezsin.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Biri bana heal atmassa ben zaten öldüm garanti ama kimsenin öyle bişeye niyeti yok galiba.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark "curse" attığına göre herhalde en yakındakine saldırdın.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Pardon, o kuralı unutmuşum.

Sword2 yi lanetleyip, cross1 e saldırıyorum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Vay, biz iyice üstünlüğü ele almışız :D dwaxer'ı yanıltçaz galiba :-P
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

:)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
He, şansınız yardım ediyor sanki ama hiç belli olmaz, en ufak bir hatada her şey mahvolabilir. :schemes:

Mark sen sanki önünde arkadaşların var diye mi "Hope dışarı çıkamaz" yazdın? Hatırlatayım; arkadaşlarınızın olduğu kareden geçebiliyorsunuz! (tabii durmamak şartıyla) Yani o pozisyonda Hope çıkabilirdi, Winter ve Magistrate'in üzerinden geçer ve dışarı çıkabilirdi.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bunu da öğrendim :wink:
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Edmond'un adamları ittirdiği yerden kaçış varmı ?
Post Reply