Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Clicks anlatamadım galiba zırh giymek birkaç dakikalık bir iş, ancak encounter aralarındaki dinlenme zamanlarınızda zırh giyip çıkarabilirsiniz.

Akıl etçen mi dediğim komutanın silahını kapmandı, evet aklına geldi. Silahsız dövüşmektense 2d6 dmg maul ile dövüşmek daha iyi sanırım.

Bu arada Quarion'un aklına gelen grab ettiği askerden kılıcını kapmak için deneyen olursa StrvsCon saldırısı yapıp başarırsa kılıcı almış kabul edeceğim. (Combat advantage da var tutulduğu için)

Edmond çok fazla mesaj atmayalım sadece her turda bir mesaj atalım lütfen. Diğerini sildim.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:Eldritch Blast atıyorum pardon. Zaten tek o kaldı eheheheh :D
Mark shadow walk yapman için bulunduğun yerden en az 3 kare uzaklaşmış olmalısın, bundan sonra gittiğimiz koordinatları belirtelim arkadaşlar lütfen teşekkr. Ayrıca prime shot olabilmesi için de hedefe bütün arkadaşlarından daha yakın olman gerekir. Editledim senin mesajını.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Quarion sen benim saldırdığım adamı mı tutmuştun?
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bilmiyorum ben kimi tuttuğumu :D Swordsman 1 i tutmuşm ama hangisi bilmiyorum
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Bilmiyorum ben kimi tuttuğumu :D Swordsman 1 i tutmuşm ama hangisi bilmiyorum
:D Üstten aşşağa doğru 1,2,3... diye gidiyor sayılar. parmaklığın dibindekiler swordsman, uzakta duvar kenarındakiler crossbow.

Clicks sen okçulara hedef olmak istemiyordu demişsin ama ne açıdan anlamadım; orada yine de hedefsin.

Okçularda crossbowun yanısıra short-sword var, eğer diplerine girerseniz ranged attack yerine kısa kılıçları çekip savaşırlar sizinle.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Mark, warlock curse'ü minor action olarak her turda değişik düşmanlara da yapabiliyorsun ama unutma; sana en yakında duran düşmana yapabiliyorsun laneti. Bir kere lanetlenen encounter sonuna kadar lanetli kalır. Belki biliyorsun ama hatırlatmaktan zarar çıkmaz. :-P

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:.
Mark, warlock curse'ü minor action olarak her turda değişik düşmanlara da yapabiliyorsun ama unutma; sana en yakında duran düşmana yapabiliyorsun laneti. Bir kere lanetlenen encounter sonuna kadar lanetli kalır. Belki biliyorsun ama hatırlatmaktan zarar çıkmaz. :-P

.
Yani silinmiyor mu, önceki lanetim? Whoa :evillaugh:

Süper birşey o zaman.

şu lanetlediğim düşman okçu, hp si, 0 olunca bana iyileştirici etki gelicek mi? canını emcem mi?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Heal check yaparsanız sevinirim :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

:D:D:D Kasap et derdinde koyun can derdinde. Hehehehe...
Mark wrote:Yani silinmiyor mu, önceki lanetim? Whoa :evillaugh:
Süper birşey o zaman.
şu lanetlediğim düşman okçu, hp si, 0 olunca bana iyileştirici etki gelicek mi? canını emcem mi?
Quarion wrote:Heal check yaparsanız sevinirim :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

O düşünce bana canı gelcek mi?
Bir de şey, Hellish Rebuke at will olarak yapabiliyormuyum? karakter kağıdım da yazıyor?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote:O düşünce bana canı gelcek mi?
Bir de şey, Hellish Rebuke at will olarak yapabiliyormuyum? karakter kağıdım da yazıyor?
Evet o düşerse levelin kadar hit point kazanıyorsun. Yani 1 HP.
Evet, Hellish Rebuke senin diğer at-will powerin. 2 adet at-will gücün var bildiğin gibi :-P

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Heal check yaparsanız sevinirim :D
İşin ilginç yanı grupta trained Heal skill bir tek Magistrate'de var.

Bir de asıl ilgimi çeken; hiçbirinizin trained Perception'ı olmaması!! Ne gizli kapıları ne de tuzakları farketmeniz mümkün değil gibi.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

AKMENOS niye perception almadın :???:
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Eh, ben biraz daha yalancı hırsızım. Tuzak muzak bana göre değil! Kilit açayım, cebe atayım işim gücüm bu! Zaten anlatmnış mıydım, o yüzden hapse düştüm ben! Ã?bür türlü adamı hemen görüp sıvışırdım da, o açıdan pek geliştiremedim kendimi, sokak hırsızıyız sonuçta, sokağın ortasına tüccarın birinin tuzak kuracak hali yok ya! ("Almak aklıma gelmedi"nin RP açıklaması :D )

Benden yapmamı istediğiniz bir şey var mı? Mesela Quarion sana da healing check yapıp 1 atmamı ister misin? :P
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bana healing check yaparsan en az 14 atçaksın içime doğdu :D:D
Post Reply