Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Hadi bakalım. Ama zarlar da pek yardımcı olmuyor size daha kaç tur oldu ki ama bir sürü 1 attınız yahu. Hele Mark'ın aynı anda kullandığı iki baba powerlarına üst üste 1 atması beni şok etti doğrusu. Sanki tanrılar size sırt çevirmiş! :schemes:Quarion wrote:Niye çıkamayalım?komutanı öldürdük ve crosbowmen + swordsmen leri öldürebilirsek kıyafetleri hepimize yeter bence
![]()
.
-
Mark
- Kullanıcı

Edmond, 1/400 olasılık dedi. üst üste 1 atmam.dwaxer wrote:Hadi bakalım. Ama zarlar da pek yardımcı olmuyor size daha kaç tur oldu ki ama bir sürü 1 attınız yahu. Hele Mark'ın aynı anda kullandığı iki baba powerlarına üst üste 1 atması beni şok etti doğrusu. Sanki tanrılar size sırt çevirmiş! :schemes:Quarion wrote:Niye çıkamayalım?komutanı öldürdük ve crosbowmen + swordsmen leri öldürebilirsek kıyafetleri hepimize yeter bence
![]()
.
Tanrılar ile ilgili olmalı, dedim bende
Bir sonraki tur, tanrıma seslenince nasıl kritik geldi :evillaugh: :evillaugh:
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Her zamanCLiCKs wrote:Edmond bir dahaki oyunda gaza gelicekmisin sorabilirmiyim? Adetin haline geldi artık
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ã?yle kandırmaca yok; yakalanırsan cezası var. :schemes:
Arkadaşlar siz bu askerlerin hiçbirini kaçırmadan öldürebilirseniz level atlatıcam hepinize!!
Uyarı: Askerlerden kim ki "bloodied" olur. Sıra kendisine gelince devamlı move action yaparak yukarıya kaçmaya çalışacak. Ve tabii kaçarsa yardım getirecek. (yardım gelirse artık kesin gittiniz yani, teslim de olsanız işkence ve idam sizi bekliyor bundan sonra)
.
Arkadaşlar siz bu askerlerin hiçbirini kaçırmadan öldürebilirseniz level atlatıcam hepinize!!
Uyarı: Askerlerden kim ki "bloodied" olur. Sıra kendisine gelince devamlı move action yaparak yukarıya kaçmaya çalışacak. Ve tabii kaçarsa yardım getirecek. (yardım gelirse artık kesin gittiniz yani, teslim de olsanız işkence ve idam sizi bekliyor bundan sonra)
.
Parmaklıkların arkasından adamları itmek olmaz; "push" yaparken yani iterken ittiğin yöne doğru hareket etmelisin.Mark wrote:Adamları grap yapın, arkadakinin üzerine itin. Bende arkada kaçma yoluna yakın okçulara saldırırım. Üstlerine basıp kaçmak zor olabilir?
Bence adamları yakalayıp tek tek hücrenin içine sürükleyin.
Bu arada Cilcks neden oynamıyorsun Darthu senin değil miydi, sıralamada 2. olması lazım.
.
Quarion wrote:Grab yaptıktan sonra kaç kere sürükleyebiliyon?
dwaxer wrote:.
Escape:
Seni yakalamış, tutmuş (grab) bir düşmandan ya da hareketsiz bırakmış başka bazı etkilerden kaçmak kurtulmak isteyebilirsin. Escape bir move action’dır. Seni tutan yaratığa karşı; Reflex’e karşı Acrobatic ya da Fortitude’da karşı Athletics check yaparak şansını deneyebilirsin. Kazanırsan uzaklaşabilirsin ama kaybedersen hâlâ tutuluyorsun demektir.
Grab:
Tutmak, yakalamak! Sizin cüssenizden aşırı farklı olmamak kaydıyla birini ya da bir yaratığı tutmak isteyebilirsiniz. (standart action) Hedefin dibinde olmanız gerekir. (Str vs Reflex) şeklinde bir saldırı yaparsınız. Eğer başarırsanız rakibiniz eliniden kaçana ya da siz onu bırakana kadar “immobilized” olur yani olduğu yerden kıpırdayamaz. Bu tutma halini minor action harcayarak devam ettirebilir ve istediğiniz zaman free action olarak bırakabilirsiniz. Hedefi tutarken başınıza bir etki gelirse (stunned, dazed, suprised, vs) hemen bırakırsınız.
Tuttuğunuz kişiyi bir yerlere sürüklemek için (Str vs Fort) şeklinde başarılı bir attack daha yapmalısınız. Başarırsanız hedefi yarım hızınızda sürüklersiniz.
.
Clicks heal checki kendime kullanıyorum yerine "Second Wind" kullanıyorum demen gerekirdi.
Fighter arkadaşlar siz hiç "mark" yani mimleme özelliği kullanmıyorsunuz değil mi? Yani bir şey yazmadığınız zaman ben bunu otomatikman kabul edemem çünkü bu hareket biraz düşmanı kendine vurmaya zorlamaktır ne de olsa. O yüzden siz söylemedikçe "mark" olayı olmaz haberiniz olsun.
.
Clicks heal checki kendime kullanıyorum yerine "Second Wind" kullanıyorum demen gerekirdi.
Ayrıca hiç yer değiştirmedin öyle mi.Second Wind:
Savaş esnasında defansif bir ruh haline bürünüp kendini iyileştirme durumudur. (standart action) 1 healing surge harcayarak hit point geri kazanırsın. Bütün defanslarına bir dahaki turunun başlangıcına kadar +2 bonus alırsın. Second Wind hareketini her kapışmada yalnızca 1 defa yapabilirsin.
Fighter arkadaşlar siz hiç "mark" yani mimleme özelliği kullanmıyorsunuz değil mi? Yani bir şey yazmadığınız zaman ben bunu otomatikman kabul edemem çünkü bu hareket biraz düşmanı kendine vurmaya zorlamaktır ne de olsa. O yüzden siz söylemedikçe "mark" olayı olmaz haberiniz olsun.
.