Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
Gururluyum, ben yaptımCLiCKs wrote:Edmond sayesinde bir oyunun daha sonuna geldik gibi gözüküyor
Bence saldırım kritik vuracak ve öldüreceğim.
Bence onun yanındaki de bana kritik vuracak ve öldürecek ama siz kurtulacaksınız
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

Süper zeki Edmond, 3 nöbetçiyi gafil avlamayı sevmedi:D
Çok onurlu bir savaşçı. Birimize, 2 kişi mi düşüyor şimdi
:D:D
:evillaugh:
HERKES EXTRA POİNT İNİ KULLANIP, SALDIRILARINA BAşLASIN. YOKSA KAYBEDERİZ.
Çok onurlu bir savaşçı. Birimize, 2 kişi mi düşüyor şimdi
:evillaugh:
HERKES EXTRA POİNT İNİ KULLANIP, SALDIRILARINA BAşLASIN. YOKSA KAYBEDERİZ.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
.
Arkadaşlar kapışmanın başlangıç anını yazdım, sizin oyunlarınızı da hesaplayıp yazacağım ilk fırsatta ama güzel atraksiyonlar çıkardınız anladığım kadarıyla. Özellikle "action poin"lerinizi harcamanız çok akıllıca!! (harcamayıp da ne yapacaksın; mezara götürecek hâlin yok ya! :schemes: hehehe )
.
Arkadaşlar kapışmanın başlangıç anını yazdım, sizin oyunlarınızı da hesaplayıp yazacağım ilk fırsatta ama güzel atraksiyonlar çıkardınız anladığım kadarıyla. Özellikle "action poin"lerinizi harcamanız çok akıllıca!! (harcamayıp da ne yapacaksın; mezara götürecek hâlin yok ya! :schemes: hehehe )
.
Akmenos'u bekleyeceğim biraz bakalım ne hareket yapacak.dwaxer wrote:.
.
Uzun menzilli bir silahım olmadığı için yanımda, ben de 22 tanecik canımla yakın dövüşe gireceğim. şu an herkese karşı combar advantage'ım var, ve şöyle düşündüm:
Ben komutana saldırayım, canı en az olan o. Sonreaki el infernal wrath yaparım, sonra da canı 15'e iner ve bloodied olur(umarım)! Ondan sonra da bloodhunt sayesinde işim kolaylaşır. Ama yakın dövüşe girecekler arasında canı en az olan benim, o yüzden biri beni korusa. Mesela sen Clicks, sıran hemen benden sonra. Sen de yanıma gelsen o sırada?
Ben komutana saldırayım, canı en az olan o. Sonreaki el infernal wrath yaparım, sonra da canı 15'e iner ve bloodied olur(umarım)! Ondan sonra da bloodhunt sayesinde işim kolaylaşır. Ama yakın dövüşe girecekler arasında canı en az olan benim, o yüzden biri beni korusa. Mesela sen Clicks, sıran hemen benden sonra. Sen de yanıma gelsen o sırada?
Combata girmeden söyleseydin keşke. Ã?ünkü iyi bir şekilde girdim. Dragon breathımıda kullandım. Hani boş olan askrlerede gidicek o ilk hedef ben olabilirim. Kısacası geleceğim sağlam değil. Ama yaşarsam(umarım) bir dahaki turn dediğini yaparsan yardım ederim diyeceğimde, şimdi ne yaparsak tam sırası... Bir dahaki turn action pointimide kullanıcam.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
.
Darthu'nun ejder nefesi acayip iş gördü orada; 5 kişiye 7'şerden 35 dmg verdi.
Fakat büyücülerin (hatta hepinizin) şansızlıkları üzücüydü; en ağır powerlar ıskaya gitti.
Fighterların kullandıkları daily powerlar bence çok gereksizdi! 3[W] vurmak çok mu anlamlı; zaten silahınız unarmed [W]:1d3 Onun yerine adamları parmaklığın ardından grab yapsanız, adamları tutup kendinize vurdurmazdınız.
Ve Akmenos... sana yorum yapmıyorum ki tüyo vermemek için ama komutanın yüzünü tırmalamaya çalışmaktan daha iyisini yapabilirdin bence.
.
Darthu'nun ejder nefesi acayip iş gördü orada; 5 kişiye 7'şerden 35 dmg verdi.
Fakat büyücülerin (hatta hepinizin) şansızlıkları üzücüydü; en ağır powerlar ıskaya gitti.
Fighterların kullandıkları daily powerlar bence çok gereksizdi! 3[W] vurmak çok mu anlamlı; zaten silahınız unarmed [W]:1d3 Onun yerine adamları parmaklığın ardından grab yapsanız, adamları tutup kendinize vurdurmazdınız.
Ve Akmenos... sana yorum yapmıyorum ki tüyo vermemek için ama komutanın yüzünü tırmalamaya çalışmaktan daha iyisini yapabilirdin bence.
.
.
Akmenos'un combat advantage'ını hesaba katmadığımdan ıskaladı saydığım vuruşu editleyerek düzelttim Lydronk arkadaşımızın uyarısıyla. Tabii unarmed olduğu için sneak attack olmauyor, bildiğiniz gibi belli silah türleri olması gerek sneak için.
Bu gibi benim unutmam sonucu hata oluşabilecek pozisyonları en aza indirmek açısından parantez içinde sarı renkli hatırlatmaları eksik etmeyiniz.
Bu arada kimse neden oynamıyor; bunun günü birlik ilerleyeceğini söylemiştim değil mi? Hepinizin yerine ben oynarım hiç acımam! :schemes:
.
Akmenos'un combat advantage'ını hesaba katmadığımdan ıskaladı saydığım vuruşu editleyerek düzelttim Lydronk arkadaşımızın uyarısıyla. Tabii unarmed olduğu için sneak attack olmauyor, bildiğiniz gibi belli silah türleri olması gerek sneak için.
Bu gibi benim unutmam sonucu hata oluşabilecek pozisyonları en aza indirmek açısından parantez içinde sarı renkli hatırlatmaları eksik etmeyiniz.
Bu arada kimse neden oynamıyor; bunun günü birlik ilerleyeceğini söylemiştim değil mi? Hepinizin yerine ben oynarım hiç acımam! :schemes:
.