Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Komutanın yanında 2 crosbowmen mi var su an sadece?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Komutanın yanında 2 crosbowmen mi var su an sadece?
Hayır komutan ve 4 adam sizin parmaklıkların önünde, 2 asker yaşlı adamı hücresine sürüklüyor. Komutan hariç 4 crossbow size dönük şu anda.

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Edmond sayesinde bir oyunun daha sonuna geldik gibi gözüküyor :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Artık daldı Edmond herkes dailysini yollasın.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

CLiCKs wrote:Edmond sayesinde bir oyunun daha sonuna geldik gibi gözüküyor :D
Gururluyum, ben yaptım 8) 8) 8) 8)

Bence saldırım kritik vuracak ve öldüreceğim. 8) 8) 8)

Bence onun yanındaki de bana kritik vuracak ve öldürecek ama siz kurtulacaksınız 8) 8) 8) 8)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Siz kahraman (heroic tier) kişilikler olduğunuzdan kazanabilirsiniz de bu dövüşü ama keşke avantajlı durumdayken saldırsaydınız. Dışardayken ve sadece 3 nöbetçiye süpriz saldırı yapmak yerine şu düştüğünüz hallere bak yaa! :schemes:

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Süper zeki Edmond, 3 nöbetçiyi gafil avlamayı sevmedi:D
Çok onurlu bir savaşçı. Birimize, 2 kişi mi düşüyor şimdi :D:D:D

:evillaugh:

HERKES EXTRA POİNT İNİ KULLANIP, SALDIRILARINA BAşLASIN. YOKSA KAYBEDERİZ.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar kapışmanın başlangıç anını yazdım, sizin oyunlarınızı da hesaplayıp yazacağım ilk fırsatta ama güzel atraksiyonlar çıkardınız anladığım kadarıyla. Özellikle "action poin"lerinizi harcamanız çok akıllıca!! (harcamayıp da ne yapacaksın; mezara götürecek hâlin yok ya! :schemes: hehehe )

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

dwaxer wrote:.
Arkadaşlar kapışmanın başlangıç anını yazdım, sizin oyunlarınızı da hesaplayıp yazacağım ilk fırsatta ama güzel atraksiyonlar çıkardınız anladığım kadarıyla. Özellikle "action poin"lerinizi harcamanız çok akıllıca!! (harcamayıp da ne yapacaksın; mezara götürecek hâlin yok ya! :schemes: hehehe )

.
Akmenos'u bekleyeceğim biraz bakalım ne hareket yapacak.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Uzun menzilli bir silahım olmadığı için yanımda, ben de 22 tanecik canımla yakın dövüşe gireceğim. şu an herkese karşı combar advantage'ım var, ve şöyle düşündüm:

Ben komutana saldırayım, canı en az olan o. Sonreaki el infernal wrath yaparım, sonra da canı 15'e iner ve bloodied olur(umarım)! Ondan sonra da bloodhunt sayesinde işim kolaylaşır. Ama yakın dövüşe girecekler arasında canı en az olan benim, o yüzden biri beni korusa. Mesela sen Clicks, sıran hemen benden sonra. Sen de yanıma gelsen o sırada?
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Combata girmeden söyleseydin keşke. Ã?ünkü iyi bir şekilde girdim. Dragon breathımıda kullandım. Hani boş olan askrlerede gidicek o ilk hedef ben olabilirim. Kısacası geleceğim sağlam değil. Ama yaşarsam(umarım) bir dahaki turn dediğini yaparsan yardım ederim diyeceğimde, şimdi ne yaparsak tam sırası... Bir dahaki turn action pointimide kullanıcam.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darthu'nun ejder nefesi acayip iş gördü orada; 5 kişiye 7'şerden 35 dmg verdi.
Fakat büyücülerin (hatta hepinizin) şansızlıkları üzücüydü; en ağır powerlar ıskaya gitti. :cry:
Fighterların kullandıkları daily powerlar bence çok gereksizdi! 3[W] vurmak çok mu anlamlı; zaten silahınız unarmed [W]:1d3 Onun yerine adamları parmaklığın ardından grab yapsanız, adamları tutup kendinize vurdurmazdınız.
Ve Akmenos... sana yorum yapmıyorum ki tüyo vermemek için ama komutanın yüzünü tırmalamaya çalışmaktan daha iyisini yapabilirdin bence.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Akmenos'un combat advantage'ını hesaba katmadığımdan ıskaladı saydığım vuruşu editleyerek düzelttim Lydronk arkadaşımızın uyarısıyla. Tabii unarmed olduğu için sneak attack olmauyor, bildiğiniz gibi belli silah türleri olması gerek sneak için.

Bu gibi benim unutmam sonucu hata oluşabilecek pozisyonları en aza indirmek açısından parantez içinde sarı renkli hatırlatmaları eksik etmeyiniz. :-P

Bu arada kimse neden oynamıyor; bunun günü birlik ilerleyeceğini söylemiştim değil mi? Hepinizin yerine ben oynarım hiç acımam! :schemes:

.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ah ah... Action pointim ve encounter powerımın ardından ağlıyoruz arkadaşlar! :( Olsun en azından bir işe yaradım :P
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu sefer iyi saldırdım aslında ama yanlış bir gaza gelip encounterımı kullandım :D Bu arada action point kullanınca minor actionda yapabiliyorduk değil mi? Eğer yapılmıyorsa edit lazım, ama sanıyorumki yapılıyor :D
Albert Einstein
Post Reply