Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bana göre diğerlerine hiç bulaşmayalım. Güvenmiyorum onlar suçlu çünkü :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Mark wrote:Hanginiz ayakta kalırsa, bende onun işini bitiricem :D
Soyuna ihanet mi edeceksin? Bak ne güzel teifling tiefling dolaşırız!

Ve Quarion'a katılıyorum, böyle güvenilir tipli biri varsa, ya da ikna edince güvenilecek biri varsa yanımıza alalım, ama bir yükten fazlası olamaz sanırım...
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bu arada (x16/y3)teki kapının arkadaki koridora açıldığını farkettiniz. Zaten hücre kapısı olmadığı belli oluyor herhalde.

şimdi hırsız olana soruyorum: açtın mı kapıları (ya da hangilerini açtın) ona göre harita hazırlayacağım.

.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

O zaman, şu (y7, x12)deki kapı var ya, onu sessizce açsak, tabii Magistrate de bir kare geri, yani (y8 x12)'ye gitmeyi kabul ederse çok güzel olur.
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yani peşinden geceleğim dimi?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

İlerlettim oyunu.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

3 nöbetçiyi arkamızda bırakmak istemiyorum. Ã?nce bunların işini bitirmeliyiz. Gelip biri baktığında hücreye gidek alarm verilecek saçmalamayın.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Aha yandık! şimdi ne yapalım, bu yaşlı adamın kapısını kapatalım, zaten deliyse dediklerine inanmaz görevliler. Biz de hücremize girip kapıyı kapatalım hemen. Görevliler bu deliyle ilgilenirken belki halledebiliriz. Eğer adamın hücresine girecek olurlarsa kapıyı kapatırız. Bir tanesi dışarıda kalırsa daha kolay olur, hepimiz o adama saldırırız, eşyalarını alırız ve diğerlenin işini bitirir ya da ne yaparsak yaparız!

Nasıl fikir?
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Bence koşa koşa girelim adamlara :D yada lydronk un dediği gibi hücreye kaçalım ama kilitlemeyelim, adamlar yaşlı adama bişeyler sorarken hemen arkadan girişelim
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Lydronk gerçekten yazını okumadan yazdım rpyi. Bu kadarmı tutar birbirine :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bu ihtiyar salak yine sızlanıyordur diyorlardır. Muhtemelen nöbetçiler.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

CLiCKs wrote:Lydronk gerçekten yazını okumadan yazdım rpyi. Bu kadarmı tutar birbirine :D
Hadi ya! Aynısını demişsin neredeyse! O zaman Hücredekiler hücrede kalıyor, biz bu adamın kapısını kapatıp hücreye giriyor, sonra hücre kapımızı kapatıyor muyuz? Gerçi saldırırsak da adamlar bayağı şaşırır... Bir karar verelim, görevlileri halledelim. Gerçi Mark'ın dediği gibi görevliler bu adamın bağırışına alışıklarsa oyunlarını bozmak istemezler.

Ne olur ne olmaz, hücreye girelim, kapımızı kapatalım. Bir süre bekleyeylim. Adamlar gelmiyorsa ve yaşlı adam hala bağırıyorsa, bu yüksek sesi avantajımıza kullanıp, ayak seslerimizi duyurmadan görevlilere saldırabiliriz.

Tabii daha iyi bir planı olan var mı? Varsa ona da bir bakalım.
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Evet güzel fikir direk girelim hücreye ve bence adamlar yaşlı adama bakmaya gelecek. Ã?ünkü konuşmalar çıktı(gerçi konuşmalar bu gene delirdi de olabilir :D)Neyse hücreye girelim ve gelmelerini bekleyelim gelmezlerse Lydronk'un dediği gibi girişiriz.:D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Biriniz yanımda olsun, savaşçıyı tercih ederim :-P
Ã?ünkü büyücü zaten uzaktan çalışıyor.
Nöbetçiler , yine de ihtiyara su vermeye vs. birini gönderebilir. Belki, zaten canları sıkkın:D
Festivalde değiller. Gelmemeleri daha olası. yine de gelirse hemen susturmalıyız.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Beyler siz bensiz sayfalarca oynamışsınız madem, ben de sizi beklemiyorum öyleyse ve yapacağımı yapıyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply