Güzel ilginç, eline sağlık. Ben nedense 4.bölüm son olacak zannediyordum, öyle kalmış aklımda. Ama yanılmışım, anlaşılan bu öykü baya devam edecek. Herhalde Emre'yle de şeytan irtibat kuracak ya da kurdu.
.
Code: Select all
Bu Hsoul bankası bende Smallville dizisindeki Luthor Corp. şirketini anımsattı. şirketlik bir yana çok daha fantastik işler dönüyor orada. Bende burada aynen bunu düşünüyorum. Kısaca ikizleri bulma çabası içinde olan bir şirket. şuan böyle bağlantılar olmasa bile direk aklıma böyle bir şey geldi. İşte ikizlerden biri olan emre o şirket tarafından bulunmuş ve şuan Serdar aranmakta!!! gibi geldi :)Teşekkürler Firble, şeytan ayrıntıda gizlidir deyip devam ediyorum.Firble wrote:Eh iyi de sapkanin uzerindeki Ege Universitesi sembolu belki kucuk olabilir. Elbette kizin bunu fark etmesi zeki oldugunu ispatlamaz... Sonucta sapkayi fark ettikten sonra oglanin Ege de okudugunu tahmin etmesi zor degil... Ancak buradaki mantiksizligi yazar degil cocuk yapiyor. Yani cocuk cidden o sirada biraz daha aktif olmaya calisirken biraz dusunmeden konusmus da olabilir...
Vay be Tersyuz... Ufak ayrintilara epey dikkat ediyorsun.. Iyi elestirmen olurmussun.

Code: Select all
Bence ikizler arasında bir mücade oluyor. şeytan iki kişinin birlikte çalışmasını istemeyecektir. İkizlerden biri diğerini öldürerek, yada kendi üstünlüğünü kanıtlayacak şekilde eleyerek öne geçmeye çalışıyor olabilir. Bu da sanırım bizim kanserli çocuğun diğerini öldürmeye çalışmasnını nedenini açıklıyor. Hani başında bende işimi şansa bırakmıyorum diyerek bu sebeple öldürmüş olabilir.
Bankacı arkadaş ise aslında bir piyon ve bence ... hade dur bakalım daha neler çıkacak .D Users browsing this forum: No registered users and 2 guests