4.Ed. D&D OYUN PEK YAKINDA BURADA!
Quarion wrote:Action Point ı anlatmışsın şimdi ben dedim ki; Ã?ektim kılıcımı 2 tane saldırı yaptım, diyelim ki twin strike, sonra sen zar attın vs. Dedin adam ölmedi 7 canı kaldı. Sıra şu an başkasına geçti ama ben hemen ordan diyebilirmiyim, action pointi kullanıyorum?
Olur. şimdi şu anlattığın pozisyonu masanın başında yaşasak hiç sorun olmazdı sen hemen, "bi dakka! action point!" dediğinde hemen bir action daha yapardın ama forum rpsi oynayacağımız için senin aklına böyle bir problem geldi. Ama olsun, geç olsun güç olmasın!
Görünüş açısından çok iyi bir karakter izlenimi uyandırıyor yahu. Herkese bol keseden hp ac gibi şeyler dağıtıyorum
Dwaxer birazda onların bana katabileceklerini sayda benimde gönlüm olsun
Birde şöyle bir olayım vardı galiba. Ben birine saldırdığım zaman o kişi başkasına saldırmaya kalkarsa istediğim birine saldırtabiliyordum da bu bir powerla mı oluyordu dwaxer? 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Sen Inspire Warlord'dun değil mi? Ã?ünkü seçmen gerekiyor; karakter kağıdına yazmak lazım yukarıda anlattığım özellik inspire içindi. Bir de tactical warlord var. Sen hangisiydin inspire mi?CLiCKs wrote:Görünüş açısından çok iyi bir karakter izlenimi uyandırıyor yahu. Herkese bol keseden hp ac gibi şeyler dağıtıyorumDwaxer birazda onların bana katabileceklerini sayda benimde gönlüm olsun
Birde şöyle bir olayım vardı galiba. Ben birine saldırdığım zaman o kişi başkasına saldırmaya kalkarsa istediğim birine saldırtabiliyordum da bu bir powerla mı oluyordu dwaxer?
O dediğin "Furious Smash" at-will power olabilir. Sen hep etraftakilere fayda sağlayacaksın, fedakar komutan hesabı. Bu arada Lider kişilik grubun arkasında yürürmüş, geriden gelen pusulara dayanmak için.
Evet, yeri gelmişken; bir de sizden 2 durum için pozisyon bildirmenizi isteyeceğim:
1- Normal dolaşırken
2- Combata girerken
Nasıl dizileceksiniz? Aranızda anlaşın ve bana bildirin bir zahmet.
.
.
Ã?rneğin aşağıdaki örnekte mavi nokta grubun Warlordu olsun; en arkada duruyor ki geriden saldıran olursa karşılayacak! Bu durumda diğerleriniz hangi noktalarda duracak. Grubun defenderi önde olur ama defender yok! Ayrıca tuzakları ya da pusudaki düşmanı görecek perception iyi olan biri de en önde olmalı. Ayrıca aranızda boşluk bırakacak mısınız yoksa yapışık ikizler gibi mi duracaksınız, vs??

.
Ã?rneğin aşağıdaki örnekte mavi nokta grubun Warlordu olsun; en arkada duruyor ki geriden saldıran olursa karşılayacak! Bu durumda diğerleriniz hangi noktalarda duracak. Grubun defenderi önde olur ama defender yok! Ayrıca tuzakları ya da pusudaki düşmanı görecek perception iyi olan biri de en önde olmalı. Ayrıca aranızda boşluk bırakacak mısınız yoksa yapışık ikizler gibi mi duracaksınız, vs??

.
.
Zaten en mantıklısı 2 two-handed rangerin en önden gitmesi, okçuyla wizard da ortada!
Okçu ve Wizard (x3/y7,9), diğer rangerlar da (x5/y7,9) bence dolaşırken ideal.
Combata girerken de diğerleri birer yana açılırken, warlord ortadaki boşluktan öne doğru ilerler. Benim görüşüm böyle ama size kalmış tabii.
.
Zaten en mantıklısı 2 two-handed rangerin en önden gitmesi, okçuyla wizard da ortada!
Okçu ve Wizard (x3/y7,9), diğer rangerlar da (x5/y7,9) bence dolaşırken ideal.
Combata girerken de diğerleri birer yana açılırken, warlord ortadaki boşluktan öne doğru ilerler. Benim görüşüm böyle ama size kalmış tabii.
.
Ben inspire warlordum ve ayrıca furious smashıda aldım yani kısaca kaçana bir tekme de ben 'attırıcam'dwaxer wrote:Sen Inspire Warlord'dun değil mi? Ã?ünkü seçmen gerekiyor; karakter kağıdına yazmak lazım yukarıda anlattığım özellik inspire içindi. Bir de tactical warlord var. Sen hangisiydin inspire mi?CLiCKs wrote:Görünüş açısından çok iyi bir karakter izlenimi uyandırıyor yahu. Herkese bol keseden hp ac gibi şeyler dağıtıyorumDwaxer birazda onların bana katabileceklerini sayda benimde gönlüm olsun
O dediğin "Furious Smash" at-will power olabilir. Sen hep etraftakilere fayda sağlayacaksın, fedakar komutan hesabı. Bu arada Lider kişilik grubun arkasında yürürmüş, geriden gelen pusulara dayanmak için.
Evet, yeri gelmişken; bir de sizden 2 durum için pozisyon bildirmenizi isteyeceğim:
1- Normal dolaşırken
2- Combata girerken
Nasıl dizileceksiniz? Aranızda anlaşın ve bana bildirin bir zahmet.Ayrıca bu seçenekleri hem geniş geniş yürürken hem de 2 kare genişlikteki dar koridorlarda ilerlerken nasıl duracağınız şeklinde detaylandırabilirsiniz. Ben en iyisi boş bir harita koyayım onun üzerinde tartışın nasıl durcağınızı.
.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
Ben yokken kaynatmışsınız iyice, fakat hatalarınız var.
Birincisi benim aldığım feat Improved Initiative, ve zaten +5 de Dex'im var, yani etti size +9, kısacası çok yüksek bir ihtimalle kavgaya ilk ben başlayacağım.
İkincisi Prime Shot özelliğim yüzünden en önde olmam en azından ilk turda en mantıklısı.Ã?ünkü hem Prime Shot özelliğimi, hem Twin Strike özelliğimi ilk turda kullanırsam güzel olur, düşmanları en baştan harcayabilme oranımız artar.
Ve biraz daha anlatayım isterseniz:
İlk turda eğer düşmanlarla aramız 7 kareyse, ne yaparız?Ben en önde olacağım için ilk turda iki ok atarım, bir sonraki hamle bana nasıl olsa erişemezler ve bir sonraki hamlede yine ilk ben olacağım için sizlerin arkasına geçerim ve arkadan ok atmaya devam ederim.
Bu sırada benim bir arkamda olan savaşçılar öne çıkar ve en arkadaki büyücü de büyüsünü yapar.
Birincisi benim aldığım feat Improved Initiative, ve zaten +5 de Dex'im var, yani etti size +9, kısacası çok yüksek bir ihtimalle kavgaya ilk ben başlayacağım.
İkincisi Prime Shot özelliğim yüzünden en önde olmam en azından ilk turda en mantıklısı.Ã?ünkü hem Prime Shot özelliğimi, hem Twin Strike özelliğimi ilk turda kullanırsam güzel olur, düşmanları en baştan harcayabilme oranımız artar.
Ve biraz daha anlatayım isterseniz:
İlk turda eğer düşmanlarla aramız 7 kareyse, ne yaparız?Ben en önde olacağım için ilk turda iki ok atarım, bir sonraki hamle bana nasıl olsa erişemezler ve bir sonraki hamlede yine ilk ben olacağım için sizlerin arkasına geçerim ve arkadan ok atmaya devam ederim.
Bu sırada benim bir arkamda olan savaşçılar öne çıkar ve en arkadaki büyücü de büyüsünü yapar.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Combata girerken en önde ben, normal bir zamanda ortada ben.dwaxer wrote: Evet, yeri gelmişken; bir de sizden 2 durum için pozisyon bildirmenizi isteyeceğim:
1- Normal dolaşırken
2- Combata girerken
Nasıl dizileceksiniz? Aranızda anlaşın ve bana bildirin bir zahmet.Ayrıca bu seçenekleri hem geniş geniş yürürken hem de 2 kare genişlikteki dar koridorlarda ilerlerken nasıl duracağınız şeklinde detaylandırabilirsiniz. Ben en iyisi boş bir harita koyayım onun üzerinde tartışın nasıl durcağınızı.
.[/b]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury