Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!
oda haklı ama,en güzel durduğum yerlerden biride sosisli sandivicin üzeridirevet seni seviyodur çok
ama sosisli sandviçinin üzerinde
ahahahaha
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
Siz ikiniz yok musunuz??
ve eveet moderator (pek yakinda) ketçap 200
ve popcumuz Pyros 800 yapmislar bile kasla göz arasindaa...
ve WarlorD da yeni 100lümüzzz
ve eveet moderator (pek yakinda) ketçap 200
ve popcumuz Pyros 800 yapmislar bile kasla göz arasindaa...
ve WarlorD da yeni 100lümüzzz
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Kusura bakmayın arkadaşlar finaller yüzünden sizlerden baaayyyyyyyyaaa ayrı kaldım ve sizleri çok özledim. Ben yokken sitede neler olmuş neler. İki gün girmiyorum ve sitede baya değişiklikler olmuş.
Son 4 gündür evdeyim ve ders çalışıyorum ve şunu farkettim, sizler benim için çok önemlisiniz - tabi bu ne yazıkki ketçap içinde geçerli- hepinizi çok özlüyorum ben:)
Son 4 gündür evdeyim ve ders çalışıyorum ve şunu farkettim, sizler benim için çok önemlisiniz - tabi bu ne yazıkki ketçap içinde geçerli- hepinizi çok özlüyorum ben:)
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

oyle deme Flint...
herkes her an 100ü gecebilir ben de sadece kendi girdiim saatlere gore burada bunu belirtebiliyorum
yani seni kutlamicam sanmaa...
zaten 100ü geçtini gorunce YAMASIIIINNN Flinti de kutlicam sonunda dedim ama sen simdi booollleeee diyince uzuldum ama...
Squva odaya son bir bakis atar...
evet her sey hazirdir. sadece Flint'in kapidan iceri girip 100unu kutlayacak olanlari görmesi gerekiyordurrr...
ve squva Flint'i uzdugu için onunde egilir. ozrunun kabul edilmesi için...
herkes her an 100ü gecebilir ben de sadece kendi girdiim saatlere gore burada bunu belirtebiliyorum
yani seni kutlamicam sanmaa...
zaten 100ü geçtini gorunce YAMASIIIINNN Flinti de kutlicam sonunda dedim ama sen simdi booollleeee diyince uzuldum ama...
Squva odaya son bir bakis atar...
evet her sey hazirdir. sadece Flint'in kapidan iceri girip 100unu kutlayacak olanlari görmesi gerekiyordurrr...
ve squva Flint'i uzdugu için onunde egilir. ozrunun kabul edilmesi için...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
flintfireforge
- Kullanıcı

bu nedir be kardeşim,ben nerdeyse bin olacam bize hiçbirşey yok hayret bişisiniz,yoksa beni küstürmek mi istiyorsunuz
gerçi bunu istediğinizi biliyorum,böylelikle bende kurtulacaksınız dimi
ama hiç uğraşmayın,benden öyle kolay kolay kurtulamazsınız
korkun benden vampirler artık sizin en büyük düşmanınız burda
bu arada bundan sonra bana 100 mesaj için kutlama gibi birşey yapma squva kabul etmem
hiç ısrar etme kesinlikle kabul etmem
yok sen illaki ben seni kutlayacagım bunada bişi demem,sırf senin gül hatrın için kabul ederim
aslında benim zaten yüz mesajım yok ki
bu arada ben böyle yazdım diye sende 300. mesajımda bana kutlama mesajı yollamamazlık etme,en son bu tarz bir şey söyledim adamlar anlamadılar,gerçi sen zeki birisin,ne demek istediğimi anladın sanırım.....artık 300. mesajda kutlama almak için bundan fazla yapabileceğim tek şey bir davulcuyla anlaşıp bunu ilan ettirmem lazım,ben söyleyince anlamayanlar oıluyorda onun için şeyettirdim
bu arada bundan sonra bana 100 mesaj için kutlama gibi birşey yapma squva kabul etmem
bu arada ben böyle yazdım diye sende 300. mesajımda bana kutlama mesajı yollamamazlık etme,en son bu tarz bir şey söyledim adamlar anlamadılar,gerçi sen zeki birisin,ne demek istediğimi anladın sanırım.....artık 300. mesajda kutlama almak için bundan fazla yapabileceğim tek şey bir davulcuyla anlaşıp bunu ilan ettirmem lazım,ben söyleyince anlamayanlar oıluyorda onun için şeyettirdim
ya squva senden özür dilemek istiyorum,bu başlığın altına yakışmayacak bir üslüupla mesaj atmışım da umarım sende aramızdaki samimiyeti resmiyete dökmezsin.gerçi senden özür dilemek bile güzel en azından bir hata yapınca karşımdaki insandan özür dilemek erdemine sahibim,eğer karşımdaki tam bir insan olursa böyle bir erdeme sahip olabilmek ve ondan özür dilemek çok keyifli oluyor.gerçi sen zaten benim bu hatamı kabul edersin çünkü bu yaptığım benim için oldukça normal bir durum olduğunu anlarsın ve sen beni hata yapınca uyarırsın,ve benden hatamı düzeltmemi istersin,senin yerinde başkası olsa kesin hakkımda kötü düşünürdü....
teşekkürler squva,
benim sana yaptığım bütü kötülüklere bütün eşekliklere rağmen halen daha benimle konuşup bana arkadaşım dediğin için
teşekkürler squva,
benim sana yaptığım bütü kötülüklere bütün eşekliklere rağmen halen daha benimle konuşup bana arkadaşım dediğin için