Diablo III

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Drakhan birkaç kişiye daha sormuştum öyle dediler bana ama videoyu gördükten sonra emin olamadım. Bu arada arkadaşlar oyun müziği nasıl olur diye merak eden varsa Diablo I'i bilgisayarına yükleyip sadece kasabada kalarak ve hiç birşey yapmayarak öğrenebilir. :D III'ün müzikler daha doğrusu hiçbir oyunun müziği beni Diablo I'in müziği gibi sarmamamıştı. Gerçekten çok karanlık bir müziği var bilmeyen arkadaşlar varsa mp3 olarak atabilirim ama oyunu oynayıp görmeniz daha etkili olacaktır.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Ben hemen alabilrim zahmet olmazsa :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

blizz naptın ya ne o öyle gökkuşağı çayır çimen falan... ben diablo 1 deki atmosferi geri istiyorum... butcher ın odasına girdiğimizde hangimiz tırsmamıştı ki söyleyin bana ???? hele o fresh meat deyişi yok mu hala aklıma geldikçe 3,5 atarım !!! :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet, sonunda Diablo II'yi oynayabildim ve tek kelimeyle harika bir oyun :D Birincisi cidden çok sıkıcıydı, hele ki başlarda. İkincisine dün başladım (ek paketiyle birlikte), o kadar sardı ki ACT II'ya geçtim yanında 2 görev de bitirdim. Cidden çok zevkli. Gerçi druid olarak werewolfa dönüşmek biraz saçma ama sevdim yine de. şimdi benimle IP üzerinden oynayacak adam arıyorum :D
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

aslında şu tcp/ip game de, ip adresi sorununu çözersek seninle oynarım ben. lvl 28 amazon var bende, eski pc çökünce lvl 60 lık gitmişti :D
Image
Dragon_Knight
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dragon_Knight »

Hamachi ile oynanabiliyor galiba diablo II. Eğer becerebilirsek bende varım :D
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

diablo serisini ben elime geçirdiğimde bg ve iwd serisinden aldığım gazla çıkmıştım, açıkçası herkes de hakkında çok övüyodu ama yüklemem ve silmem aynı heyecanlaydı öyle diyeyim çok şey bekliyodum ama hiç bişi bulamadım zaten power play sevmem pek bu tam anlamıyla rezaletti hani oynanabilirliği iyi olur diğer açıkları kapatır falan ama çok kötüydü hani mutlaka sevende vardır ama ben sevmemiştim ööle duruyo odamda galiba.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Cidden aslında, multiplayer oynamadığın zaman sıkıyor sanırsam. Ben sıkıldım bile. Ama bilmiyorum belki oynayacak birisi bulursam zevkli olur...da nereye kadar bilemem...
Image
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

git onun yerine star wars jedi academy al hatta bi de force mod yükle online yada lan'dan oyna dur çok daha zevkli bir role-playing hisside veriyor, aksiyonda fazla, single'da güzel
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

O da bi süre sonra sıkıyo ya hep aynı şeyler
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bence şu olayı çözüp biraz diablo yu druiel i filan sopalayalım.
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Valla ben ya necro, ya druid ya da barbar açıcam (level 1)
Image
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

blizz dalga geçiyor sanırım.. final zamanı oyun çıkarılır mı be!

buyrun pre-order verin..
http://www.sendit.com/games/platforms/p ... 42969.html
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Post Reply