(arcane magic forever
Tanrı Karşıtı Grup
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

yeminer wrote:hiçbir zaman bir tanrıya tapmadım ve tapmam. warlord iyi demiş onlar da bir zamanlar insandı. neden biraz güçlendi diye onlara tapıyım ki. kendi egolarını tatmin için bana güç vermişler bana ne. hepsi kendini beğenmiş ukalalar. rahiplerin inançlarının tanrısına uymasından dolayı tapması meselesine gelince. gerçekçi olalım hiçbir insanın tüm düşünceleri diğeri ile uyuşmaz. senin bir düşüncen tanrının ki ile uymayınca hangisini tercih ediyorsun. kendine saygı duıyup kendininkini mi yoksa bir kukladan ileri gidemeyip tanrınınkini mi?
rahiplik müessesesini hiç tasvip etmiyorum. ne yani şimdi ben köylülere göre güçlüyüm diye onlar bana tapsın mı. niye ben bi kişi sırf benden güçlü diye ona tapıyım.
overgod die bişi var overgod dan kork...
kafamı bozma kırarım kemiklerini
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Mesaj atmakta biraz geciktim galiba ama nesse. Gelsene len paladinlerinle bak nassı onlarla kavurma yapacam. Helal Warlord kuralım abi hiç korkma ben aylardır böle takılıyom bu sitede kimse kılıma dokunamadı
Her ne kadar bunu arzularsalar da kursaklarına tıkmayı başardım 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
WarlorD
- Kullanıcı

eheh tamam o zmn ya eheh ezeriz ölümlüleri falan
bu arada overgod dediin arkadaşların da (ya da en azından sadece ao nun
) üstünde warlıklar war oren dautry..
ama farketmez, onlar direk karışmazlar bizim işimize en fazla bi iki tanrı yollarlar
bu arada overgod dediin arkadaşların da (ya da en azından sadece ao nun
ama farketmez, onlar direk karışmazlar bizim işimize en fazla bi iki tanrı yollarlar
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
WarlorD
- Kullanıcı

artık aranızda oynadığınız bu komik oyun sona ermeli tanrılar... Hanginizin daha güçlü olduğu umurumuzda deil, ama yine de siz bu oyuna benim ırkımdan olanları dahil etmeye devam ediyorsunuz... Ama daha fazla tahammül etmiyeceğiz buna, varlığımın ötesine geçip "büyü" olduğumda...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
şimdilik bekle warlord daha uygun zamanda değiliz ama inan yakında bunun için uygun bi zaman bulacağız. eminim bize yardım etmek isteyen god lar bile olacaktır. biraz ters gelebilir ama sonuç olarak onlar bizim gibi düşün müyor.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
WarlorD
- Kullanıcı

pekala beklicem... haklısın belki de daha doğru zaman gelmedi ama saldırdığımızda istediğimizi alacağız...yeminer wrote:şimdilik bekle warlord daha uygun zamanda değiliz ama inan yakında bunun için uygun bi zaman bulacağız. eminim bize yardım etmek isteyen god lar bile olacaktır. biraz ters gelebilir ama sonuç olarak onlar bizim gibi düşün müyor.
Hahaha Tanrılara karşı geleceksin ama hala onlara muhtaçsın.yeminer wrote:şimdilik bekle warlord daha uygun zamanda değiliz ama inan yakında bunun için uygun bi zaman bulacağız. eminim bize yardım etmek isteyen god lar bile olacaktır. biraz ters gelebilir ama sonuç olarak onlar bizim gibi düşün müyor.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power