İstanbul'da Buluşma ?
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Evet arkadaşlar bir adet frp cafe bulduk sonunda!
Bakırköyde RAVEN adında bodrum katında bi mekan. Tamamen frp cafe değil, ama kapıdan girdğiniz anda sizi karşılayan kitaplık fantastik kitaplarla dolu, ayrıca mekana takılan insanların %90'ı frp bilen oynayan insanlar zaten. Mekan sahbimizde bu işten nasibini almış bir insan, Shaolin rahiplerine benzeyen bi abimiz.
Diğer odalardan izole edilmiş sakin bi frp odası var, 7-8 kişilik rahat geniş koltuklar. Fiyatlarda gayet uygun bu arada, nargilede var ilgililerine
Yer postaneden bikaç sokak aşağısı, bakırköyde merkezi bir yer olduğu için geliş gidişler kolay. Meydana 5-10 dk mesafede yani.
şimdi reklamlar bittiğine göre, diyorumki eğer olurda toplanabilirsek istanbul ahalisi olarak, buluşma yeri olarak orayı kullanabilirz, sahibide mekanı ayarlıycak. Gerçi pek hareket yok istanbul ahalimizde, sanırm kalabalık olma ihtimalimiz biraz az gibi ama ben yinede vericeğim haberleri verdim, ilgilenenlerine işte..
Bakırköyde RAVEN adında bodrum katında bi mekan. Tamamen frp cafe değil, ama kapıdan girdğiniz anda sizi karşılayan kitaplık fantastik kitaplarla dolu, ayrıca mekana takılan insanların %90'ı frp bilen oynayan insanlar zaten. Mekan sahbimizde bu işten nasibini almış bir insan, Shaolin rahiplerine benzeyen bi abimiz.
Diğer odalardan izole edilmiş sakin bi frp odası var, 7-8 kişilik rahat geniş koltuklar. Fiyatlarda gayet uygun bu arada, nargilede var ilgililerine
şimdi reklamlar bittiğine göre, diyorumki eğer olurda toplanabilirsek istanbul ahalisi olarak, buluşma yeri olarak orayı kullanabilirz, sahibide mekanı ayarlıycak. Gerçi pek hareket yok istanbul ahalimizde, sanırm kalabalık olma ihtimalimiz biraz az gibi ama ben yinede vericeğim haberleri verdim, ilgilenenlerine işte..
-
AnARcHisT
- Kullanıcı

Bilmeyenler için biraz ayrıntı vereyim..
Bakırköy meydanından aşağı doğru kaktırın, 2 sağdan yardırın.. Dümdüz yürüyün büyük postaneyi görüceksiniz postaneyi geçip ikinci sağdaki sokaktan girerseniz raven'a gelmiş bulunuyorsunuz şahsen frp için gayet uygun bir ortam -maddi manevi- olduğunu düşünüyorum kanımca sanırım nitekim..
Bakırköy meydanından aşağı doğru kaktırın, 2 sağdan yardırın.. Dümdüz yürüyün büyük postaneyi görüceksiniz postaneyi geçip ikinci sağdaki sokaktan girerseniz raven'a gelmiş bulunuyorsunuz şahsen frp için gayet uygun bir ortam -maddi manevi- olduğunu düşünüyorum kanımca sanırım nitekim..
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Vohe Raven 'in bir frp cafe olabileceği aklımın ucundan geçmemişti. Orayı sadece çömez, özenti, yeni yetme gotiklerin 3-5 yıl önce dinlediğimiz metal müziklerle kendinden geçtiği bir yer zannediyordum. Gediz - batu oyun oynayacağınız zamanlar (hafta sonları) banada haber edebilirsiniz
eski günlerin anısına bişeyler yapabiliriz.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Ya tamamen frp cafe değil zaten yanlış anlaşılmasın tabide, bi tane odası var oyun odası, müzik falan gelmiyo pek. Millet orda toplanıp frp oynuyo işte 
Neyse işte artık, oyun yaparsak haftasonları gelirsn o zaman sende Yener
gerçi biz daha toparlanamadık tam adam gibi, ortada oyun yok henüz falan gidip taklıyoruz genelde sap sap 
Neyse işte artık, oyun yaparsak haftasonları gelirsn o zaman sende Yener
-
Mark
- Kullanıcı

Oyun arıyorum. 25 yaşındayım. Tanıyan bilir. Forum oyunlarından sıkılyorum. Bunun için çok sabırsızım. Adım, Mert. Büyücülükten ağzı yanan biriyim, ne yapsam kötü sonuçlandı. Köylüler beni taşladı. Babam bizzat kendisi işimi bitirmeye geldi. Kısacası töğbe ettim büyüden. Hırsızım. Oyunlara gelirim.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.