divine intervention (ilahi müdahale)

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

The_KiRaTh wrote: şu da bir gerçek Raistlin her anlamda bir istisnadır...
eheh o da doğru gerek fistandantilus olayı gerekse ilk sınavında kendisini ziyaret eden büyü tanrıları olarak...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Aslında Raistlin Caramonun görüntüsünü yok ederken son büyüsünü değil açıklayamadığı bir gücün kaynağını kullanıyor. Aslında biraz Soth gibi intikam diyip dalmaya benzemiş ama hoş bir anıdır bence(Caramon için acı vericide olsa).
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Caramon acıların çocuğu durumunda oldu zaten hayatı boyunca :) Alkolik olduğu dönem çok üzülmüştüm ama sonra çok sağlam toparladı kendini
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
zalhonan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by zalhonan »

raistlin'in orada yaptığı büyü ille de cleric spell list'ten seçilmiş bir resurrection olmak zorunda değil..bir wizard,wish okuyarak da resurrection veya raise dead formatında etkiler uyandırabilir..onu da dikkate almak lazım..dragonlance büyücüleri her ne kadar güçlerini büyü tanrılarından çekiyor olsalar da clericler ya da mysticler gibi direk divine müdahelede bulunamazlar..(dragonlance dünyası için söylüyorum)
zaten druidler büyülerini doğadan,clericler de tanrılardan çeker d&d'de..arcane kullanıcıları ise diyarlardaki,çevredeki arcane güçten faydalanır..boccob gibi tanrılar da arcane kullanıcılara gücü direkt veren kuuvetten çok akışı sağlayan kanal konumundadır..
güç içinde yükselen;
Post Reply