FRPWORLD LOGO
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

bence atlas sitenin simgesi oldu gibi ,ne kadarda frpworldün,world kısmını simgeliyor olsada,atlas güzel duruyor,veya benimsendi deesek daha doğru olur.bence frpworld yazısının daha belirgin olmasında fayda var.sitenin adını bilmesem logoda ne yazdığını tam olarak çözmem zamanımı alır sanırım
sarı renk bence hoş,bunun böyle kalması bence oldukça güzel olur...
sarı renk bence hoş,bunun böyle kalması bence oldukça güzel olur...
Bence yine de Orenin tartışmayı açması iyi olmuş. Ejderha fikri ilginç ben de katılıyorum ve sonuçta eğer onu seçersek bence o da benimsenir zamanla. Yine de atlas ne diyeyim bana daha hoş geliyor. Niye bir defa ejderhanın dünyayı taşıması.... biraz daha normal ama Atlas taşıyınca daha bir hoş görüntü oluyor. Hem atlas bir çeşit efsane bunu da göz önünde tutmak lazım ejderha da efsanelerde bulunan bir yaratık ama tek başına her hangi bir hikayeyi çağrıştırmıyor o nedenle benim fikrimce logo böyle kalsın.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

arkadaşlar
ejderha dersek bence TSR dan arak gibi durur ve ADND nin sitesinden..özenti olur yani bence..
atlas diincede atlas mitoloji ve tartıştık mitolojiden frp olmaz diye..
atlas ın frp de geçtiği sadece bi yer var o da ATLAS STRENGTH terimi..
ejderha tek olmasın sırsında dünya taşısın dersek de dünya taşıma konsepti atlasla bütünleşmiş bir konudur.. ve ben diyorum ki neden sitenin adı logodan gözükmesin niye bir logo yapıp yanınada bidaa sitenin adını yazıoruz???
ejderha dersek bence TSR dan arak gibi durur ve ADND nin sitesinden..özenti olur yani bence..
atlas diincede atlas mitoloji ve tartıştık mitolojiden frp olmaz diye..
atlas ın frp de geçtiği sadece bi yer var o da ATLAS STRENGTH terimi..
ejderha tek olmasın sırsında dünya taşısın dersek de dünya taşıma konsepti atlasla bütünleşmiş bir konudur.. ve ben diyorum ki neden sitenin adı logodan gözükmesin niye bir logo yapıp yanınada bidaa sitenin adını yazıoruz???
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
bende öyle bir ejderha var... kinder sürpriz yumurtadan çıktı... yeşil tombul minik kanatları var (ince uzun bir çubuğun üstünde duruyor, havada uçuyormuş gibi) ablak bir bakışı var... bir tek alev püskürtmüyor... zaten yeşiller daha çok gaz çıkartıyor...pyros wrote:bence şirin bir ejderha olsa çok iyi giderdi
şöyle küçük kanatlı, koca göbekli, ablak suratlı bir ejderha
hani bugs bunny'de hapşırınca ağzından alevler fışkırtan yeşil ejderha gibi
ayrıca frpworld yazısı daha sade olsa iyi olur
son oynattığım oyunda minyatür olarak kullandım... oyuncularım da baştan çok sevmişlerdi sonra hepsini öldürünce kızdılar ve off game kafasını koparttılar...
Arkadaşlar logo ile önerilerinizi frp@frpworld.com a yollayın isterseniz kinder süpriz ejderhası dadahil her türlü logo önerisine açığız.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.