Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Ivellius wrote:aha şimdi frp'cilerin adı çıkcak.
"dinsiz satanistler neidüğü belirsiz uzun kulaklı şeylere abdest aldırdı!!!!dinsiz bu admlar!öldürün sevap kazanın onları!"
abi belkide müslümanlığı yayma çabalarımızdan dolasyı (auhsduahusd ) bize arka çıkarlar fon falan ayırırlar, olamaz mı yani
benim senin gibi dikkatsiz okuyuclara ihtiyacım var
ama ama ama
ben çoook dikkatliyimdir.
hatta su an nasil gözümden kacmis diye uzuluyorum
o zaman gorcektin beniii...
yani aslinda benim dikkatimden kactigina göre o kadar da garip diilmis diyebilirim....
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
(özel istek uzerine cizebiliriz de tabii, bi dakka boyalarimi aliyim!!)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Hiç unutamadığım an, herifin okları yayla değil elle 9-10 tane birden atmasıdır ve hepsini düşmanın alnına saplamasıdır. Level'ı hakkında bazı tahminler yapılsada tam olarak saptanamamıştır.
aaa weapon profeciency (alayına focus bu arada) açısından fighter
"imana gelin köpekler," faktörü açısından cleric
frenzye gelip yirmi kişiyi üzerinden savurması açısından barbarian