Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Plan 2.
Kendine ve ardından dartu'ya görünmezlik büyüsü yap. Domination'da kadını korumaları söylenmişti. Ancak kadın şimdi öldü. Bu durumda domination'dan gelen etkinin de gitmesi gerek diye düşünüyorum. Dartu belki bir sneak attack ile düşürebilir jermormu'yu. Sende bir büyü ile ona destek olursun. Ben o sırada kendi başımın çaresine bakmaya çalışırım.

Plan 3.
Kendini ve beni görünmez yaparsın. Ben de elindeki asam ile sürekli birilerini iyileştiririm. Dartu o sırada bir duvarın tepesine filan çıkarak kendini savunabilir. Belki dikkatlerini dağıtmayı başarır bu sayede. Climb'ı diğerlerinin o kadar yüksek değildir umarım.

Plan 4.
Sen, ben ve dartu elimizden gelenin en iyisiyle jermormuya saldırırız. Jermormu bir yere inse wulfgar'ı iknaya felan çalışırız. Cüce için bilemiyorum ama, ikna edebilirisiniz. Dartunun sanırım yapabileceği en iyi şey kısa kılıcı ile jermormuyu yapabilirse flank'e almasıdır. Buda demek oluyorki jermormuyu üstüme çekmem gerek. :(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Sessizlik küresi sınırları içindeyiz, rp nde konuşamazsın, darkgnome arkadaşım.
Bende görünmezlik yapamıyorum ya da herhangi bir sözel büyü...
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Mark bence kap küreyi, bende oyun oynayabileyim bu sayede. :evil:
Bir aydır Wulfgar robot oldu yahu!!!! :mad:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Gayette güzel konuşrum ama sesim çıkmaz. :( Gelmeyin bu kadar üstüme.

Illyra bence sen sışrayarak duvara tırman. Sanırım bunun üstüne birde ateş edebilirsin. Üstelik yükseği aldığın için saldrıların daha etkili olur. Üstüne diğer kişilerin sana saldırmak için duvara tırmanmaları gerekir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Sessizlik küresi derken o büyülü küreden bahsetmiyorsunuz herhâlde, çünkü o kürenin sessizlik alanıyla ilgisi yok. Ama orada bir sessizlik alanı var o ayrı.

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Mark wrote:Sessizlik küresi sınırları içindeyiz, rp nde konuşamazsın, darkgnome arkadaşım.
Bende görünmezlik yapamıyorum ya da herhangi bir sözel büyü...
Alandan çık ve sonra yap büyünü. 30 feet hareket edip büyü yapabilirsin.
Eskisi ka
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:.
Sessizlik küresi derken o büyülü küreden bahsetmiyorsunuz herhâlde, çünkü o kürenin sessizlik alanıyla ilgisi yok. Ama orada bir sessizlik alanı var o ayrı.

.
Orda sessizlik küresi var. :-o
Sen yaptın hatırlasana.

Darkgnome sana uyuz oldum :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Mark wrote: Orda sessizlik küresi var. :-o
Sen yaptın hatırlasana.
Evet, demek istediğim bir de baş belası sihirli küre vardı ya, onun üzerine yapmadım büyüyü. Ã?ünkü aslında düşünmüştüm o zamanlar o rahibeye ya da o küreye yapsam mı diye ama tutmama riski büyüktü o yüzden konumsal büyü yapmıştım.

Bu rahibe öldükten sonra Wulfgar'ın üzerindeki etkisi geçmedi; ben de geçer zannediyordum.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Küçük bir eşya yada rahibeye yapsaydın, keşke.
" Beni hayatınız pahasına koruyun. " demişti besta.
Yani komutları zihninden yollamıyordu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bence Besta öldüğüne göre Wulfgar görevini başaramamanın bunalımına girip sakinleşmeli. :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Devrimk eğer dwaxer bu tur iyileştirilmez ise ölecekse onu iyileştireceğim.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Beni bırakın arkadaşlar siz kendinizi kurtarın. Bu dört kollu canavarın sizi de parçalamasını istemiyorum. :angel:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sen merak etme dwxer. Biz daha önceden de ölümün döşeğine geldikte kurtulduk. BU seferde elbet bir yolunu buluruz (Gerçi oralarda devrimk kıyak geçti ama olsun. :D )

şimdi bu yaratığa karşı hala bir şansımız var ama wulfi ve cüce bize katılmalılar. Yoksa ohooo, ne anladım ben bu işten. Aslında aklımda bir fikir var. Domination'daki adama bluff yapsak yer mi? "Senin efendin seni çağırıyor. Vallahide billahide. Aha bak yalan söylüyorsam ölümü gör!" felan gibi bir blöf'ü wulfgar yer mi? :D

Neydi bu kürenin emir sözleri. Nasıl çalışıyordu hatırlayan var mı? :evil:

devrimk eğer dwaxer ölecekse bu tur ben onu iyileştireceğim. Eğer öyle bir şeye girişeceksek, bence dartu bana saldıracak olan dört kollunun arkasına geçip sneak attack yapsın. Belki oradan kurtarabiliriz. Alanına girerken de tumble ile girmeyi unutma. Aoo yemezsin en azından. Belki senin sneak birde kritik felan vurur da yaratık rahmetli olur. Olmaz olmaz demeyin Wulfgar'ın kaptını öldürüşünü hatırlayın.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Illyra giremiyor şimdi de. Onun için de felaket tellallığına başlayacağım. Ne oldu acaba? Bir şey mi geldi başına? Hastahanede yatıyor olmasın. Belki de acil serviste hayat mücadelesindedir. (Allah korusun.)

Ben yazdım ben korktum valla. :D

Heycanlı yerinde bırakmayın lütfen :(

Edmond sen de bir karkaterin için duskblade!'e baksan. Senin oyununa tam oturan bir karater. Belkide D&D'nin en güçlü sınıfı. Oynaması da oldukça zevkli olur bence.
Eskisi ka
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Darkgnome şükür ki hastanelik olmadım ama hastaydım, hasta olduğum süre içindede vahşi batı üzerine çalıştım. şimdi konuyu yeniden yakalayıp yazımı atacağım. aksatma için özür dilerim.
Image
Post Reply