Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...
Yerimizi açık ettinDarkgnome, sen kompartımandasın. şu sırada oynayacak bir şeyin yok gibi.
Ama ölmedi. Bende ise 100 at öl. Kadere bak ya!Illyra sen kıl payı ölümden döndün farkında mısın?
Benimde dikkaitmi çekti.Tersyuz, nerelerdesin gözükmüyorsun, hayırdır?
Merak ettim ne oldu?Argay, sen de çok safmışsın be birader!
Yine mi öldü?Edmond, üzme kendini olur böyle şeyler. Beyaz sayfa aç yeniden.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Darkgnome wrote:Darkgnome, 100 yiyip öldüğün için hava yapma, ben de 3. oluyorAma ölmedi. Bende ise 100 at öl. Kadere bak ya!Illyra sen kıl payı ölümden döndün farkında mısın?Yine mi öldü?Edmond, üzme kendini olur böyle şeyler. Beyaz sayfa aç yeniden.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Benim en çok ilgimi çeken bu oldu.dwaxer wrote:Edmond bu nasıl bir RPdir ben anlayamadım?Edmond wrote:Boğa avcısı köpeği susturmak için ok atar.Sonra adamın köpeğe bakmak için gelmesini bekleyecek, onu da avlayacaktır.Aslında hayır, bekleyecek köpeğe bakmak için adamın gelmesini bekleyecektir.Bir şey yapmaz, ama köpek ağaca tırmanacak olursa köpeği mıhlayacaktır.Beklemeye başlar.![]()
.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
2. kez rp attım aklıma sonra geldi. ilk attığımı silin.
Code: Select all
dwaxer, trenin tavanını delerek adamı vurmaya çalışacağım. Durduğum yerden yarım siper alabilirim herhalde?Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome wrote:Merak ettim ne oldu?Argay, sen de çok safmışsın be birader!
.
Dwaxer benden başka bir sınıf oluşturan ve sınıfını böylesine seven var mı
Bu arada Utah'ta başlamak istiyorum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:Dwaxer benden başka bir sınıf oluşturan ve sınıfını böylesine seven var mı![]()
Bir de arbalet de neymiş Edmond? Kovboy filmlerinde pek rastlamadığımız bir şey ama yine de sen bilirsin. Ama menzili şöyle olacak: küçük arbalet 20, büyük arbalet 25
Senin için senaryo düşünüyorum. Bu oyunda da binbir türlü senaryo uyduracağım diye "beynim patladı."
.
Nee?Abi yanlış mı görüyorum yoksa arbaletin menzili yayınkinden daha mı küçük?Ayrıca arbalet yapımı öyle zor değil, tahta üzerine oturtulmuş yayın bir tetik ile çalıştırılması.Benim zeka yüksek bilirim be abidwaxer wrote:Edmond wrote:Dwaxer benden başka bir sınıf oluşturan ve sınıfını böylesine seven var mı![]()
Bu arada Utah'ta başlamak istiyorum.Sevgili Edmond, lütfen oluşturduğun karakterin bir resmini temin eder misin? Teşekkürler.
Bir de arbalet de neymiş Edmond? Kovboy filmlerinde pek rastlamadığımız bir şey ama yine de sen bilirsin. Ama menzili şöyle olacak: küçük arbalet 20, büyük arbalet 25Ayrıca arbalet yapan usta bulmak konusunda kolay gelsin sana. (duyduğuma göre Boston'da -adı şan-Lıng olan- çinli bir usta varmış arbalet ve aksesuarlarının yapımından anlıyormuş)
Senin için senaryo düşünüyorum. Bu oyunda da binbir türlü senaryo uyduracağım diye "beynim patladı."
.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yayın menzili de 20, küçük arbaletinki de 20, küçük arbaleti 25 yap, büyüğü 30.dwaxer wrote:Yayın menzili kaç ki?Edmond wrote:Nee?Abi yanlış mı görüyorum yoksa arbaletin menzili yayınkinden daha mı küçük?
.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury