Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Keske buraya yazacagımıza oykuye yazsak ne kadar guzel olurdu demi 8)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

alenthas döndüğünden thereon karakterini alenthas kendisi yöneticektir ama mark sorunu hala çözülmüş değil alenthas tüm yazılanlaı okuduktan sonra tekrar ortak öyküye yazıcaktır. ama mark için şüphelerim var bu kadar yazmadıktan sonra kendi karakterini bile unutmuş olabilir diye üşünmeye başladım.
ben mark gelene kadar elimden geldiğinde teemieriyi kontrol etmeye karar verdim. belki bu durumdan rahatsızlık duyacaktır ama onu da artık safiel ve serferal gibi kendi karakterimmiş gibi yöneticeğim taki ortak öyküye tekrar yazmaya karar verene kadar. merak etme mark teemieriyi en az senin kadar iyi tanıyorum. onun karizmasını çizdirmem. en azındna şaka kurbanı olmamasını sağlarım :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Neden öyküye yazmıyorsunuz? yola çıkıyoruz hadi uyumayın da öykü ilerlesin artık.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

arkadaşlar catboy ve ben hikayeyi ilerletiyoruz haberiniz olsun. sonra tartışma çıkmasın. yolculuk başladı biz de yolculuğu yazacağız.
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

500. mesajı geçtik!!!!!!!!!! Yupppiii!!!!!!!!
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

catboy7402 wrote:Neden öyküye yazmıyorsunuz? yola çıkıyoruz hadi uyumayın da öykü ilerlesin artık.
Ben Bursa için hazırlık vs. yapıyordum, şu anda Bursa'dayım, hâliyle biraz azaltabilirim.Ama yazacağım.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben hâlâ eve dönmedim, yazılanların uzunluğu dolayısıyla okuyamıyorum. Ama bugün okuyup yazmaya kararlıyım. Olmadı yarın-öbür gün eve dönüyorum zaten. O zaman yazarım.
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Eveet, beş ya da altı gün sürecek, büyük ihtimalle yorucu bir 'tatile' çıkıyorum! Ziyaret diyelim ya da. Her neyse işte :D 13'ünde(yarın yani) yola çıkıp, 18'i gibi geliyorum.

Bu arada Kerrae geçmişine döndü sizin yüzünüzden. Tanrı manrı konusunda çok hoassas. Agresif çıkışlar yapabilir, fakat eğer onu sinirlendiren bir asilse, tepkisi düşebilir. Serferal'a kendini yakın hissediyor, ona kibar davranacaktır. Adrian'a ise kesinlikle saldırmayacaktır. Sadece iğneleyici laflar falan. Thereondan ise uzak durmayı dener. Kiba'ya kendi evladı gibi davranmayı deneyecektir. Daylight'a sıcak davranır falan. Genel olarak asillerden uzak durur. İşte, Kerrae'yi yöneteceksiniz bu yazdıklarıma dikkat etmelisiniz!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Lydronk ve Illyra'ya söylediğim gibi öykü ile ilgili muhteşem fikirlerim var! Spoiler istemeyenler olabilir bu bakımdan demicem ve sürpriz olsun en iyisi. ama reven yolculuğu ve revendeki konaklama sürelerini hızlandırılmış modda geçmemiz öyküye olan heyecanınızı da düşürmemek adına hem bugünlerde pek az kişinin de yazdığını göz önünde tutulursa tarafımdna böyle karar verilmiştir. Ama Reven yolculuğu boyunca belirli bir planı olan kişi varsa haber versin onun yazılarını bekliyelim öyle olayları hızlandıralım.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Bana uyar. Sadece Kerrae'nin çok şey kaçırmamasını istiyorum. Onun dışında hızlı ilerlemesi bence de iyi olur hikayenin.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

çabucak bitirsek bence şu yolculuğu catboy haklı çünkü çoğu kişi uzun yolculuklardan sıkılır. çünkü özellikle kurgulanmadığı sürece yolculuk her aynıdır sadece gidilen yerler değişir. bence hikayeyi ilerletmeliyiz :idea:
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Arkadaşların da belirttiği üzere yolculuğun çabuk geçmesi en uygunudur. Ben geçirmekten ziyade sadece 2 günü atlamış gibi gösterdim. Birisi bir şey yapmak isterse beş günü daha var, o süre zarfınıda herkes istediğini yapabilir.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben yazmadım, yazacak bir şey bulamadım açıkçası, takip etmediğimi zannetmeyin :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Ben interneti kapattırıyorum. Bakırköye taşınıyorum. Evime gidince internet olmayacak doğal olarak açtırmak gerekecek bilgisayarı fln kurayım derken en az 1 hafta sizlerle olamıcam. Ne zaman dönerim bilmem ama fırsat buldukça yazmaya çalısırım.

Adrianı biliyosunuz zaten Swashbuckler oluyor kendileri. (Illyra saolsun ;)). Ben yokken revene giderseniz haberiniz olsun Adrian orda bi elf ayarlar kendine :D onun dışında diyecek fazla birşeyim yok elimde olmayan sebeblerle yazamayacagımı beyan etmek istedim sadece :wink:
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şimdi Starfell, Lydronk, Edmond ve Clicks tatile gittiği için onların karakterlerini de yazılarınızda varlığını unutturmamaya dikkat edeceğiz. Mark zaten forever diye tabir ettiğimiz tatilinde olduuna göre şu anda öyküyü Bogus, Illyra, Alenthas ve ben sürdüreceğiz.
Post Reply