WAHşİ BATI. .(oyun)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Code: Select all

Aline tüfeğini çıkartmakta gecikmemişti.

"Oradaki benim."

Dedi sakin bir sesle ikinci haydutu göstererek ve tüfeği ile ateş etmek üzere nişan aldı.
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Elindeki eldivenlere bu kirli silah pek yakışmazdı. Silahı bir mendil ile tuttu ve "Ben eylem insanıdeğilim bay Douglas." Sonra kompartımandaki diğer yolculara döndü ve dışarıdan duyulmayacak bir şekilde

"Ancak burada gücü kuvveti hala yerinde olan o kadar erkek var. Bir avuç eline silah almış korkağın, koca bir tren dolusu, eli silahlı insana karşı ne şansı olabilir? Beyler! Sevgilinizin elindeki nişan yüzüğünün kolyelerinin eli kirli adamlarca çekilip çıkarılmasına ses çıkartmayacak mısınız? Özgür vatanımızın topraklarını bu kalleşlere bu kadar kolay mı teslim ediyorsunuz?" 

Douglas'ın verdiği silahı mendilden çekti ve dantelli eldiveninin içinde sıkıca tuttu. 

"Ben bir hareket insanı değilim ama ben vatanını seven bir kadınım ve 'Hayır!' diyorum. Bu konuşmalardan yeterli tepkiyi almaz ise konuşmasına hiç ara vermeden ortaya Red Ally kozunu da koymaktan çekinmeyecekti.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome & Illyra & Tersyuz

.

Yolculardan biri “hayır hayır yapmayın! Haydutları kızdırıp bizi öldürteceksiniz! Ya buraya da dinamit atarlarsa!” diye bağırır. Ã?ığlık çığlığa ağlayan bir kadın “ne olur bizi öldürmesinler! Öleceğiz! Öleceğiz!” diye bağırmaktadır. Vagonda bir keşmekeş hakimdir.
Douglas ikinci dinamiti fırlatmak üzere olan haydutun dinamit torbasına ateş eder.
Kıpraşan at Hedef zorluğu + Nokta atışı=70+50=-120, – Mesafe=-20, - Dürbün=+50 
Douglas İsabet(82)=187 başarılı
Korkunç bir patlamayla 1,2 ve 3 numaralı haydutlar havaya uçar; kanlı et parçaları bütün çevreye yağmur gibi yağmaktadır. Posta vagonu ve arkasındaki kaba yük vagonu da hasar görür. Duvarı hasar gören yük vagonundan buğday akmaktadır.
Patlamadan hemen sonra Aline de haydut5’e ateş eder.
Zorluk=-60, mesafe=-30
Aline İsabet(68)=81 başarılı – Hasar: 5d20=5*4=20
“Ahh!” Vurulan adam hemen atından atlayarak öndeki yolcu vagonuna binerken arkadaşına “dikkat et, ateş açıyorlar!” diye bağırır. Yolcu vagonundan ise kadın çığlıkları duyulur.
haydut4’ün olduğu Lokomotif tarafından da silah sesleri gelir. 
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Argay

.

JR, Tekxas’taki bara girdiğinde cebinde en son 50$ kaldığının farkındadır. “Huzurlu bir yaşam parasız da sağlanabilir mi acaba?” diye düşünür. Bugünler de Texas’ta alışılmışın dışında bir insan yoğunluğu farkedilmektedir, kasaba gittikçe kalabalıklaşmaktadır sanki. Barın içine göz gezdirdiğinde müşterilerin çoğunu tanımadığını farkeder. Bara oturup içkisini söyler.

Yanına saçı sakalı birbirine karışmış bir adam yanaşır “Hey dostum adım ‘Konyakçı’ bana bir içki ısmarlarsan sana kârlı bir iş teklif edebilirim,” der.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond

.

“Pekala ben iyisi mi seni hedefin kulübesine götüreyim,” der. Kulübe ıssız bir yerdedir. Adamın atını görürler, demek ki kendisi de içerde olmalı diye düşünürler. Kulübenin üst katı da vardır (büyük ihtimalle yatak odası)
.

Image
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Boğa Avcısı ağır adımlarla ağaca doğru ilerledi.Ağaca tırmanacaktı.

[X10-Y7]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome & Illyra & Tersyuz

Douglas hızlıca dışarı göz attı, iki haydutun gözden kaybolduğunu gördü. Bulundukları vagonun arka kısmına yürüdü. 
"Ally içeriden de gelebilirler dikkatli ol!"
Merdiveni kullanarak trenin tepesine bir göz attı ve hemen yukarı çıktı.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Douglas'ın arkasından başını sallayaran Aline yeniden doldurduğu tüfeği ile haydunun içeri girecekse eğer, gireceği yöndeki kapısında doğru ilerledi. Silahı hazırdı. Haydut içeri girerse girdiği gibi onu vuracaktı.

Diğer yandan eli ile insanlara yere çökmesini işaret etti.
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Jessica da çökenler arasındaydı. Elinde hala bir silah olduğunu fark etii ama bu karmaşada onu yere bırakmaktansa yanında tutmayı tercih etti.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

JR önce göz ucuyla yanına gelen adama baktı sonrada  içkisine.Elini cüzdanına attı,hafifti."Görünüşe göre biraz paraya ihtiyacım var" diye geçirdi içinden.

Barmene dönüp "Barmen dostuma içecek bir şeyler ver,ben ısmarlıyorum" dedi.

"Sende detayları anlat bakalım"
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Argay

.

Adamın saç ve sakallarında beyazlar vardır, dişlerinin bir bölümü dökülmüştür.  İçkiyi yuvarlarken JR’a teşekkür eder. “Sen iyi birine benziyorsun, sanırım sana güvenebilirim,” der. Etrafını kolaçan ederek cebinden yıpranmış bir kağıt parçası çıkarır. şöyle bir göstererek tekrar cebine koyar. “Buraya iki günlük mesafede bir altın madeninin haritası. Amcam çizdi bunu, kendisi de bol miktarda altınla gelmişti ama tekrar gidemeden kasaba caddesinde posta arabası tarafından kazayla ezildi. Ölmeden önceki son dakikalarında bana haritayı verdi ve söylediğine göre daha çok altın varmış orada... Bak dostum benim dizim sakat, oralara gidip altın çıkaramam. Eğer istersen sana bu haritayı 100$’a satarım ayrıca çıkardığın altından %10 pay isterim. Ne dersin?” der.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond

.

Kızılderili ağaca tırmanır. Tam karşısında ikinci katın küçük bir penceresi vardır ama içerisi görünmeyecek kadar karanlıktır. İstese ağaçtan pencerenin önündeki platforma geçebileceğini düşünür. Ama bu sırada evin arka tarafından dolanarak koşa koşa bir kurt köpeği gelir ve ağaçtaki BoğaAvcısı’na doğru havlamaya, hırlamaya başlar. Evin diğer tarafından bir adam sesi “ne oldu oğlum, neden havlıyorsun?” diye bağırır.
.

Image
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Darkgnome, Illyra & Tersyuz

.

Bu arada öndeki yolcu vagonundan birkaç el silah sesi ve çığlıklar bağrışmalar duyulur.

Douglas kendi vagonunun arka platformuna gelir ve buradan yukarıya, trenin çatısına çıkan merdivenleri tırmanır ancak kafasını çıkardığı anda haydut4’ün de trenin üzerinden elinde tabancayla gelmekte olduğunu görür. (merdivene tutunmuş haldeyken tüfekle ateş edilemez, sadece tabancayla ateş edilebilir, çünkü ellerin en az biri merdiveni tutmalıdır) Haydut da onu görür. (mesafe=20)

Bu arada içeride Aline koridorda ilerleyerek kompartımanlı vagonun ön kapısına gelmiş, eğer haydutlardan birini görürse ateş edecektir. Vagonun kapısı açılır ve haydut içeri girer ama önünde bir bayanı kendine siper etmiş, kadını rehin almıştır. Zavallı kadın hüngür hüngür ağlamaktadır. Adam silahını kadının kafasına dayamıştır. “Silahını çabuk yere at, yoksa kadını gebertirim!” der haydut Aline’ye.
.
Image

Image

.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Boğa avcısı köpeği susturmak için ok atar.Sonra adamın köpeğe bakmak için gelmesini bekleyecek, onu da avlayacaktır.Aslında hayır, bekleyecek köpeğe bakmak için adamın gelmesini bekleyecektir.Bir şey yapmaz, ama köpek ağaca tırmanacak olursa köpeği mıhlayacaktır.Beklemeye başlar.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

Teklif JR a çekici gelmişti.Ama cebinde o kadar parası yoktu.
"Bak dostum şu anda sana verebileceğim sadece 50$'ım var eğer istersen 50$ artı %15 pay verebilirim harita karşılığında.Ama benim asıl sormak istediğim orada altınlardan başka bir şeylerle karşılaşma olasılığım." 
Post Reply