Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bende yeni turn istiyom :-P :roll: :-P
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Bu dost ve düşmanları kafandan salladın değil mi?Yoksa tarih bu mu?
Tarihi gerçekler değil elbette ama kızılderililerin de kendi aralarında savaştığını hattta katliam yaptığını duymuştum. Ne de olsa onlarda insan.
Kafadan uydurdum ama uydurmanın da bir formülü var; daha önce bir asal sayı problemini çözmüştün, o yüzden hangi kabilelerin birbirine dost, hangilerinin düşman olduğunu kolaylıkla anlayabilirsin bence! :plotting: :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar seçtiğimiz Layer'i Photoshopta transparan hale getirmek için, opacity ile oynamak için hangi menüyü kullanmamız lazım. Bulamadım bir türlü? :roll:

Edmond seninkisi bu sorunu çözünce devam edecek. :mrgreen: harita hazırlıyorum da...

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

layer pop up menu de sağda yukarıda gozukuyor layer opacity si.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Illyra wrote:layer pop up menu de sağda yukarıda gozukuyor layer opacity si.
:D Teşekkür ederim, gözümün önündeki şeyi göremiyorum da yukarıdaki bütün menüleri kurcalıyorum. Hayır olması lazım mantıken... Neyse çok işime yarayacak bu.

Tersyuz, Texas Hold'em Pokeri biliyor musun sen hakikatten yoksa öylesine mi şansını deniyorsun. Hayır, eğer bilmiyorsan rulet ya da zar filan oyna daha basittir. :-P

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Valla poker biliyom biraz. Wikipedyadan da hold'em poker diye baktım.:D
Elim sence iyimiydi? Ben bir umut göremedim:(
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
Edmond wrote:Bu dost ve düşmanları kafandan salladın değil mi?Yoksa tarih bu mu?
Tarihi gerçekler değil elbette ama kızılderililerin de kendi aralarında savaştığını hattta katliam yaptığını duymuştum. Ne de olsa onlarda insan.
Kafadan uydurdum ama uydurmanın da bir formülü var; daha önce bir asal sayı problemini çözmüştün, o yüzden hangi kabilelerin birbirine dost, hangilerinin düşman olduğunu kolaylıkla anlayabilirsin bence! :plotting: :mrgreen:

.
Evet kızılderililer arasında da kan davası denilebilecek bir düşmanlık var.
Hatta Amerikan ordusu kabilelerin düşmanlıklarını farkedip, iz sürmesi için düşman kabilelerden kızılderilileri ordu mensubu yapmıştır.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ya dwaxer ben poker oynamak istemiyomki, at bi zar şu kadar kaybettin de tamam. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Tersyuz wrote:Ya dwaxer ben poker oynamak istemiyomki, at bi zar şu kadar kaybettin de tamam. :D
:D Arkadaşım poker denen oyun işin içinde blöf olan bir oyundur. Adama "artırıyorum" ya da "rest!" diye blöf atarsın, blöf zarlarınız karşılaştırılır rakibini icabında elin kötüyken bile yenebilirsin! Madem öyle zar, rulet ya da 21 filan oynasaydın kasaya karşı ben de dediğin gibi sana kısaca gecenin kar-zarar bilançosunu verirdim ama -hayır- sen illa ki poker oynamak istedin! Pokeri bütün salonlarda oynayabilirsin ama ruleti her yerde bulamazsın. Neyse dediğin gibi yaparım o zaman.

Arkadaşlar poker oynarsanız, nasıl oynamak istediğinizi belirtirsiniz; kendiniz mi yoksa bilgisayar mı oynasın. :mrgreen:

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Ne bilim Douglas poker oynasa oynasa poker oynar diye düşündüm. :D
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond, senin karakter beyaz adam dilini nerden biliyor? Karakterini tanıtırken böyle bir bilgi geçmemişsin?

.

Code: Select all

Ayrıca camın arkasından çifteye ok atmak da nasıl oluyor? Duvarda asılı bir çifteli tüfek var, ona neden ok atıyorsun? Ayrıca camı önce baltayla filan kırsan daha iyi olur bence (neyse ben ayarlarım onu)
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar şu öyküyü yetiştirmeye çalışıyorum o yüzden sizi geciktirdim biraz kusura bakmayın. :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond,
Boğa Avcısı, adamların anlamadığını farkeder."Neden anlamadılar?" diye düşünür kendi kendine
:D :D Yüzünde şavaş boyalarıyla elalemin penceresini indirip içeriye yerli aksanınla bağırdıktan sonra "neden beni anlamadılar?" diye düşünmesi enteresan. (halbuki zeka=17) Adamlar altına etti korkudan, kalp krizi geçiriyorlardı. :-P

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

dwaxer wrote:.
Edmond,
Boğa Avcısı, adamların anlamadığını farkeder."Neden anlamadılar?" diye düşünür kendi kendine
:D :D Yüzünde şavaş boyalarıyla elalemin penceresini indirip içeriye yerli aksanınla bağırdıktan sonra "neden beni anlamadılar?" diye düşünmesi enteresan. (halbuki zeka=17) Adamlar altına etti korkudan, kalp krizi geçiriyorlardı. :-P

.
şu ana kadar hiç beyaz görmediği için yabancı dil kavramını bilmez diye düşündüm.

Hatta o beyazlara "barbar!" gözüyle bakıyor :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Dwaxer zarlarda bir hata var :D Benim çoktan ölmem gerekiyordu :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply