DIşARIDAN BAKINCA
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Her şeyden önce eper yanlış hatırlamıyorsam. İstanbulda bir gecede 300 kişi tutuklanmıştı ve bunu yapandı sevgili
Reha Muhtar ve ekibiydi.
Ölkemizde popüler kültür söz konusu ve bu konuda ne yazıkki "cahil" insanlar sürükleniyor ve bizim yapmamız gereken de insanlerı uyandırmak ve bilgilendirmektedir.
Bizler bu ülkenin geleceğiyiz ve biz hemen pes edersek tabiki kitlelere ve insanlara ulaşamayız. Ben kendimden örnek vermek istiyorum. Abim frpden televizyondan duyduğu kadarıyla nefret ediyordu. Ben onu karşıma aldım ve konuştum. Abim şu anda daha önce çocuk kitabları olarak nitelendirdiği kitapları büyük bir zevkle okuyor ve hatta bana bilgiçlik taslıyor
Ben bu konuda tutucu olan bir insanı yani abimi değiştirebilmişsem, bunu hepimiz yapabiliriz. Ancakj karşımızdaki insanın anlayacağı şekilde de konuşmamız gerektiğini de düşünüyorum.
Ölkemizde popüler kültür söz konusu ve bu konuda ne yazıkki "cahil" insanlar sürükleniyor ve bizim yapmamız gereken de insanlerı uyandırmak ve bilgilendirmektedir.
Bizler bu ülkenin geleceğiyiz ve biz hemen pes edersek tabiki kitlelere ve insanlara ulaşamayız. Ben kendimden örnek vermek istiyorum. Abim frpden televizyondan duyduğu kadarıyla nefret ediyordu. Ben onu karşıma aldım ve konuştum. Abim şu anda daha önce çocuk kitabları olarak nitelendirdiği kitapları büyük bir zevkle okuyor ve hatta bana bilgiçlik taslıyor
Ben bu konuda tutucu olan bir insanı yani abimi değiştirebilmişsem, bunu hepimiz yapabiliriz. Ancakj karşımızdaki insanın anlayacağı şekilde de konuşmamız gerektiğini de düşünüyorum.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

O kadar ciddiyim ki anlatamam yani...ketchup wrote:bu konuda ciddilermi,yoksa dalgamı geçiyorsun?"Japon bilim adamlarının araştırmalarına göre FRP oyunu oynayanlar daha çilli daha kısa ve daha çekik oluyorlarmış, bu Japon halkı için bir tehdit olduğundan FRP'nin Tokyo'da yasaklanması gündemde."
Yani bunu Reha MUhtar gönülden inanarak anlatabilirdi sonra da "sayın seyirciler ne olacak bu japonların hali her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa" diyerek de programı kapatırdı.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
önce normal konudan başlıyım... 'at gözlüğü'nden ziyade koyunluk daha yaygın bizim memlekette. Bu da sosyo-ekonomik nedenlerin bir sonucu. (isteyen olursa başka bir ara sıralarım
) Hayal kurama yetisine sahip olmayan insanlar bunlar. Hepsinin hayalleri ortaktır dikkat ederseniz zira bunlar suni hayallerdir çünkü. Bu iyi eğitim görmemiş, veya eğitim gördüğü halde kendini yetiştirmeyi becerememiş insanları değiştirmenin bizim elimizde olduğunu sanmıyorum.
reha muhtar- Yunanistanla paylaştığımız ikinci ortak felaket :p
frodo 50 yaş muhabbeti- frodo genç bir hobbit zira hobbitlerin 33ünde rüştüne erdikleri göz önüne alınırsa
başka başka bu kadar heralde yazıcaklarım unuttuysam altına eklerim
reha muhtar- Yunanistanla paylaştığımız ikinci ortak felaket :p
frodo 50 yaş muhabbeti- frodo genç bir hobbit zira hobbitlerin 33ünde rüştüne erdikleri göz önüne alınırsa
başka başka bu kadar heralde yazıcaklarım unuttuysam altına eklerim
xxxxxx
Zaten bence insanların hayal kurma kabileyeti
1) küçükken ailemizin biza tanıdığı görsellik ve fazla meraklılık(çünkü o merak ettiklerimiz taklit etme özeliği)
2) insanların IQ sunuda bağlı çünkü aynı seferde 3 konu birden düşünebilme yetenekleri olmasından
3) IQ su yüksek olmayan zaten FRP OYNAYAMAZ ama istediği merak ettiği anda ise COşAR
1) küçükken ailemizin biza tanıdığı görsellik ve fazla meraklılık(çünkü o merak ettiklerimiz taklit etme özeliği)
2) insanların IQ sunuda bağlı çünkü aynı seferde 3 konu birden düşünebilme yetenekleri olmasından
3) IQ su yüksek olmayan zaten FRP OYNAYAMAZ ama istediği merak ettiği anda ise COşAR
Re: xxxxxx
IQ ile çok bağlantısı olduğunu zannetmiyorum, ayrıca IQ'nun bir çok kategorisi vardır (Matematik, görsel, vs. vs.) Hayalgücü de zaten IQ'nun bir bölümüdür. Ama her kategoride üstün yeteneğe sahip olmaya gerek yok iyi bir hayalgücü için...xF wrote:Zaten bence insanların hayal kurma kabileyeti
That which doesn't kill you, makes you stronger