Ayrıca bu sayede eserleri okuyacak olan jürilere de biraz insaf etmiş oluyoruz...
6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI
Kelime sınırı yarışmanın "Kısa Hikaye" sınırlarında kalması için 5000 olarak belirlendi. Bence oldukça bonkör bir sayı ve bir kısa hikaye için yeterli.
Ayrıca bu sayede eserleri okuyacak olan jürilere de biraz insaf etmiş oluyoruz...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

İşi biraz İslami boyuta sokuyorum, umarım sorun olmaz?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Boğazıma bir şeyin kaçtğını sandıom bir an. Yahu, bir tane seçmek şart mı? 9'u birden olmaz mı? İki tane bari? İnanmıyorum Bogus, birinci olacağımdan değil ama, gerçekten arada bıraktın beni... Vay be..
Bu arada, Edmond, eğer dini inançlarla çelişen bir haikayen varsa, bir not iliştir mutlaka, hikayenin dini inançlarla çeliştiğini belli eden. O zman sorun kalmaz sınırım (ve umarım, benimki de biraz öyle çünkü
)
Bu arada, Edmond, eğer dini inançlarla çelişen bir haikayen varsa, bir not iliştir mutlaka, hikayenin dini inançlarla çeliştiğini belli eden. O zman sorun kalmaz sınırım (ve umarım, benimki de biraz öyle çünkü
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Dragon_Knight
- Kullanıcı