Ooo, ödüller çok fiyakalı. Umarım çok insan katılır. Bu yarışma çok katılımcı hak ediyor!! Başka sitelerde bu yarışmayı duyuruyor musunuz? Bazı siteler yarışmaları için burda da başlık açıyor ya..
6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI
-
Possessed
- Site Çizeri
Vay canına.. Konu muhteşem! Beni de tekikledi açıkçası! Geçen seferki gibi bir ilham gelirse katılırım ben de. 
Ooo, ödüller çok fiyakalı. Umarım çok insan katılır. Bu yarışma çok katılımcı hak ediyor!! Başka sitelerde bu yarışmayı duyuruyor musunuz? Bazı siteler yarışmaları için burda da başlık açıyor ya..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Senaryo yarışmasından kazandığım ödül henüz elime geçti. (Firble'ın hiçbir suçu yok, benim memlekete uğrayamamam ile ilgili tamamen.) Tam elime almış vidyo kameramla oynuyorken gördüm bu yarışmanın duyurusunu ve heyecanlanmadan edemedim. Katılmayı düşündüğümü belirteyim dedim...
Bu arada buradan da Firble'a ve tüm frpworld'e teşekkür etmiş olayım.
Teşekkürler...

Bu arada buradan da Firble'a ve tüm frpworld'e teşekkür etmiş olayım.
Teşekkürler...
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Possessed
- Site Çizeri
ehehdwaxer wrote:.
Ã?düller harika; D&D4 kitap seti için "kıyameti koparabilirim!"
.
Herkesi bu yarışmaya davet edelim, FRPworld tarihinin en kalabalık yarışmasını görsün!! Bogus, acaba şu ana kadar en kalabalık yarışmaya kaç kişi katılmıştı hatırlıyor musun?
Bir sorum daha olacaktı, 5000 sözcük aşağı yukarı Word'de kaç sayfa eder? Söz, öyküyü kısa tutacağım bu yarışmada
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

Ã?düller gerçekten çok güzel. Ama şimdilik aklıma gelen bir fikir yok. Bu yarışmayada katılmayı çok istiyorum. Neyse 30 temmuza daha çok var :evillaugh: :plotting:
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Ah Alenthas, ah üşengeç, ah yengeç... Kara Gül dışı nda hikayeni okuyabilmiş değilim, sözde Ocakbşı müdavimlerindensin. (Bizim burada ayna diye bir şey keşfedilmedi iyi ki
)
Ve sanırsam katılımcı sayısı 15-20 arası olacak. 23 kada hikaye bekleyebiliriz, bir iki kişi birden fazla hikaye yazsa... Neyse, Dwaxer'a katılmadım değil
Bir döneyim Ankara'ya, hemen fikirileri monitöre dökeceğim 
Ve sanırsam katılımcı sayısı 15-20 arası olacak. 23 kada hikaye bekleyebiliriz, bir iki kişi birden fazla hikaye yazsa... Neyse, Dwaxer'a katılmadım değil
Hee, ben kardeşimin adına da, annemin adına da, babamın adına da ayrı hikayeler ile katılacağımLydronk wrote:Ah Alenthas, ah üşengeç, ah yengeç... Kara Gül dışı nda hikayeni okuyabilmiş değilim, sözde Ocakbşı müdavimlerindensin. (Bizim burada ayna diye bir şey keşfedilmedi iyi ki)
Ve sanırsam katılımcı sayısı 15-20 arası olacak. 23 kada hikaye bekleyebiliriz, bir iki kişi birden fazla hikaye yazsa... Neyse, Dwaxer'a katılmadım değilBir döneyim Ankara'ya, hemen fikirileri monitöre dökeceğim
(şaka
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Re: 6. FRPWORLD HİKAYE YARIşMASI
Bu cevap veriyor sanırım. Kelime sınırının zorlaması konusuna da katıldım. Ne bileyim bir 8.000 olsaydıBogus wrote:6)Hikayeleriniz "Fantastik" başta olmak üzere istediğiniz türde olabilir.