http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... &start=645
Sayfa: 44

İlk sorduğunda bu sanırım.
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... &start=375
Sayfa:26

Yok elemanların tutsak olduğunu düşünüp kılıcın yanıylan vurdum onu diyorum.dwaxer wrote:Sen uzak dur bakalım onlar senden uzak duracak mı?Tersyuz wrote:Akıl yaptım ama tutar işallah.![]()
Yazmayı unuttum şu siyah kollardan da uzak duruyorum neme lazım
.
şimdi sen ortadaki gölge vs.sinin diğerlerini yönettiğini mi düşünüyorsun? Maşallah çok zekisin! Umarım haklısındır ama senin gibi Int:10 olan "hayvani" bir arkadaşın lafına uymaz Olaf zannedersem.Tersyuz wrote:Yok elemanların tutsak olduğunu düşünüp kılıcın yanıylan vurdum onu diyorum.dwaxer wrote:Sen uzak dur bakalım onlar senden uzak duracak mı?Tersyuz wrote:Akıl yaptım ama tutar işallah.![]()
Yazmayı unuttum şu siyah kollardan da uzak duruyorum neme lazım
.
Parmaklıklar ardındaki kadın bulunduğu yerden çıkmak istemedi, zaten kapının kilitli olmadığınıda farkettiler.
"Burada dinleniyorum, bana öyle söylediler." dedi kadın bütün ısrarlarına rağmen.
Darthu kadının davranışlarındaki garipliği farketti. Sense Motive DC 15
"Büyülenmiş bu kadın, verilmiş emre karşı gelemiyor." Domination
Mhair'in odasında çalışma masasında bazı haritalar buldular.
Wulfgar "vay hain" diyerek kılıcını Benji'nin gırtlağına sokar içi kan ağlayarak.Darkgnome wrote:"Hangileri? Hangileri kendinde?"
Ortadaki karanlık kürenin kendinde olmayanlardan biri olmadığına emindi. Ancak canlı gibi yana saldrıan kıollar onun bir zihni olduğu gerçeğini ortaya koyuyordu. Peki rahip buraya gelmeyi nasıl başarmıştı? Onun bu siyah küreden etkilenmemesinii saplyana bir değişikliği olması gerekirdi... ve bu belkide...
Benjamin elindeki diski çıkarttı. Kendisine asası ile kötülüklerden koruyacak bir tılsım yaptıktan sonra asasını yere attı ve diskin içindeki Shar sembolünü çıkartarak siyah küreye doğru yürümeye başladı.
"Shar adına neler oluyor burada?"
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest