Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
şimdi Devrimk şöyle bir yanlışlık oldu: Ben -nedense- yine sıralamada en sonuncu o9lduğumu sanarak söylemiştim yaratığın hareketini göreyim diye :mrgreen: Meğerse ben ilk sıradaymışım onu gözden kaçırmışım pardon!

O zaman ben 2 hareketimi de söyleyeyim defansif bir tarzda çıkıyorum (özellikle kalkanımı Benjamin'e doğru tutuyorum ateş edebilir diye :-P ) İlk önce Yenendithası sonra da Wulfgar'ı iyileştirmeye teşebbüs ediyorum (Darthuyu Darkgnome iyileştirecekmiş)

Ayrıca arkadaşları yaratık hakkında bilgilendiriyorum.
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Yaratık natural bir yaratık değil.
Outsider DR/10 magic, Benjamin, Olaf ve Huor'un zarları tuttu.
Wulfgarın tırnakları magic miydi?

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

dwaxer wrote:
devrimk wrote:Yaratık natural bir yaratık değil.
Outsider DR/10 magic, Benjamin, Olaf ve Huor'un zarları tuttu.
Wulfgarın tırnakları magic miydi?

.
Evet, yüzüğüm var DM sağolsun! :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tersyuz wrote:
dwaxer wrote:Hold person ya da command çekiim ben buna.

Yahu siz kocamana daldınız etraftakileri unuttunuz ha, onlar zincirli mi yoksa zincirle bağlı mı? Emin o9lmak için

Wulfgar Bull's strength var mıydı sende?
+2 str veren eşya var. Bear endurance daha iyi olur adam bölecek beni ikiye galiba. :D
senin üstünde bears endurance var zaten. Olaf sen girmeden önce yapmıştı ya sırtını sıvazlarken. :D hatalıysam düzeltin.

Cats grace yapabiliriz. Ama sanmıyorum ki bu ıskalasın.

Sanırım ben Wulfgar'ı vurma pahasına da olsa her atışında 23 altın yiyen staff'imi çıkartacağım. :( mali olarak çöküyorum :(
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ya Aoo yeme birde.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:.
Olaf Huor'a yanaşarak sırtını sıvazlar ve onun için dua eder. [Bear's Endurance]
"Arkadaşım yukarıda kendine dikkat et," diye fısıldar.

"Evet, ben de hazırım hemen arkanızdan geliyorum."

.
Bear's Endurance Huor'da.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Olaftan önce atmışım. İkisini birlikte oynatacağım dediğinde bari bende rolümü yazayım dedim ama umarım bir karışıklık olmaz.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yok ben Bear's Enduranceyi Huor'a yapmıştım zırt pırt nakavt oluyor diye ama ne yalan söyliyim ayı gibi adama Bear endurans yapmak hiç aklıma gelmezdi :schemes: Hatta stack bile olmayabilir ayı gibi nede olsa. :-P

Ben size bir Protection from Evil kalkanı oluşturayım mı? 10 ft çapında bir bölge yapayım bu yaratık giremez içeriye (sanırım :roll: )
.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:Yok ben Bear's Enduranceyi Huor'a yapmıştım zırt pırt nakavt oluyor diye ama ne yalan söyliyim ayı gibi adama Bear endurans yapmak hiç aklıma gelmezdi :schemes: Hatta stack bile olmayabilir ayı gibi nede olsa. :-P

Ben size bir Protection from Evil kalkanı oluşturayım mı? 10 ft çapında bir bölge yapayım bu yaratık giremez içeriye (sanırım :roll: )
.
Yaratık Summoned değil, +2 AC, +2 save alırsınız sadece.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ama bu arakadaş summon edilmiş bir şeymi ki? Eğer sommon edilmiş olsaydı zaten şu anda Wulfgar'ın üstündeki protection from evil'ı geçemez en azından hasar veremezdi.

Bilemiyorum yoksa acaba orada devrimk bir hatamı yaptıı. Olabilir mi? Yok canım değildir herhalde :D Hımmm :-P
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Boyut kapısından gelmiş olmalı! Dediğim çıktı bak, başka boyutlardan yaratık çağırıyorlar demiştim size! :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor eline almış olduğu oku, düşmana atar, mümkün olduğunca uzaktan bir şekilde fakat merdivenden çıkarken yaratığa bir saldırı fırsatı yaratmış oldu.
Saldırı ısırık 14+15= 29 başarılı
Hasar 4+18= 22 berelenme
Grapple Khalut kazandı
Khalut 3+23=26
Wulfgar 13+5= 18
Hasar 5+18= 23 (8 berelenme 15 yaralanma)

Darkgnome, arkadaşlara sana attığım Özel Mesaj'ı açıklarsan, benim ne büyük bir kahin olduğumu öğrenirler :D Ben sana dememiş miydim, AYNEN böyle olacak diye!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yahu bu Huor'a bir kurşun döktürmek lazım. :schemes: "Bear's Endurance de yaptım yine komaya girdi. En iyiysi burdan kurtulursak Permenent invisible yaptıralı Huor'u! :-P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Edmond wrote:Huor eline almış olduğu oku, düşmana atar, mümkün olduğunca uzaktan bir şekilde fakat merdivenden çıkarken yaratığa bir saldırı fırsatı yaratmış oldu.
Saldırı ısırık 14+15= 29 başarılı
Hasar 4+18= 22 berelenme
Grapple Khalut kazandı
Khalut 3+23=26
Wulfgar 13+5= 18
Hasar 5+18= 23 (8 berelenme 15 yaralanma)

Darkgnome, arkadaşlara sana attığım Özel Mesaj'ı açıklarsan, benim ne büyük bir kahin olduğumu öğrenirler :D Ben sana dememiş miydim, AYNEN böyle olacak diye!
Ya merdivenlerden çıkarken ok atınca Dartu'nun sonuda böyle oldu aslında. Sana özel bir gıcık olduğunu sanmıyorum. :D Merdivenlerde bekleyip sonraki tur 5 foot step ile çıksaydın keşke. Ylnız orada Wulfinin arkasına saldırmasında ilginç olmuş. Yokmu adamın arkasına saldıramazsın yaparsan fırsat saldırısı yersin diye bir kural. Edmond için yapalım bende niyetlenirim :-P

Ha daha açık yazayım. Ben Edmmonda sende çık iiyleştireceğiz Wulfgar'ı hep beraber dedim, Edmondda ben okumu yayıyımı alacağım dedi. Bırak oku yayı yukarıdan Dartu imdatı basmış hemen yardıma gitmeliyiz dedim. Oda Ben yukarı çıkarsam devrimkin yaratıklar hep bana saldırmayı seviyor, daha önceden de bir zpmbide böyle fırsat saldırısı yemiş can çekişmiştim aynısı olmasın istedim demişti. :D

şimdi ben de sorayım. Ne değişti :)
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

En azından bir şeyleri ispatlamış oldum :D Ve eğer az evvel dalsaydım, iki baygın olacaktı, Darthu iyileştikten sonra bayıldım.Bir baygın var.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply