Mark gülye nedir?Mark wrote:Gölgeleri kullanan yaratığın suratını ezmek için gülyesine talimat verdi.
Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Vay be, vurabildim mi canavara, ben AOO yerim zannetmiştim
Üstüne üstlük bu savaşta zarar almadım, üstüne üstlük kaçtım
En ilginç kavgamdı
Ozan deyip geçme.Belki içinde Ejderha saklıdır 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ozan deyip geöme ne demek?
ozanlığını kullandığın için Wulfgar daha kuvvetli vurdu, ben belkide o korkutma büyüsünden senin şarkın sayesinde kurtuldum, Dartu yarayı açarken senin şarkının etkisi sayesinde hem daha çok vurdu hem de belki de senin şarkın sayesinde ona vurmayı başardı.
E büyüler felan ile birlikte de oldukça işe yaradın. Ancak ben Dartu ile senin bu namefte karşı +2 olan ve 2d6 fazladan vuran okları kullanmadığınızı anlamadım. Gıcığınız mı var o oklara?
Üstlerine biri bakmayı aklına getirse iyi olur. Belki de kalenin tam planını ve başka işimize yarayacak bilgileri bulabiliriz.
E büyüler felan ile birlikte de oldukça işe yaradın. Ancak ben Dartu ile senin bu namefte karşı +2 olan ve 2d6 fazladan vuran okları kullanmadığınızı anlamadım. Gıcığınız mı var o oklara?
Üstlerine biri bakmayı aklına getirse iyi olur. Belki de kalenin tam planını ve başka işimize yarayacak bilgileri bulabiliriz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ben o oku kullanmadım çünkü savaşta bırakıp kaçmıştımDarkgnome wrote:Ozan deyip geöme ne demek?ozanlığını kullandığın için Wulfgar daha kuvvetli vurdu, ben belkide o korkutma büyüsünden senin şarkın sayesinde kurtuldum, Dartu yarayı açarken senin şarkının etkisi sayesinde hem daha çok vurdu hem de belki de senin şarkın sayesinde ona vurmayı başardı.
E büyüler felan ile birlikte de oldukça işe yaradın. Ancak ben Dartu ile senin bu namefte karşı +2 olan ve 2d6 fazladan vuran okları kullanmadığınızı anlamadım. Gıcığınız mı var o oklara?![]()
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
hay allah yine alamadık manyshoot, bekliycez artık 
ya aslında büyülü silahları veya oyun içinde büyü kullanmayı pek sevmiyorum. bu pc oyunlarında da böyle. diablo 2 de amazon la oynarken mesela hiç skill vermem sadece normal okla ilerlerim skill leri biriktiririm. diğer oyunlarda da mermileri harcamaya kıyamam. yani ne bileyim sadece normal güçle ilerlerim.
ya aslında büyülü silahları veya oyun içinde büyü kullanmayı pek sevmiyorum. bu pc oyunlarında da böyle. diablo 2 de amazon la oynarken mesela hiç skill vermem sadece normal okla ilerlerim skill leri biriktiririm. diğer oyunlarda da mermileri harcamaya kıyamam. yani ne bileyim sadece normal güçle ilerlerim.

İyide Ilyra bu oklar 50 dakika sonra zaten normal oka dönecekler. Yani normal ok kullanırmış gibi kullanabilirsin. Bende büyülü aletleri kullanmam satarım sonrada yaratıkları geçeceğim diye burnumdan kan gelir. Ha diabloda durum farlı. Orada zaten normal silah yoktur büyülü silah yoksa anormaldir.
Atın şu okları önünüze gelene sinir etmeyin beni
Atın şu okları önünüze gelene sinir etmeyin beni
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Olaf o oklar tatar yayına olmazlar. Yaylar içindir onlar. Seninki için daha kısa ve daha kalın oklar var. Komik duruma düşeceksin ama
Birde oklar bende değil Huor ve dartu da. Gerçi nasıl paylaştılar hangisi kaç tane aldı bilemeyeceğim.
Birde oklar bende değil Huor ve dartu da. Gerçi nasıl paylaştılar hangisi kaç tane aldı bilemeyeceğim.
Eskisi ka
Eskisi ka
Vay anam! Benim eşya büyülemeler paralıymış. 20 x2 = 40 gp gitmiş cepten. Hemde 20 GPlik merham gerekiyormuş. Yani özel bir merhem. Ben böyle bir merhemi de almadım şehirden. Kendim yapabilir miyim acaba? Eğer yapabiliyorsam bir gün öncesinden geçici büyülemeye ihtiyacınız olacağını söyleyin ben o gün o merhemi yapmak içinde bir süre çalışayım. yoksa 1 dakika yapılışı süren büyü 5 - 10 dakikaya çıkabilir merhemide yapayım derken.
Seviyem başına 10 dakika büyüleme için gereken merhemölerin fiyatları
Zırh büyüleme
+1 veya 5000 gplik: 10 gp (*1. seviye)
+3 veya 35000 gplik: 50 gp (*2 seviye)
+5 veya 100000 gplik: 100 gp (*3 seviye)
Silah büyüleme (1 silah yada 50 cephane)
+1 veya 10000 gplik: 20 gp (*1 seviye)
Avantajları:
- Daha ucuza büyüleme imkanı
- İstenilen silaha/zırha yapılabilme imkanı (Natural dahil)
- Büyülü alet üstüne de herhangi bir ek maliyet geitrmeden yapılabilmesi
- Yerine göre büyülemenin seçimi (Bane silahlar için özellikle)
Dez avantajları
- Disenchant ile daha kolay yok edilebilirler (Büyülü silahlar en fazla 1d4 round etkisizleşir)
- Süreleri göreceli olarak kısa (Her seviyem için 10 dakika 50 dakika şu anda)
- Her kullnım benim günlük büyülerimden götürüyor (Zırhların yanında *'den sonra gelenler)
Bir dahaki sefere kullnırken 2 kere düşünmemize yol açacak en azından. Ancak kullanılınca da ne kadar etkili olabilceklerini Wulfgarda gördük sanırım. Wulfgar kendi gücüyle de iyi vurmasına rağmen etkiliydi ama kendi gücüyle çok vurmayanlara daha da etkili olacak.
Mesela: sizin "1d8" vuran okllarınız ölülere karşı "1d8+2+2d6".
Bir bakıma iyi oldu çünkü para ödemeseydik herhalde normalden oldukça daha güçlü oluyorduk.
NOT: Olafın sesiz olmak için zırh büyülemesine gerek kalmayacak sanırım. Sessiz olmamız gerektiğinde bu büyüleme sayesinde sessiz olması sağlanabilir.
Olaf sen tatar yayını daha çok kullanacaksan sana başka büyülemeler yapalı ya da sen kendi dülülerini ona göre kullanasana
Seviyem başına 10 dakika büyüleme için gereken merhemölerin fiyatları
Zırh büyüleme
+1 veya 5000 gplik: 10 gp (*1. seviye)
+3 veya 35000 gplik: 50 gp (*2 seviye)
+5 veya 100000 gplik: 100 gp (*3 seviye)
Silah büyüleme (1 silah yada 50 cephane)
+1 veya 10000 gplik: 20 gp (*1 seviye)
Avantajları:
- Daha ucuza büyüleme imkanı
- İstenilen silaha/zırha yapılabilme imkanı (Natural dahil)
- Büyülü alet üstüne de herhangi bir ek maliyet geitrmeden yapılabilmesi
- Yerine göre büyülemenin seçimi (Bane silahlar için özellikle)
Dez avantajları
- Disenchant ile daha kolay yok edilebilirler (Büyülü silahlar en fazla 1d4 round etkisizleşir)
- Süreleri göreceli olarak kısa (Her seviyem için 10 dakika 50 dakika şu anda)
- Her kullnım benim günlük büyülerimden götürüyor (Zırhların yanında *'den sonra gelenler)
Bir dahaki sefere kullnırken 2 kere düşünmemize yol açacak en azından. Ancak kullanılınca da ne kadar etkili olabilceklerini Wulfgarda gördük sanırım. Wulfgar kendi gücüyle de iyi vurmasına rağmen etkiliydi ama kendi gücüyle çok vurmayanlara daha da etkili olacak.
Mesela: sizin "1d8" vuran okllarınız ölülere karşı "1d8+2+2d6".
Bir bakıma iyi oldu çünkü para ödemeseydik herhalde normalden oldukça daha güçlü oluyorduk.
NOT: Olafın sesiz olmak için zırh büyülemesine gerek kalmayacak sanırım. Sessiz olmamız gerektiğinde bu büyüleme sayesinde sessiz olması sağlanabilir.
Olaf sen tatar yayını daha çok kullanacaksan sana başka büyülemeler yapalı ya da sen kendi dülülerini ona göre kullanasana
Eskisi ka
Eskisi ka