Wahşi Batı ......................... muhabbet, yorum...

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar önemli bir şey açıklıyorum oyunla ilgili!

Oyun oynarken herkes RPsini “Spoiler” olarak yani gizlenmiş olarak atsın lütfen! Ben de spoiler olarak atıp üzerine büyük harflerle kimi ilgilendirdiğini yazacağım. Ve kimse kimsenin mesajını okumayacak! :mrgreen: Yani lütfen okumasın. Biliyorum meraktan çatlarsınız, dayanamayıp okumak istersiniz ama inanın ki işin bütün heyecanı kaçar. Ben daha sonra bütün mesajları birleştirip kısım kısım yayınlayacağım Wahşi Batı-Arşiv diye.
Bunu neden istediğimi anladınız değil mi? Diğer elemanın bulunduğun binanın arkasına dolandığını okuduğun zaman sanki bunu bilmiyormuş gibi davranmak imkansıza yakındır. Birbirinizin peşinden gideceksiniz belki, vs. O yüzden dediğim şekilde yapalım! Tabii sizi kontrol edemem ama eğer diğerlerinin RPlerine bakarsanız haksızlık yapmış olacaksınız, hile yapmış olacaksınız. Hileyi oyunun içinde yapalım, dışarısından değil. :schemes:

Code: Select all

Dediğim gibi:
Kendi adımızın yazmadığı mesajları okumuyoruz.
Mesajları “spoiler” olarak atıyoruz
Ben her birinizin oyunlarını word dosyalarına koyup karakterinizin dinlenme dönemlerinde Arşiv başlığı altında yayınlayacağım. Merak eden tüm macerayı oradan kesintisiz olarak okuyabilecek.
Ayrıca muhabbet bölümünde senaryoyu açık edecek bir şey sorarken de aynı “Spoiler” kurallarını uygulayalım.
Lütfen bakmayın arkadaşlar reca ediyorum! :mrgreen:

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yahu aklıma daha güzel bir fikir geldi, biz mesajlarımızı sana tur tur Özel Mesaj olarak atsak, sen onları herkes gönderdikten sonra yayınlayabileceklerini yayınlasan?Mesela bir kavgada:

Ben yollarım.

*Binanın arkasına dolanıyorum.*

O yollar sana:

*Silahımla beklemeye başlıyorum.

Sen oraya koyarsın:

*AtlıAvcı görünürlere yoktu, kovboy sıcakta bekliyordu.*

Ben sana yollarım.Adamı gördüğüm an ateş edeceğim.

O yollar.Anlaşılan gelmeyecek ben gidiyorum.

Sen siteye koyarsın.

*AtlıAvcı arkası dönük kovboya ok atışını yaptı.Kovboy arkasını döndüğünde AtlıAvcı'yı görmüştü.

Ben yollarım sana, bir ok daha attım.

O yollar, hemen saldırdım.

Sen yazarsın siteye:

Kovboy, mezarlıkçıya iş çıkararak öldü!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Evet Edmond söylediğin gayet mantıklı ama özel mesajlarla filan uğraşamam maalesf vaktim çok kısıtlı. Herkes bir zahmet hile yapmasın. :D

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Illyra hoşgeldin. :D

Darkgnome'un karakteriyle ekip olabilirim isterse.
Texas ya da El paso civarı. :D
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

hoşbulduk :-P
Last edited by Illyra on Wed Jun 18, 2008 12:17 am, edited 1 time in total.
Image
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Bir an katılıyım mı diye inanılmaz bir düşünce geçti aklımdan ama aklımdan uçup gitmesi çok kısa sürdü. Neden! Kızılderililer insanlık tarihinin en büyük katliamlarından birisine maruz kaldılar bu oyunun geçtiği zamanlarda. Ve bunun oyununu oynamak bana ters düşer...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Lugtarias wrote:Bir an katılıyım mı diye inanılmaz bir düşünce geçti aklımdan ama aklımdan uçup gitmesi çok kısa sürdü. Neden! Kızılderililer insanlık tarihinin en büyük katliamlarından birisine maruz kaldılar bu oyunun geçtiği zamanlarda. Ve bunun oyununu oynamak bana ters düşer...
burada buna maruz kalmak zorunda değiller ama. bu bizim hayalimiz.
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Lugtarias wrote:Bir an katılıyım mı diye inanılmaz bir düşünce geçti aklımdan ama aklımdan uçup gitmesi çok kısa sürdü. Neden! Kızılderililer insanlık tarihinin en büyük katliamlarından birisine maruz kaldılar bu oyunun geçtiği zamanlarda. Ve bunun oyununu oynamak bana ters düşer...
Lugi burada Amerikan propagandası yapmıyoruz, hayali bir oyun oynuyoruz. Buraya politik mesajlar atmana gerek yok. Bütün dünya biliyor Amerikalıların kızılderilileri katlettiğini vs...

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dwaxer wrote:
Lugi burada Amerikan propagandası yapmıyoruz, hayali bir oyun oynuyoruz. Buraya politik mesajlar atmana gerek yok. Bütün dünya biliyor Amerikalıların kızılderilileri katlettiğini vs...

.

Code: Select all

evet haklısın. bu sadece hayal ve kötü olmak zorunda değil
Image
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

haklısınız tabi ki bu sadece hayal fakat belki bu konuda biraz fazla hassas oluşumdan söyledim düşüncelerimi. size iyi oyunlar...

lütfen kızılderililere iyi davranın :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

merak etme ben onları korumak için oynuorum zaten :wink:
Image
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Bir an aynı şeyi yapmak benimde aklıma gelmedi değil :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond da zaten katledilen atalarının intikamını almak için çabalıyor, karizmatik bir kızılderili olarak :mrgreen:

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ehehe seni de yarı kızılderili yapalım hidalgo filmindeki adam gibi ol :) ( gerçi o adam strider di :-P )
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben çok sabırsızlanıyorum bu oyuna :idea:
Image
Post Reply