Fantastik ırkların karakterik özellikleri .!

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

wow da ırkların tam olarak hangi özelliklerini istiyorsun. mesela silhlar mı, sonra ability mi yoksa hangi ırk la hangi classı oynıyım diye mi soruyosun açabilirsen bewlki yardımcı olabilirim.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Ben sadece ırkların ırkçıl özelliklerini istiyorum.Mesela bir Elf,kibar,kibirli vs dir.Bunun gibi ! ..Bir tauren in nazik olmadığını gerçeği gibi istiyorum.Wow da ki itemleri abilityleri istemiyorum..Amacım karakteri daha iyi tanıyıp rp yapabilmek dediğim gibi buna göre karakteristik özelliklerini istiyorum ırkların
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

drowlar: öldürmekten zevk duyarlar, kendilerini bütün ırklardan üstün görürler.

troller: karakter olarak orclardan pek farkılı değillerdir ama biraz daha zekidirler. savaşa girmekten kaçınmazlar savaş sırasında silahlarından çok pençe ve dişlerine güvenirler. ateşten çok korkarlar.

undead: çok güçlü büyücüler olurlar. her ırkı kontrol edebileceklerini düşünürler zaten ölümsüz oldukları için çok cesurdurlar.

dwarf: kaba ve aksidirler. hiçbir düşmandan korkmazlar. rakliplerini üzerine bodoslama atlayıp ikiye yarmak en büyük zevkleridir. çok dayanıklı bir ırktır.

tauren: kendi ırkdaşları da dahil olmak üzere kimseye acımaz ve önüne geleni öldürür. yakıp yıkmak en büyük zevkidir.

insan: bu anlatmama fazla gerek yok ama yine de bişeyler söliyim. en önemli özellikleri kendi ırkdaşlarına savaş açabilen tek iyi ırk olmalarıdır.

ogre: iki metrelik boyları ve düzgün kasları sayesinde eline kesici alet geçirmiş bir ogre çok tehlikeli olabilir. ama ogrelerin zayıf noktası düşmanın gücünü düşünnmeden hareklete geçmeleri ve organize olamamalarıdır.

orclar: eminim artık insanlar kadar iyi tanıyorsundur. ortalam 70 yıl ömürleri vardır.takım oyunu yapmaktan ve detaylı savaş stratejileri kurmaktan pek hoşlanmazlar. sevmedikleri ırklara nedensiz saldırabilirler.

(gerçi wow da yok ama)
buçukluklar: insan çocukları gibi görünürler aralarından çok iyi savaşçılar pek çımaz ama usta hırsızlardır. iyi ve neşeli bir ırktır.

kısa kısa hepsinin üstünden geçmeye çalıştım umarım azda olsa aklında bir fikir oluşmuştur. bunların dışında özellikle sormak istediğin bir ırk yada class varsa özelden ulaş. :D
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Evet aklımda bir fikir oluştu.Fakat bunlar çok az yine de..Yane bir drow un kendini beğenmiş olduğunu,trollerin zeki olduklarını,undeadların cesur olduklarını vs anlıyorum.Beni dediğim gibi sadece karakteristik özellikleri ilgilendiriyor..İlla wow olmak zorunda değil ama zaten diğerlerini ayrıntılı olarak açıklayan yerler var..
Lord_Arande
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Arande »

orc : dünya üzerindeki en onurlu yaratıklardır. Onurluca yapılan bir savaşta mağlup edemiyecek rakipleri yoktur. Ã?ığlıklarıyla ünlüdürler.

undead : Büyü ve düzenbazlık üzerinde büyük güçleri vardır. Savaştan korkmazlar ve düşmanlarına verdikleri korkuyla savaşırlar (ölümsüz olmalarından gelen bir sonuç)

tauren : Kendilerini doğaya adamışlardır. Kendilerine yapılan bir iyiliği asla unutmazlar ve yaratılmış olanlar içinde en asilleridir. Fakat kendilerine yapılan bir kötülüğü de unutmadıkları için kindardırlar.

troll : Savaştan korkmayan bu ırk zayıf ve kaslı bi vücuda sahiptir. Boyları ve dişleri uzundur. İyileştirme büyülerinde ustadırlar. Savaşta açılan yaralarını hızlı kapatmalarıyla düşmanlarını piskolojik oalrak yıkarlar.

Bu horde için :) istersen diğerlerini de yazabilirm :)
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Çok garip bi durum, herkes karakteristik özelliklerini yazmış zaten, bize bir örnek verirsen ne istediğini anlayabiliriz.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

sen fazla wow ırklarına bakma fantastik edebiyat konusunda sana kazandırabileceği pek bişey olmamasının yanısıra yani fantezi için bu lafı kullanmak ne kadar doğrudur bilmiyorum ama saçma ve abartılar yani pardon ama nerde undeadlerin örgütlendiği görülmüş yani (vampirler dışında) çoğunun beyni bile yok! (et va kandan bahsetmiyorum bile)
Post Reply