Kardeşlik (Sohbet ve Yorumlar)
Büyülü eşyaları Identify ettiğinizi varsayıyorum. 100 gp. malzeme parasını düştüm.
Parşömen ve şurupları skill checkler sayesinde anladınız. Diğer zırh, silah, eşya satıldıktan sonraki durum:
5600 gp.
Yakuttan oyulmuş Faerun'un kötü tanrılarının sembolleri. 300 gp.
Büyülü bıçak: Dagger +1 (2.302 gp.)
Büyülü 3 adet ok: Arrows of Orc Slaying +1 (240 gp.) Darthu
Büyülü mercek: Lens of Detection (+5 Search & +5 Survival when tracking) 3.500 gp.
Büyülü ayakkabı aparatı: Slippers of spider climbing (Günde 10dk. duvarda yürüyebilme özelliği veriyor) 4.800 gp.
Chakram +1 (2.305 gp.)
Kevrin
Büyülü şurup: Potion of Cure Light Wounds
Shan
Büyülü şurup: Potion of Undetectable Alignment
Fembrys
Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.) Huor
Büyülü Parşömen: Scroll of Restoration
Lady Arthas
Büyülü ağır gürz: Heavy Mace +1 (2.312 gp.)
Büyülü Ağır plaka zırh: Full PLate +1 (3.650 gp.)
Büyülü ağır çelik kalkan: Heavy Steel Shield +1 (2.170 gp.)
Büyülü kolye: Periapt of Wisdom +2 (4.000 gp)
Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.) Wulfgar
Mhair:
Büyülü deri zırh: Leather Armor +1(2.160 gp) Huor
Büyülü mızrak Longspear +1 (2.305 gp.) Wulfgar
Büyülü kemer: Belt of Giant Strength +2 (4.000 gp.) Wulfgar
Büyülü yüzük: Ring of Protection +1 (2.000 gp.)
Büyülü kolye: Amulet of Natural Armor +1 (2.000 gp.) Huor
3 adet şurup: Potion of cure moderate wounds
Parşömen ve şurupları skill checkler sayesinde anladınız. Diğer zırh, silah, eşya satıldıktan sonraki durum:
5600 gp.
Yakuttan oyulmuş Faerun'un kötü tanrılarının sembolleri. 300 gp.
Büyülü bıçak: Dagger +1 (2.302 gp.)
Büyülü 3 adet ok: Arrows of Orc Slaying +1 (240 gp.) Darthu
Büyülü mercek: Lens of Detection (+5 Search & +5 Survival when tracking) 3.500 gp.
Büyülü ayakkabı aparatı: Slippers of spider climbing (Günde 10dk. duvarda yürüyebilme özelliği veriyor) 4.800 gp.
Chakram +1 (2.305 gp.)
Kevrin
Büyülü şurup: Potion of Cure Light Wounds
Shan
Büyülü şurup: Potion of Undetectable Alignment
Fembrys
Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.) Huor
Lady Arthas
Büyülü ağır gürz: Heavy Mace +1 (2.312 gp.)
Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.) Wulfgar
Mhair:
Büyülü deri zırh: Leather Armor +1(2.160 gp) Huor
Büyülü mızrak Longspear +1 (2.305 gp.) Wulfgar
Büyülü kemer: Belt of Giant Strength +2 (4.000 gp.) Wulfgar
Büyülü yüzük: Ring of Protection +1 (2.000 gp.)
Büyülü kolye: Amulet of Natural Armor +1 (2.000 gp.) Huor
3 adet şurup: Potion of cure moderate wounds
Last edited by devrimk on Tue Jun 10, 2008 5:26 pm, edited 1 time in total.
Ben şunlara göz koydum:
Büyülü mızrak Longspear +1 (2.305 gp.) Benden başka kullanan olmaz herhalde.
Büyülü kemer: Belt of Giant Strength +2 (4.000 gp.) Bu çok gerekli değil isteyen olursa verebilirim. Olaf alırsa belki yakın dövüşte daha iyi olabilir.
Birde Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.) olabilir. Malum will savim berbat.
Büyülü mızrak Longspear +1 (2.305 gp.) Benden başka kullanan olmaz herhalde.
Büyülü kemer: Belt of Giant Strength +2 (4.000 gp.) Bu çok gerekli değil isteyen olursa verebilirim. Olaf alırsa belki yakın dövüşte daha iyi olabilir.
Birde Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.) olabilir. Malum will savim berbat.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Büyülü kolye: Amulet of Natural Armor +1 (2.000 gp.)
Büyülü deri zırh: Leather Armor +1(2.160 gp)
Büyülü Pelerin: Cloak of Resistance +1 (1.000 gp.)
Sanırım bu üçü bana yetecektir
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Huor'da Chain Shirt +1 var Leather Armor +1'u ne yapıcan? satalım gitsin.Edmond wrote:Büyülü kolye: Amulet of Natural Armor +1 (2.000 gp.)
Edmond bu arada:
Wand Cure light Wounds x50 varmış sende?
Ne cimriymişsin kime saklıyosun?
Kalanlarda o wand sayesinde iyileştirin bari.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Ben Wand'ı şimdi farkettim, cimriliğimden değil, genelde ilk düşen ben olduğum için, kullanamıyordum 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Arkadaşlar büyülü lens ve duvara tırmanma aparatını neden almadınız? Düz duvarlara ben mi tırmanacağım bu göbekli halimle?
şurupları da siz alın bence.
Büyülü kolye: Periapt of Wisdom +2 zaten bende var bir tane; şimdi bunu da alsam üst üste binmez değil mi bunlar?
Geriye kalanlardan Benim almak istediklerim ise:
Büyülü yüzük: Ring of Protection +1
Büyülü ağır gürz: Heavy Mace +1
Lady Arthas’ın zırhlarını alasım yok, ne de olsa bayan kesimlerine sahiptir şimdi onlar.
Onun yerine kendi Chain Shirt +1 zırhıma “Silent Moves” special ability (+5 compt. Bonus Move Silently: 3750gp) ve Darkwood Shield +1’ime “Fortification, light” (%25chance: negates Critical & sneak att: 1257gp) yüklettirmek istiyorum. Mümkünse tabii. 
Bendeki Cure light Wounds wand tükendi mi? (30 charge filan vardı)
Arkadaşlarım, bence satılan malzemelerden elde ettiğimiz parayla Cure Moderate Wounds (4500gp) hatta para yeterse Cure Serious Wounds (11500gp) Wand alalım bir adet. Artık malumunuz light kesmiyor sizi.
Ayrıca son para durumuna bakarak çeşitli scrollar filan almak isterim ama henüz Mark'ın sesi çıkmadı; gelsin, aslan payını isteyeceğine eminim.
.
Arkadaşlar büyülü lens ve duvara tırmanma aparatını neden almadınız? Düz duvarlara ben mi tırmanacağım bu göbekli halimle?
şurupları da siz alın bence.
Büyülü kolye: Periapt of Wisdom +2 zaten bende var bir tane; şimdi bunu da alsam üst üste binmez değil mi bunlar?
Geriye kalanlardan Benim almak istediklerim ise:
Büyülü yüzük: Ring of Protection +1
Büyülü ağır gürz: Heavy Mace +1
Lady Arthas’ın zırhlarını alasım yok, ne de olsa bayan kesimlerine sahiptir şimdi onlar.
Bendeki Cure light Wounds wand tükendi mi? (30 charge filan vardı)
Arkadaşlarım, bence satılan malzemelerden elde ettiğimiz parayla Cure Moderate Wounds (4500gp) hatta para yeterse Cure Serious Wounds (11500gp) Wand alalım bir adet. Artık malumunuz light kesmiyor sizi.
Ayrıca son para durumuna bakarak çeşitli scrollar filan almak isterim ama henüz Mark'ın sesi çıkmadı; gelsin, aslan payını isteyeceğine eminim.
.
Bunlar bence Darthu'ya uygun.
Yenendithas'da yüzükle bıçağı alır.
Olaf bunu da alsın Büyülü Parşömen: Scroll of Restoration başkası kullanamıyor galiba.
serious 11500gp bunu alacak para yok sanırım.
Ben masterwork spearı yarı fiyatına sattım bu arada.
cure moderate wounds şurup: birini ben alıyorum o zaman.
bunları satacağız.
Bunlar bence Darthu'ya uygun.
Yenendithas'da yüzükle bıçağı alır.
Olaf bunu da alsın Büyülü Parşömen: Scroll of Restoration başkası kullanamıyor galiba.
serious 11500gp bunu alacak para yok sanırım.
cure moderate wounds şurup: birini ben alıyorum o zaman.
bunları satacağız.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Tamam yüzüğü Yenendithas alsın ama bıçağı da satalım bence; kim hançer kullanacak ki 40 ylda bir Yenendit'in rakibe bıçakla saldırması olacak şey mi?
Bir de arkadaşlar ucuz fiyata +1 gereçlerinize hoş modifikasyonlar yapılıyor bildiğim kadarıyla; değerlendirmenizi tavsiye ederim.
örneğin armorunuza; Shadow, silent move, Glamered, fortification-L filan 3750gp.
.
Tamam yüzüğü Yenendithas alsın ama bıçağı da satalım bence; kim hançer kullanacak ki 40 ylda bir Yenendit'in rakibe bıçakla saldırması olacak şey mi?
Bir de arkadaşlar ucuz fiyata +1 gereçlerinize hoş modifikasyonlar yapılıyor bildiğim kadarıyla; değerlendirmenizi tavsiye ederim.
.
Ben artık Dragon Disciple sınıfı alabiliyorum, can zarı onun 12
Yani artık eskisinin iki katı kadar can kazanacağım her seviyemde
Ve eğer iki kez seviye atlarsak, +2 STR kazanıyorum
İlk atladığımızda ise +1 Natural Armor
Aşacağım kendimi 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya ben senin yüzüğü istediğini görmemişim pardon.dwaxer wrote:.
Bir de arkadaşlar ucuz fiyata +1 gereçlerinize hoş modifikasyonlar yapılıyor bildiğim kadarıyla; değerlendirmenizi tavsiye ederim.örneğin armorunuza; Shadow, silent move, Glamered, fortification-L filan 3750gp.
.
Sen al yüzüğü, Yenen gizlenebiliyor nasılsa.
Ben zırhı +1 yapamadım daha.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
.
Devrimk;
şimdi ben karakteri hazırlayıp attım ama kafam durdu biraz o yüzden sormam lazım: Benim karakteri Wis:18(+4) gösteriyorum, bu (wis:+2) büyülü kolye olmadan ki hali değil mi? Aslında Wis:20(+5) mi gözükmesi lazım? Bir de Will Save de değişir öyle olursa. Olmasa bile ben onu Wis:16+2(+4) (kolye:+2) şeklinde göstereyim de kafam karışmasın. Redblade'i açtım (tabii ability eklemedim) baktım her dört levelde bir eklenen abilty bonus hanesine wisdom yazmamışım, boş bırakmışım; yazınca da hesaplar karışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam o bonusu wisdom için kullanmıştık, yükselenden fazla puan harcamamak için. Bilgeliğimden şüpheye düştüm.
.
Devrimk;
şimdi ben karakteri hazırlayıp attım ama kafam durdu biraz o yüzden sormam lazım: Benim karakteri Wis:18(+4) gösteriyorum, bu (wis:+2) büyülü kolye olmadan ki hali değil mi? Aslında Wis:20(+5) mi gözükmesi lazım? Bir de Will Save de değişir öyle olursa. Olmasa bile ben onu Wis:16+2(+4) (kolye:+2) şeklinde göstereyim de kafam karışmasın. Redblade'i açtım (tabii ability eklemedim) baktım her dört levelde bir eklenen abilty bonus hanesine wisdom yazmamışım, boş bırakmışım; yazınca da hesaplar karışıyor. Yanlış hatırlamıyorsam o bonusu wisdom için kullanmıştık, yükselenden fazla puan harcamamak için. Bilgeliğimden şüpheye düştüm.
.
Arkadaşlar, bekleyin ben geliyorum ve derdinize derman olacağım. RP'deki Benjamin benim ve kendisi bir Artificier (Tercümesi: Büyülü alet yapan hin tüccar). Almayın öyle pahalıdan. Toprağımın büyülü eşyaya ihtiyacı olmuş ben tabiiki indirim yapacağım($). Bir kaç gün isteyin siz adamdan (haftanın her günü çalışılmazki değil mi?) o sırada sizin büyülüleri çıkartırım meydana.
Hem zaten yolda da çıkartabileceğim sanırım. Devrimk olur derse uyurken bile hazırlamanın yolunu buldum
(€)
$ : Abartı şeyler istemeyin benden başından söyleyeyim.
€ : Homonculus: Dedicated wright (İtem creation (Su))
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Burayadamı geldin?Darkgnome wrote:Arkadaşlar, bekleyin ben geliyorum ve derdinize derman olacağım. RP'deki Benjamin benim ve kendisi bir Artificier (Tercümesi: Büyülü alet yapan hin tüccar). Almayın öyle pahalıdan. Toprağımın büyülü eşyaya ihtiyacı olmuş ben tabiiki indirim yapacağım($). Bir kaç gün isteyin siz adamdan (haftanın her günü çalışılmazki değil mi?) o sırada sizin büyülüleri çıkartırım meydana.Hem zaten yolda da çıkartabileceğim sanırım. Devrimk olur derse uyurken bile hazırlamanın yolunu buldum
(€)
Neyse aramı iyi tutayımda güzel büyülü eşyalar yaparsın bana.
Hoşgeldin sefalar getirdin.
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe: