oyuncu+dm arıyorum...

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
Judge
Kullanıcı
Kullanıcı

oyuncu+dm arıyorum...

Post by Judge »

Selamlar...

Oyuncu ve Dm arıyorum, istanbul'dayım. WOD, D&D oynadım bolca. Genelde Hunter ve Lance senaryoları seviyorum. WOD storyteller'ıyım. (ama oyun oynatmak için fazlasıyla ikna edilmem gerek. Uzun zamandır oynatmıyorum da...) Devam eden bir oyuna katılmak sorun olmaz. Uzun süreli oyunlara istekli arkadaşlara duyurulur.
Sacreneous
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sacreneous »

Olabilir. İstanbul'un neresinde ve ne sıklıkta oluyor? şöyle bir genel bilgi alabilir miyim?
Judge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Judge »

ben beylikdüzünde oturuyorum. ama frp için her yere gelirim =) Ne sıklıkta olacağı grup toplanınca kararlaştırılır sanırım. bana haftada bir iki uyar.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Judge wrote:ben beylikdüzünde oturuyorum. ama frp için her yere gelirim =) Ne sıklıkta olacağı grup toplanınca kararlaştırılır sanırım. bana haftada bir iki uyar.
Aha aha Beylikdüzü mü dedin ? Vay canına benden başka Beylikdüzü'nde oturanda varmış.şansımız yaver giderse Hilmi (Yeminer)'den isteriz o bize oynatır tabi arasıra bu başlıklara da bakıyorsa ve de şanslıysak.

Not:Her yere senin ismini sıkıştırıyorum Yeminer ama kusura bakmıyorsun değil mi ? Dm dediğin böyle olur :P (Görgüsüzlük işte )
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bu yakınlarda yok mu hiç oyun oynatmak isteyen dm ?
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply