En iyi yaptığınız şey...
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

benden hoşlanan ama benim hoşlanmadığım kızlar karşısında (evet çok var) çok iyi salak ayağına yatarım. gören harbiden salak sanır. 
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
lightflarer
- Kullanıcı

en gerfin ortamları yumuşatabilir, en sakin ortamları kaosa sürükleyebilirim, kimse ne olduğunu anlamaz, abuk sabuk okul karşıtı her hareketin asıl fikri benden çıkar (artık bıraktım o işleri gerçi), sevgilimi kendimden sadece tek bir sözle ayırabilirim
, dahası futbol oynarken en zor pozisyonlardan müthiş goller atıp en olay pozisyonları rahatlıkla kaçırabilirm (gerçi artık affetmiyorum ama) , kum torbasıyla güreşebilirim, gerekli gereksiz herşeyin koleksiyonunu yapabilrm
Sanırım son Aşk İlanımla, evet, Aşk İlanı'nda üstüme yok diyebilirim 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

En iyi yaptığım şeylerde benden daha iyi olanların oldukça fazla olduğunu bildiğimden buraya yazmak istemiyorum. Ama uzun zaman önce bırakmışta olsam sanırım masatenisini iyi oynarım. Yanında mesleğimi elimden geldiğince iyi yaparım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Super agaca tirmanirim. (Maymundan geldigimizin kanitiyim adeta
) Cok hizli ve uzun sure kosabilirim. (Henuz bir yararini görmus degilim ama olsun.) Sevdigim oyunlarin, kitaplarin ya da severek ugrastigim herhangi birseyin basinda dunyayla baglantim kopmus halde gunlerce kalabilirim. Cok iyi sarhos olurum. (Cok kolay mi deseydim acaba
) Cok hizli temizlik yaparim, ögrenci evinde kendimi bu konuda cok gelistirdim
Böyle iste...
-
DanteAngelo
- Kullanıcı

:schemes:
:plotting:
:evillaugh:

Birçok moda girebilirim ^^ Bazen şeytanın ta kendisi bazen meleğin önde gideni , bazen aptal bazen einstein , bazen kurnaz bazen saf. ve inandırıcılık konusunda kendime güvenirim.
:plotting:
:evillaugh:
Birçok moda girebilirim ^^ Bazen şeytanın ta kendisi bazen meleğin önde gideni , bazen aptal bazen einstein , bazen kurnaz bazen saf. ve inandırıcılık konusunda kendime güvenirim.
As You're Ending, I'm About To Begin. My Strength Is Pain And I Will Never Give In. I Tell You Now I'm The One To Survive. You'll Never Break My Faith Or My Stride. I'll Have You Choke On Your Own Demise. I Make The Angel Scream and The Devil Cry
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

o zamanlar baya büyük olaydı bu tabiLord_Feanor wrote:22 saat WoW oynayıp 23 lvl oldum
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar