Warcraft Dünyası?!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

strongarph wrote:

arkadasım saglam sallammısın sen 5 kişyle 40 kişi karsı koy ben sana 6 tane 70 char olan acc belesten vercem lol guldurme benı o 5 kişi gitsin illidanı kessin bare 40 kişiye kafa tutuyırsa lol
Pre-BC, Amerika Dalaran Serveri, Tier 2.5 ekipman, level 60 warrior, hunter, druid, mage, rogue. Swift Retribution (2. en iyi server guild'iydi Cenarion Circle'dan Dalaran'a geçtik PvP sırası beklememek için)

Istemem senin level 70 karakterlerini kalsın (lol)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Rp yok diyen arkadaşlara sesleniyorum,
Az da olsa oluyor.
Hemen şu bi tane kocaman İnsna şehri var onun dibindeki dandik insan kasabasında iki gnomeun (sevgilinin) knouşmaları sırasında size sataşmalarına karşılık veriyorsunuz.
Veya Lordundan demin bir quest alan birisinin boyun eğmesini izliyor.
Olmadı nazik bir magein sizi insan şehrinden Exador a götürmesi sonucu oluşan acayipliği (level 12 dranei görevleri yapan level 10 insan) şaşkın şaşkın dinleyen draneiler gibi bir sürü değişik şey...
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Sims'in bile oynanabilirliği online oyunlarınkinden daha iyidir bence bunu aklından çıkarma en azından arkadaşlarınla iyi geçinip sevgilini yalnız bırakmak istemiyosan (olduunu varsayıyorum :P )
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

lightflarer wrote:Sims'in bile oynanabilirliği online oyunlarınkinden daha iyidir bence bunu aklından çıkarma en azından arkadaşlarınla iyi geçinip sevgilini yalnız bırakmak istemiyosan (olduunu varsayıyorum :P )
eğer sims in dünya daki en aşmış oynanabilirliğe sahip oyunların başında geldiği düşünülürse, dediğin gayet doğru ama vurgu yanlış olmuş :D

ayrıca üç yıldır wow oynayan biri olarak arkadaşlarımla iyi geçinip sevgilimi de(oyunda da) yalnız bırakmadığımı belirtmek isterim. :clap:
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Lord_Feanor wrote:
lightflarer wrote:Sims'in bile oynanabilirliği online oyunlarınkinden daha iyidir bence bunu aklından çıkarma en azından arkadaşlarınla iyi geçinip sevgilini yalnız bırakmak istemiyosan (olduunu varsayıyorum :P )
eğer sims in dünya daki en aşmış oynanabilirliğe sahip oyunların başında geldiği düşünülürse, dediğin gayet doğru ama vurgu yanlış olmuş :D

ayrıca üç yıldır wow oynayan biri olarak arkadaşlarımla iyi geçinip sevgilimi de(oyunda da) yalnız bırakmadığımı belirtmek isterim. :clap:
sims bence 2 gün oynandıktan sonra sıkan bir oyun, herkes de aynısını diyo, ev yapıyosun sonra öyle kalıyosun hoş değil, para kazanmaya çalışıp yaşam mücadelesi vermektense bg2 oynarım daha iyi

ben 1 hafta falan oynamıştım bi kere sevgilim küstü falan (gerçi daha sonra ayrıldık ama olsun :D ) barışmak için çok kastım yani çok rahatsızlık veren bi oyun ayrıca tüm serverlar karambol olmuş zevkli diil yani. Sinir krizlerinden ve alınan kilolardan bahsetmiyorum bile
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

lightflarer wrote:
Lord_Feanor wrote:

sims bence 2 gün oynandıktan sonra sıkan bir oyun, herkes de aynısını diyo, ev yapıyosun sonra öyle kalıyosun hoş değil, para kazanmaya çalışıp yaşam mücadelesi vermektense bg2 oynarım daha iyi

ben 1 hafta falan oynamıştım bi kere sevgilim küstü falan (gerçi daha sonra ayrıldık ama olsun :D ) barışmak için çok kastım yani çok rahatsızlık veren bi oyun ayrıca tüm serverlar karambol olmuş zevkli diil yani. Sinir krizlerinden ve alınan kilolardan bahsetmiyorum bile
abi bi hafta oynarsan hiçbişey anlamazsn tabi oyundan :D
sims kız oyunu zaten :roll: :D ama oynanabilirliği tartışılmaz ki onu yazan adamın yeni oyunu spore oyuncuya tanrı gibi bişey olma şansı veriyormuş.. düşün artık :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Post Reply