Age of Conan

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Age of Conan

Post by Raistlin »

Bir grup arkadas Avrupa PvP-RP serverinda baslayacagiz

İlk server ismi tercihimiz: Turan
Alternatif: Cimmeria

İlk ana amacımız PvP ve siege olacak (tabii alirken)
Büyük ihtimalle hepimiz farkli silahlar kullanan ve farkli buildleri olan barbarlar acacagiz (butun ihtimalleri gormek icin) ama her irktan her classtan kisiyi aramiza bekleriz.

İlgilenen varsa guild ismi, officer isimleri belli olunca burda belirtirim.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Sanırım başlıkta yeterince açıklamamışım, benimle yanlış konuda iletişime geçenler oldu.

AGE OF CONAN
MMORPG PC Oyunu'nu oynayan arkadaşlarla iletişime geçmek için açılmıştır bu başlık

Eğer Avrupa serverlarında oynayacak olursanız biraraya toplanabiliriz.

Server: Aquilonia (RP-PVP)
Guild: Slayers
Officer: Kuthul
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Ozan'ın(dragonfire)oyununu benim pcm'de denedim kurup ama karakter bile açamadım çünkü grafikler kaldırmadı ama süper görünüyodu..Dragonfire oynuyo deli gibi söylim.(Bende istiyorum ama anca FF8 oynıcaz şimdilik..)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Level dergisinde okudum bu oyunu.Baya güzel anlatmışlar, açıklamışlar ama o nasıl bir sistem gereksinimidir öyle, maşşallah yani. 512 Mb ekran kartı, 2 Gb ram, anakart aklımda kalmamış ama off off cidden.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Evet çok yüksek sistem gereksinimleri var. Arkadaşlar para verip oynayamadılar. :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Conan'ı çok sevdiğimden oyuna bakmıştım ama büyüsü o kadar da fazla olmayan bir dünyada çeşitliliği sağlayabileceklerini düşünmedim. Ayrıca oügame ve rappelz denen ellerinden kurtulduktan sonra bu oyuna başlamak bana biraz ürkütücü geliyor.

1. Oyunda amacın nedir?
2. Oyunda en zevkli ve farklı olay nedir?
3. Oyunun bağımlılaştırma özelliği var mıdır?
6. Seviye sistemi diğer oyunlardaki kadar ön plandamıdır? Yani 12 yaşında sürekli bu oyunu oynayan biri seviyesi yüksek diye bize sürekli dayak atacakmıdır?
7. Oyun gerçekten Conan gibi hissetirecek bir yapıda mıdır? Yoksa Sadece Conan'daki adamları alıp yine diğer MMORPG'ler gibi bir oyunmu yapmışlardır.
8.Oyunda savaşma ve gelişme dışı yapabileceğimiz neler vardır. Bir şeyler üretme olayı varmıdır.
9. Oyunda yandaş hayvan, binek, zindan, ... gibi girdiler ne kadar etkindir?
10. O yollarda otlayan canavarları anlamsızca kesme gibi bir oyunmu yoksa şehirleriyle, havasıyla ve savaş dışı yollarda da gelişimiyle bir Ultra Ultima-online mıdır?
11. Sizin loncanın amacı ve beklentileri nedir?
12. Güçlenme mi, Paylaşımcılık mı yoksa destek olmak mı ön plandadır?

En önemlisi 3. sorudur. Çok fazla ilgilenmek istemiyorum bu tip oyunlarla. Haftada bir kaç saat eğer havamda olursam.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Oyunu pazarlamak için açmamıştım aslında başlığı ama senin hatrına şimdiye kadarki izlenimlerimi paylaşabilirim :) (Cimmerian Barbarian level 49a kadar oynadım henüz, 80 max level. Yeni bilgisayar almaya karar verdim dayanamadım :P)

1. Oyunda amacın nedir?
Aslında bu tamamen oyuncuya bağlı. İster raider olmaya karar verirsin dungeonları keşfedersin guildlarla, istersen etrafta milleti gank edersin, istersen battlegroun yaparsın, istersen hikayeyi takip edersin. Amaç senin amacın.

2. Oyunda en zevkli ve farklı olay nedir?
Fatality çekmek, karanlık umutsuz atmosfer, vahşi gaddar setting. Antik yunan, mısır tarzı bu dünyayla benzeşen medeniyetler, şehirler, ortamlar. Adam gibi oyuncular, faction yok, herkes birbirine dalabilir hatta başka biriyle dövüşürken yakından geçenler de savrulan kılıçlardan hasar alabiliyor. Bütün classlar solo takılabilir (healerlar dahil). Conan dünyasında priestler bile kalkan balyozla geziyor. İlginç classlar var, greatswordla dalan demona dönüşen büyücüler, greatswordla sneak attack yapan rogue barbarlar, süper combo hareketler, düşmanı yere yıkan geri fırlatan kombolar. İleride guildlerin kaleler kurup birbirini siege etmesi, yıkması vs. vs. var bir sürü şey ve aaaaa bu şu oyunda da vardı yeni değilki bu demeyin bana, ben aklıma gelenleri sıraladım sadece :P

3. Oyunun bağımlılaştırma özelliği var mıdır?
Bilemiyorum ben geceleri işten dönünce giriyorum arada. Elin ayağım titremiyo, bu biraz insanın kendisiyle alakalı :P

6. Seviye sistemi diğer oyunlardaki kadar ön plandamıdır? Yani 12 yaşında sürekli bu oyunu oynayan biri seviyesi yüksek diye bize sürekli dayak atacakmıdır?
Oyun 18+
Levelın üzerine giyebildiğin ekipmandan başka bir anlamı yok PvP'de. Gidip 20 level üstündeki bir adamı kesebilirsin eğer ekipmanlar arasında çok fark yoksa ve sen biraz yetenekliysen.

7. Oyun gerçekten Conan gibi hissetirecek bir yapıda mıdır? Yoksa Sadece Conan'daki adamları alıp yine diğer MMORPG'ler gibi bir oyunmu yapmışlardır.
Ben çok beğendim, her yer kan ceset ölüm hastalık. Cimmeriaya girdiğin zaman ölü yığınlarından tepeler olmuş artık. Kesilmiş Vanir kafaları spearların ucunda duruyor. Dere ölüler yüzünden hastalık taşımaya başlamış. Stygia'da mısırlı benzeri stygialılar dar sokaklarda bir şeyler satıyor. Hanlarında zevk köleler ve fahişeler dansediyor. Aquiloniada aristokratlar, noble district, dev beyaz mermer yapılar, zenginlik. Ortamlar harika (eğer bilgisayarınız yetiyorsa :P)

8.Oyunda savaşma ve gelişme dışı yapabileceğimiz neler vardır. Bir şeyler üretme olayı varmıdır.
Sanırım 6 tane gathering, 6 tane crafting skilli var. Herkes herşeyi gather edebiliyor ama 2 tane crafting seçebiliyor.

9. Oyunda yandaş hayvan, binek, zindan, ... gibi girdiler ne kadar etkindir?
Mamur, gergedan, zilyon çeşit at, necromancerda zilyon çeşit zombie,skeleton,ghast,abominationimsi bisiler, demonologistte demon companion var (succubus ya da incubus) Binek üzerinde savaşabiiyorsunuz ve bineğiniz de saldırabiliyor (charge, trample, stomp vs. vs.) İlerde binek deve gelecekmiş bir de

10. O yollarda otlayan canavarları anlamsızca kesme gibi bir oyunmu yoksa şehirleriyle, havasıyla ve savaş dışı yollarda da gelişimiyle bir Ultra Ultima-online mıdır?
Bakınız 7

11. Sizin loncanın amacı ve beklentileri nedir?
4-5 senelik büyük bir türk guildi ile birleştik yaklaşık 50-60 kişi civarındayız. şu anda birinci planda level almak, ikinci planda kale kurmak var amaç olarak. İleride pvp ve pveciler ortaya çıkar.

12. Güçlenme mi, Paylaşımcılık mı yoksa destek olmak mı ön plandadır?
O biraz sana kalmış ama büyük bir guilde dahil olmadan ve bir guild şehri olmadan oyunun bir çok özelliğini kaçırabilirsin.

DIP NOT: Almayı planlayanlara, oyun henüz yeni olduğundan buglı ve inanılmaz bir sistem istiyor. Demedi demeyin
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

bir nasa bilgisayarına sahip şanslı azınlıktan biri olmam sayesinde yakın zamanda başlayacağım oyun :D
Levelın üzerine giyebildiğin ekipmandan başka bir anlamı yok PvP'de. Gidip 20 level üstündeki bir adamı kesebilirsin eğer ekipmanlar arasında çok fark yoksa ve sen biraz yetenekliysen.
BAK BU ÇOK İYİYMİş :evil: :evil:
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimdi kendime sorum ise şu. Ben neden 3. sorudan 6. soruya atlamışım? :D

Neyse zaten oyun benim ağzımın suyunu akıttı. Bunun bir girdisi de sanırım bu gün alışveriş merkezinde oyunun afişini görmem oldu. Conan amca sizi istiyor diye bir bakış vardı. Sevgilime dedim "Bak Conan", karşılık olarak söylediklerine kızdım "Saygısızlık etme conan amcama" dedim ama sonra geçti. Acı ama gerçek ben sevgilimi Conan'dan daha çok seviyorum!

Oyunu almayı ve alır almaz hemen sizin yanınıza "Abi, abi! Benide alırmısınız aranıza?" edalarıyla girmeyi düşünüyorum. şimdi olmasa da bir barbarın barbar karakterinin yanında olacağım. Ama ben bir çılgınlık yaparak sadece büyülü alet yapan ve satan bir karakter yapmak istiyorum mümkünmüdür? :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Oynayanların oynayıp bir yorum yapması benim için tek ümit verici olay, böyle bir donanım ile kendim için.O yüzden Age of Conan başlığından yorumlarınızı esirgemeyin özellikle ded oynayanlar.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:şimdi kendime sorum ise şu. Ben neden 3. sorudan 6. soruya atlamışım? :D

Neyse zaten oyun benim ağzımın suyunu akıttı. Bunun bir girdisi de sanırım bu gün alışveriş merkezinde oyunun afişini görmem oldu. Conan amca sizi istiyor diye bir bakış vardı. Sevgilime dedim "Bak Conan", karşılık olarak söylediklerine kızdım "Saygısızlık etme conan amcama" dedim ama sonra geçti. Acı ama gerçek ben sevgilimi Conan'dan daha çok seviyorum!

Oyunu almayı ve alır almaz hemen sizin yanınıza "Abi, abi! Benide alırmısınız aranıza?" edalarıyla girmeyi düşünüyorum. şimdi olmasa da bir barbarın barbar karakterinin yanında olacağım. Ama ben bir çılgınlık yaparak sadece büyülü alet yapan ve satan bir karakter yapmak istiyorum mümkünmüdür? :D
Oyunun evrenini bilmem ama, barbar yap, str gibi şeyleri (artık ne varsa) düşük ver :D Karizma gibi şeyleri (var mı bilmem, yoksa INT :D ) son yap.Git büyülü eşya sat :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Vallahi benimde ağzımın suyu aktı :-o Adamlar harika yapmış yahu!

Benim bilgisayar ucu ucuna yetiyo :D 512 ekran kartı 2GB ram hehehee :P Alsam mı acabaaaa :roll:
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim bu oynu almak için, yaklaşık 700-800 milyon bayılmam gerek, malum, bilgisayar kaldırmaz :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sen buraya gel 150-200'e ayarlarız :P Hemde üzerine ekleme değil en baştan. Demek istediğim 1GB ram daha almak yerine elindekini atıp direkt 2lik alarak yaparım! :D
Image
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ben başlamıştım ama zamansızlık ve oyunun bitmek bilmeyen sorunları yüzünden soğudum. Major 1-2 patch gelsin bende işleri bir hal yoluna koyayim warhammer çıkmamış olursa oynamaya devam edicem.
şimdilik fury de starwars ve wow dan arkadaşlarla oynuyor(dum) Hilal city kurultu t2 binalar kasılıyor. Siege şn üzüntü verici olması ise ayrı bir mesele.
Guild Invadoria
ismim jander (frpci adamız ne de olsa ) :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply