şu ara gönüllü yok gibi duruyor Dwaxer... Sonuç olarak on gün var yeni temanın başlamasına...
Bu arada hikaye sayısı az da olsa eski temanın mevcud durumu beni oldukça tatmin etti. Katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Belki ben yine beceriksiz ellerimi zorlayarak bir şeyler çıkartabilirim, grafik için? Ben de iddialı değilim, güzel çizemiyorum pek. Ara sıra çizgiler birleşip güzel bir çizim çıkarıyorlar ortaya ama bunu irademle başaramıyorum Bence hepimiz deneyelim, seç-beğen-al tekniğini uygularız sonra?
Onu da yapabiliriz. Ya da giriş bölümüne ikinizin de hazırladığı grafiği bir arada koyabilirim.
Doğrusu bize ait resimlerin temalarda olması daha çok hoşuma gidiyor benim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ã?nümdeki üç hafta benim üniversitedeki son üç haftam.. Özellikle ilk iki haftalık bölüm yani 15 hazirana kadarki dönem benim için çok önemli bir dönem...
Bu yıl mezun olmazsam çok önemli bazı fırsatları da kaçıracağım... : ) ) )
O nedenle arkadaşlar şu iki hafta içinde daha seyrek girebilirim siteye... Ve de belki iki üç gün boyunca hareketli geçip de internete hiç giremediğim zamanlar da olabilir.
Ocakbaşı size zaten bölümün gerçek sahiplerine emanet...
Üç hafta sonra... makine mühendisi olarak geri dönme dileği ile diyelim.. ; ) ) )
Gerçi temelli de gitmiyorum zaten.. : ) ) )
HARBE GİDEN
Bogus kardeş sana hoşgeldin dememiştim... Diyorum... Bir süredir yaşamış olduğun paralel evrenle yani askerlikle ilgili anılarını da bekliyorum senin... : ) ) ) ) Artık karşı karşıyayken mi anlatırsın, forumda mı anlatırsın bilmiyorum.
HARBE GİDEN
Eveet, konuşulması gereken bir çok şey var. Meşe Kovuğundan tutun çekilecek filme kadar. Ankara'da ya da İstanbul'da bir buluşma yapılması gerekiyor (ayrı ayrı buluşmalar olabilir, ya da birden fazla katılımcı olan her şehirde buluşmalar şeklinde de olabilir).
Buna bir tarih ve mekan ayarlamanın zamanı geldi artık
Mevsimlik hikayeler o temanın başlığı altında toplanıyordu. Ve tek bir parça olarak yollanıyordu hatırladığım kadarıyla. Bu kural mı değişti? Firble'nin gelip bu duruma bir el atması gerekiyor
Arkadaşlar giremediğim bir dersin telafi sınavı 3 temmuzda...
Geri kalan tüm derslerden geçtim. Başka bir değişle bir dersi eksik makine mühendisiyim. O dersi de 3 temmuzda geçeceğim.
O nedenle geri dönüşüm biraz gecikti.
HARBE GİDEN
Arkadaşlar geçen cuma saat 13:30 itibari ile makine mühendisliği eğitiminin son dersini de tamamladım. Artık resmen bir makine mühendisiyim... Sizlerle paylaşmak istedim... Site içinde özellikle bu eğitimin sancılı dönemlerinde bana destek olmuş herkese teşekkür ederim.
Ocakbaşından ayrı kalacağın dönemi iki hafta olarak hesaplıyordum. Ancak bir sınava girmeyince ve telafi sınavı durmadan ertelenince süre bir aya çıktı neyse şimdi buradayım...
Artık yeni bir Firble var sanırım... : ) ) ) ) En azından ben kendimi daha farklı hissediyorum...
HARBE GİDEN