Güzel bir başlangıç olmuş. Hoşuma gitti. Ama sen bana fazla uzun yaşamayacak felan dediğim için bir 45 yıl sonraki zaman dilimini anlattığım safirin öyküsünde öldüğündne bahsettim hatta mezarını da ziyaret ettim ama nerede ne zaman nasıl ona cevap vermedim çünkü bunları sen yazacaksındır diye düşündüm...
Ummm o zaman şöyle bir düzenleme yapılabilir diye düşünüyorum. Sen mezarını ziyaret ettin, fakat aslında mezar boştu. Ve kimse bunu bilmiyordu, gibi. Zamanlama kısmınıda siz ayarlayın artık ben hiç anlamıyorum o işlerden
Ama Algenainın öyküsü hemen ana öykünün devamınında Algenia'nın yaşadıklarını anlatıyor aynı Huor gibi. Ama safir Thereon gibi bundan 40-50 yıl sonrasını anlatıyor. Algenia öleli öyküde 20 yıl geçti demiştim. Ã?ünkü bana clicks yaklaşık 10 yıl sonra Algenia ölecek demişti bana mesajında ben de ona göre yazmıştım öykümde. Ya...
Clicks ne zaman devamını yazacaksın? Merak ediyorum... (Ya aslında bu herkes için geçerli. Kimse öyküsünü devamını yazmıyor. Ben össden sonra devam edeceğimi belirtmiştim. Siz neden yazmıyorsunuz?)
Ejderhalara hükmeden bir yarı tanrı var Ejderhaların daha çok hükmettiği de orklar var. Orklar bi çeşit silah ikisi içinde ama tabii ki hepsinin amacı asıl tanrılarının isteklerini yerine getirmek. Okuyan olduğunu duymak beni daha çok sevindirdi