Arkadaşlar tartışma sonucunda istenen konular olgunlaştı gibi...
Anketi açıyorum.. Herkesin bir tema seçmek zorunda belki biraz bizleri sınırlayabilir. Ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde altenatif bir yöntemi olgunlaştırmak zor olacaktı. Bir sonraki tema için daha farklı yöntemleri de hep beraber değerlendiririz.
Yaz aşklarının başına sıfat koyamadım. Bu şekilde olması daha güzel olmuş gibi geldi bana...
Oylamayı 16 mayısa kadar açık tutacağım. Kalan süre de eğer kabul eden arkadaşlar olursa temanın resmini hazırlarlar. : ) ) )
Neyse hadi bakalım. Oylama hepimize hayırlı olsun... : ) ) )
Ocakbaşı Yaz Teması Anketi
Ocakbaşı Yaz Teması Anketi
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Açıkçası bu defa temalar beni kararsız bıraktı. Çok aşırı öne çıkan bir tema yok. Hepsi güzel yanları olan temalar... Ancak çöller biraz daha ön planda gibi... O nedenle benim de oyun çöllere... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Oyumu kızgın yaz çöllerine verdim... 13 gün sonra askerlik denen müesseseyi arkamda bırakıyorum! Hikayemi rahat rahat yazarım.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim çok nadir internete giriyorum ama girdiğim zaman da Ocakbaşı'nın tam gaz devam ettiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Gerçekten güzel şeyler yapmışsınız!!
Özgürlüğün kıymetini bilin.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim çok nadir internete giriyorum ama girdiğim zaman da Ocakbaşı'nın tam gaz devam ettiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Gerçekten güzel şeyler yapmışsınız!!
Özgürlüğün kıymetini bilin.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Ben Türk'lere kullandım oyumu, sanırım ikinci tercihim de Yaz Aşkları idi 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Ã?ncelikle sevgili Bogus hoşgeldin 
Ve ben de Bozkır Türkler'ine verdim oyumu.
İkinci tercihimde kızgın yaz çölleri.
Fakat sonuç ilk tercihim gibi olmasa bile sanırım ocakbaşına bu konuyla ilgili bir öykü ekleyeceğim.
Ve ben de Bozkır Türkler'ine verdim oyumu.
İkinci tercihimde kızgın yaz çölleri.
Fakat sonuç ilk tercihim gibi olmasa bile sanırım ocakbaşına bu konuyla ilgili bir öykü ekleyeceğim.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Orta Asya da yanlış hatırlamıyorsam Taklamakan Ã?ölü adında bir çöl vardır. Eski Türk efsanelerinde adı çok geçen bir çöl... Orada yazılacak Türklerle ilgili bir hikaye bence çok hoş olur. Hatta aslında o çölden geçen bir göç hikayesi yazmak gerçekten güzel bir fikir gibi.
HARBE GİDEN
Anketi kapatıyorum. Sonuç açık arayla Kızgın Yaz Ã?ölleri... Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Eğer hazırlayacak bir arkadaş olursa geçen seferki gibi bu sefer de bizim üyelerimizden birisinin hazırladığı bir resmi koymayı tercih ederim.
HARBE GİDEN