dwaxer wrote:Ã?ünkü iki rakip aynı kareye girebiliyorsa bir daha grapple check yapmaya gerek olmaz gibi algıladım yazılanı PHB de. (maintain grapple)
Tam tersi, eğer rakipler birbirinnin alanına girmemişse grapple yapmak için işlemi başa almak gerekir. (Grapple yüzünden doğan AoO dahil.)
Ã?te yandan grapple'ı her tur free action olarak uygulamak yanlışmış.
İlk tur grapple başarılı olursa kurtulmak için yakalanan kişinin standart actionla grapple check atması gerekiyor. Ayrıca gözümüzden kaçan bir ayrıntı da iki (2) boy küçük olan yaratıklar otomatik yakalandı sayılıyormuş. (Quasit Tiny)
Artemis, benim aklıma gelen bir miktar koşup kamayı peşinden fırlatmaktı, halbuki "Charge" en makul ve hatta en gerekli seçenek bu durumda, teprikler. Sanırım düz bir çizgide koşabiliyorsun vs, charge olacak. AoO olur mu filan diye sormuşsun, yoksa hafiften dalga mı geçiyorsun benimle? :schemes:
.
umarım bunu da kaçırmazsın, kurdeşen oldum senin savaşını seyrederken. Ne heyecanlı ya filim gibi, hah iblis şimdi kurtulup görünmez olacak, izini kaybettirip, iyileştirecek kendini diyorsun, Shaoling keşişi tekrar atılıyor filan. :plotting: :schemes:
Kural:20 raundda bitmeyen oyunlar iptal olur; ara görevse başarılamamış sayılır, eğer arena dövüşüyse oyuncu aynı seviyede 2 kere daha (ister aynı rakip ister farklı) şansını dener. Toplam 3 kerede yine de bitiremezse kaybetmiş sayılır.