OCAKBAşI YAZ TEMASI NE OLSUN?

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

OCAKBAşI YAZ TEMASI NE OLSUN?

Post by Firble »

Arkadaşlar sanırımbu başlığı açmanın da zamanı geldi. Ã?nümüzde bir ay var ancak seçenekleri bir buçuk hafta içinde belirlersek oylamanın sonucu daha erken belli olur.... Bu arada tmanın resmini yine bizlerden birisi yapabilirse açıkçası çok çok mutlu olurum....

İlk aklıma gelen savaş ya da savaşçılar... Yaz geceleri de belki güzel bir tema olurdu... Ancak aşırı mı önceki temaya benziyor... Belki sadece yaz güneşi de bir konu olabilir.

Bilmiyorum ilk aklıma bunlar geldi. Aklınıza gelen fikirlerle seçeneklerimizi çoğaltalım...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Bence çöl savaşçıları, çöl serüveni, piramidin gizemi, mumyalar, vs...
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bence orta asya türkleri?Bozkırda at koşturan bir Türk?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Orta asya türkleri gercekten kulaga güzel geliyor.

Benim tercihim yazın o eşsiz sıcagında gecen bir ask hikayesi.Rahatlama hissi.Sıcagın ve mayışmanın tadını cıkarma.Calan hafif bir müzigin kulaga verdigi enfes tat eşliginde bir kadına vurulma arzusu ve bu arzunun gerceklesmesi.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Küresel ısınma söz konusuyken, kuraklık ve çöllleşme gibi bir konuya ne dersiniz?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Türkler konusu temayı aşırı dar hale getirebilir diye çekiniyorum. Yine de talep varsa seçeneklere koyarım. Aşk yine olabilir. İlkbahar olmadı ama yaz da olabilir hem yaz aşkları da meşhur bir konudur. Ã?öller de güzel bir seçenek gibi Sıcak yaz çölleri de bir tema olabilir. Bu arada çölün yanında belki bozkır da başlı başına bir konu olabilir.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ã?öller, piramitler muhteşem olurdu bence....
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Firble yanlışsın, aşk her zaman güzeldir, sevmeyi bilene.

Orta Asya Türkleri de aşık olabiliyorlardı, onlar da savaşıyorlardı, onlar da insandı, hiçbir darlık yok, aksine günümüzden daha özgür, çünkü onların Ã?EKİP GİTMEK gibi bir seçeneği var.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ne bileyim sonuçta konu olarak bir milleti ( kendi milletimiz bile olsa) bizi yeterince özgür hareket ettiremeyebileceğini düşünüyorum...

Aşk her zaman hoştur da... : ) ) )Yaz aşklarının ayrı bir tadı vardır diye düşünüyorum ben... : ) ) )
HARBE GİDEN
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bence yanılıyorsun, sonuçta kışın o soğukta sevgilinin yanında ısınmak, güzün yağan yağmurda birlikte oturmak, baharda açan çiçeklerle olmak.Hepsi ayrı güzel.Mesela ben Maraş'ta çok yaşadım o duyguyu.Kışın eve sevdiğinle birlikte karların altında yürüyerek gitmek.Tabi o kendi evine gidiyordu ama metrelerce birlikte yürümek, inan hepsinden güzel.

-Freddie Mercury
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Ihm... Yaz dediğiniz neşeli olur, herkes bir rahatlar falan? Ã?öl elbette iyi bir seçim olabilir ama ben bahar ve yaz gibi sıcak ve ılıman mevsimlerde neşeli konuları tercih ederdim doğrusu. Yani, korkunç kıonular, vahşet sahneleri soğuk aylara daha uygun gibi bence.

şimdi, yazın bize neleri anımsatıyor. Bana havuz, deniz gibi 'ıslak' şeyleri anımsatıyor da, 'Islak Yaz Havuzları' gibi bir konu eminim pek ciddiye alınmayacaktır :D Güneş, kum, deniz, şezlong gibi temel elementlerden oluşan bir sahilde gözlemliyebileceğiniz şeylerden biri aşk belki; diğerleri de az değil gerçi. Mesela, suyun altındaki yaşam benim balığımsılarıma çok güzel uyan bir konu ama tek seçenek değil. Bu gibi, gözlemini yapıp değiştirebileceğimiz konular daha hoş olur bence. Ama savaş gibi bir konunun destekçisi değilim, haberiniz olsun.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Bak şimdi Lyndrok söyleyince benim de aklıma yattı; yaza uygun olan bir konu denizaltı macerası. şöyle deniz kızları, deniz yaratıkları, Neptün, vs bir fantastik macera iyi gider serinletir. :mrgreen:

Benim oyum şimdilik: 1- Piramidin Esrarı, 2- Denizdeki Hazine :-P şeklinde iki konsept olabilir. Ne olursa olsun ama fantastik olsun.
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Benim birinci tercihim ise, Orta Asya Bozkırlarındaki bir Türk.Aşık olması birinci tercih.

-Freddie Mercury
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Kesinlikle Orta Asya Türkleri olmalı konu bence. Ve hiçbir şekilde konuyu kısıtlayacağını sanmıyorum. Aksine Orta Asya tarihi derinlemesine araştırıldığında, M.Ã?.12000 lerde geçen bir öykü bile yazılabilir. Ã?yle ki büyük Ã?n-Türk Uygarlığının doğumu daha da öncesine uzanır. Gerçekten çok zevkli oluyor. Benim bu temayla ilgili bir öyküm var. Yazmak gerçekten inanılmaz keyif verici. Ve Orta Asya bozkırlarında geçen bir aşk yazmak daha da güzel olsa gerek. İkinci tercihimi soracak olursanız mumyalar ve piramitler derim.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Orta Asya diyen 3 kişi oldu toplam, bu kadar beklemiyordum açıkçası.

Ve evet Lugtarias, gerçekten muhteşem bir seçim bence de Orta Asya Türkleri.

-Freddie Mercury
Locked